Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lionka21

Kapsułki White Lion ;) Kto zaczyna ze mną odchudzanie??

Polecane posty

Gość Lionka21

Hej dziewczyny, w środe będę miala te kapsułki ,podobno mozna w miesiac schudnąć od 3 do 10 kg.. Planuje do tego dietę MZ pic duzo wody i chodzic na basen cwiczyc na rowerku :) Mam nadzieje ze te tabletki beda dzialac :)

Gość lionka
I jak efekty?

Gość Ylinestra
Witam ;-) Dwa tygodnie temu zaczełam stosować te tabletki, na początku po jednej dziennie, gdyż bałam sie efektów ubocznych. najpierw czułam się troszke dziwnie, troche jakbym była na lekkim haju, ale podejrzewam że to dlatego ze nagle zaczęłam po prostu mniej jeść i organizm przywyczajony do większych dawek jedzenia po prostu się ich domagał. Poza tym tak sie naczytałam o skutkach ubocznych, że pewnie bym je miała nawet biorąc placebo - ot siła psychiki ;-) Potem zaczęłam brać już po 2 tabletki. U mnie jest tak, że bardzo chce mi się pić - mam suchość w ustach i wrażenie nieprzyjemnego oddechu przy tym, co nie jest zbyt komfortowe.. Odczuwam normalny głód i jedzenie smakuje mi normalnie, aczkolwiek jem zdecydowanie mniej, z tym że wydaje mi się ze jem mniej przez ta suchość w ustach, nie mam jakby ochoty na jedzenie, a samo jedzenie jakby "rośnie mi w ustach". Aczkolwiek po 2 tygodniach brania mam 5 kg mniej. Bedę brała je dalej gdyż jestem ciekawa efektów, no i chciałabym jeszcze 10 kg schudnąć. I jeszcze dodam, ze nie mam najmniejszych problemów ze snem ani z koncentracją. Nie czuję też żeby mi serce szybciej biło, nie jestem też pobudzona. Wręcz przeciwnie - jestem czasem senna, aczkolwiek przyczyną może być zwykłe przesilenie wiosenne i te nieszczęsne zmiany pogody. W każdym razie pewne jest, ze przez te tabletki niedobrze mi się robi na myśl o słonych przekąskach, czipsach... po prostu zwyczajnie nie mam ochoty, podobnie jak na słodkie rzeczy, co jest niebywałe w moim przypadku :O. Piszcie jak tam u was, ja postaram się co tydzień składac relację z efektów ;-) Waga wyjściowa - 80 kg Cel - 65 kg (co najmniej) :D

Gość słuchajcie to jest
To jest lokowanie produktu przez panią Martynę jedyną dystrybutorkę tego preparatu. Temat sponsorowany przez tą panią.

Gość a ja będę twym aniołem
ja się już na tym odchudziłam! chciałam dokupić na allegro i uwaga - dostałam white lion tylko, że w tabletkach była kawa capuccino!!!! nie dajcie sie złapać na niska cenę

Gość słuchajcie to jest
Oszusći tez tak robią na początek oryginał a potemściema.

Gość Ylinestra
A Bierzecie tabletki przed posiłkami czy po ???

Gość gość
Witam, też stosuję tabletki od tygodnia. Przez pierwsze dni brałam po jedej kapsulce. co zauważyłam - więcej piłam, przez suchość w gardle - bolała mnie głowa przez pierwsze dni - czułam rozkojarzenie - troszkę serduszko mocniej biło, ale delikatnie, i przez krótki okres. Od poniedziałku już biorę po dwie kapsułki. Jest w porządku, już teraz nie mam żadnych skutków. Może poza tym, że piję dużo. Co do jedzenia, to jem mniej, ale jem normalnie. Na śniadanie zjadam kanapkę. Potem white lion, potem koło 12 drugi white liuon i poo 16 jak wracam z pracy obiad, z reguły kurczak lub rybka, z warzywami i kaszą/ryżem. Czasem wieczorem zjem jogurt jakiś, albo wczoraj dałam się namówić na loda waniliowego :) . Wydaje mi się, że pomaga, teraz jakoś na dniach dodam trochę rowerku i może siłownia. Ważyłam się w niedzielę, było - 2kg. Jednakże poczekam do przyszłej środy, wtedy zobaczę rezultaty po 2 tygodniach. Jaki macie kolor kapsułek? Ja mam perłową otoczkę z białym proszkiem w środku. Gdy wciśnie się nos do opakowania jest taki jakby ostry zapach, jednakże pojedyńcze kaspułki nie śmierdzą.