Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asif

Czemu kobiety na portalach randkowych zgrywają takie niedostępne?

Polecane posty

Gość asif

Może będę trochę nieskromny ale na powodzenie nie narzekam, widzę jak atrakcyjne nawet bardzo atrakcyjne dziewczyny się patrzą, jak się spinają, dotykają itd. Na pewno nie jedna chciałaby żeby podszedł i zagadał, gdzieś zaprosił, ale nijak to się ma do świata wirtualnego. Tam to czuje się jakbym był co najmniej przeciętny, a tak nie jest. Kobiety mnie tam olewają, już nie mówię o tych ładnych ale nawet te przeciętne tak robią. Żeby się spotkać z jakąś to nie lada wyzwanie. Staram się być normalny ale widać się na nic to zdaje. Większość kobiet tam chciałaby najpierw popisać z miesiąc zanim się spotkamy ale jak już piszę to one później przestają odpisywać, a jak od razu gdzieś zaprosze to dają wymówki. Tylko takie zdesperowane kobiety tam jako tako "współpracują" OCB? Jak myślciie? Czemu to tak działa?

Gość vgfrgtg
bo mzoe tam siedza w wiekszosci niedostepne??

Gość vgfrgtg
mzoe dlatego, ze jesteś pusty,wystarczyloz toba popisac troche by sie dowiedziec ze jestes nic nie wart. Juz samo stweirdzenie 'te ladne" odpycha od ciebie ii gdybyś byl na serio przystojny nie siedzialbys na portalach

Gość ulalalaaaa
a ja akurat odwrotnie , jednak zaznaczam że nie szukałam przygód i z góry informowałam moich rozmówców że szukam stałego związku. Po 3-4 wymianie maili odpuszczałam , nie mam czasu na bezowocne pisanie ,albo real albo spadaj , w wirtualu to i ja mogę być jak monroe :)

Gość julka19x
Takie jesteśmy bo jest duży wybór facetów a ty pewnie jesteś przeciętny.do tego jesteś wymuskanym lalusiem co musi udawać normalnego a to widać

Gość ulalalaaaa
i mam na portalu foto znacznie umniejszające moje walory wizualne i jestem "bezrobotna" :D wszystko po to by mieć pewność że nikt nie szuka we mnie lalki ani sponsorki ( rzeczywiście mam swoją DG nie ma kokosów ,ale żyję na pełnym luzie)

Gość asif
Tak, jest duży wybór facetów, tylko jak patrze to te same laski siedzą od roku na tym portalu, już nawet trudno mi znaleźć kogoś nowego, bo ciągle te same facjaty. Jak są takie ładne to dlaczego do tej pory nie znalazły sobie faceta? Wasz problem polega na tym że 90% facetów tam chce tylko seksu, a ja właśnie taki nie jestem, ale widać i to wam nie wystarcza. Wiedziałem że zaraz tu się na mnie rzucicie, no ale cóż.

Gość asif
ulalala No właśnie tam być powinno! Trzy cztery maile i spotkanie, ale jak widać większość kobiet nie ma zamiaru się spotykać. Robią tylko złudne nadzieje i tracą mój czas. Piszesz z taką miesiąc żeby lepiej się poznać, żeby laska nie myślała że jestem jakimś napaleńcem a poźniej ona pisze że nie może bo musi sobie wyprostować włosy, żenada! I tak 90% kobiet jest tak.

Gość yyyKafeKrytykant
"Jak są takie ładne to dlaczego do tej pory nie znalazły sobie faceta?" a ty skoro jestes taki idealny i laski same na ciebie leca to czemu szukasz na portalu? jakbys szukal w realnym swiecie to nie musialbys tracic czasu na pisanie

Gość bo uwazahasue
Kobiety zgrywaja niedostepne, bo uwazaja, ze wtedy zauwazysz ich wyjatkowosc, tzn, ze tylko ona jako jedyna , w swoim przekonaniu, nie rzuca Ci sie w ramiona od razu, chociazby bardzo chciala, bo tylko wtedy ma szanse na to, bys ja dostrzegl, zauwazyl, ze tak Cie zaintryguje. Kobiety uwazaja, sie za wyjatkowe. Wie, ze nie ma szans inaczej zwrocic Twoja uwage, anizeli udawac, bo one udaja !!! niedostepna, bys sie staral, chce pokazac, ze ona jest gora.

Gość julka19x
Portal randkowy dobrze podbudowuje kobiece ego.im wiecej kolesi pisze tym lepiej.raczej nie szukam tam nikogo, wolę poznać w realu

Gość asif
No i w końcu ktoś powiedział jak jest naprawdę.

Gość ariados
Bo myślą, że są ładne. A czemu potem nikt się do nich nie odzywa i są zdziwione? Bo wyżej srają niż dupę mają z takimi mordami.

Gość yyyKafeKrytykant
"Jak są takie ładne to dlaczego do tej pory nie znalazły sobie faceta?" a ty skoro jestes taki idealny i laski same na ciebie leca to czemu szukasz na portalu? jakbys szukal w realnym swiecie to nie musialbys tracic czasu na pisanie

Gość asif
yyyKafeKrytykant A skoro one są takie ładne to dlaczego nie znajdą sobie chłopa w realnym świecie tylko siedzą na tych portalach po dwa lata?

Gość ariados
idź na suki jeden z drugim to zapomnicie o portalach dla desperatek.

Gość asif
No właśnie, bo tam po to są. Niektóre same mi przyznały że są łase na komplementy.

te zabiedzone leszcze, koniobijcy , golasy licza ze darmo poruchaja ze za samo to ze sa już maja dziewuszki majtki przez glowe =zdejmować. trza kod dostępu znac. czyli obiecać korzyść , wyczuć na ile się ta niedostepna oblicza i jaka kwota odblokujesz te magiczna dziure

Gość ariados
Ty gościu od firanek, widać że nie wiesz czym jest spontan... ot taki frajerek co za największe bydle by płacił...

Gość bo uwazahasue
Kobiety, ktore maja na takich portalach konta, sa rozne. Jedne sa niesmiale, ciezko im sie przelamac w realu, dlatego szukaja tam, albo inne, zimne suki, ktore chca pokazac sie, jakie to one nie sa, lase na komplementy. Ogolnie, kazda jednak szuka potwierdzenia swojej wartosci, a tam latwiej dac plusa, wyslac wiadomosc, anizeli w zyciu. Bo, co z tego, ze facet sie patrzy, jak nie wiadomo, co mysli?? A na takich portalach one maja jakby odpowiedz z tego testu, czyli co o nich mysla. Zapominajac, ze i tak wszystko sprowadza sie do jednego, plus, ze niby narzekaja, jacy to faceci sa zli, ze wzrokowcy, ze tylko na wyglad patrza, a na tych portalach maja zdjecia w jakich pozach?? zakonnicy?? obluda.