Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biore sie za swoje zycie

Dieta z saszetki czyli Allevo , Dieta Light, Cambridge itp.

Polecane posty

Dziewczyny, ja jestem dowodem na to, że można schudnąć na Cambridge. Mają duży wybór produktów i nawet na brak ukochanych słodyczy nie mogłam narzekać, bo zasłodziły mnie koktajle i batoniki. Nie rozumiem prób dowartościowania się cudzym kosztem, jakie tu zobaczyłam. Jak można atakować kogoś kto zwrócił się o pomoc??? Przykre i naprawdę nie na poziomie! Kochana, jeśli chciałabyś sięgnąć po DC albo o coś dopytać, chętnie Ci wszystko opowiem. Zgubiłam ponad 15 kg, zostało mi 5 kg do szczęścia i wiem, że to możliwe nawet, jak się człowiek czuje jak wieloryb, a tak się czułam. Tu masz namiar na informacje o programie i śmiało pytaj http://dieta-cambridge.pl/program.html

Witaj! Chcesz zmienić Swoje życie, swój wygląd? Napisz do Nas, a my poprowadzimy Cię do Twojego Celu! Jeżeli nie jesteś przekonany to wejdź do nas na stronę:www.dumadlaciala.pl To nic Cię nie kosztuje, a może jednak będziesz chciał skorzystać z Naszej porady ! Zmieniamy ludzi od zaraz! Czekam na Ciebie ! www.dumadlaciala.pl - Idealna Sylwetka.

Co do Cambridge to jak najbardziej polecam, jest to dieta zbilansowane. 3 posiłki z diety dostarczają 100% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. I co ważne, decydując się na tą dietę nie zostajesz sama, przydzielą Ci konsultanta który będzie nad Tobą czuwał, wspierał i pomagał.

Na każdej dowolnej diecie można schudnąć, co nie zmienia w niczym faktu, że diety z saszetki to są diety śmieciowe w których klient płaci za to, że się głodzi pijąc chemiczny syntetyczny koktajl. Trzeba naprawdę geniuszu, żeby sprzedać za duże pieniądze idee głodzenia się i wmówić komuś, że to jest super zdrowe. Mistrzowie reklamy ! Koszt jednej saszetki 1 porcji 7.30 zł (Cambridge) kalorie 137. Koszt 100gram najwyższej jakości wołowiny czy łososia - to około 5-6zł, porównajcie sobie wartość biologiczną wołowiny, a zupy z syntetycznych chemikaliów. Nie dajcie się zwariować te diety to odpad przemysłowy.

I jeszcze jedno, te diety reklamują się, że zapewniają witaminy, ale to nie witaminy są kluczowe w redukcji wagi tylko ratio białka, tłuszczy i węgli. Jeśli nie ma wystarczającej ilości białka to organizm zaczyna ciąć swoje własne białka i zjada swoje mięśnie, po takiej proszkowej diecie możemy mieć niższą wagę ale identyczny jak wyjściowy poziom tłuszczu, i rozwalone mięśnie co obniży poziom metabolizmu podstawowego. Idealne diety autodestrukcyjne ! Jedna tabletka multiwitaminy też dostarcza wszystkich niezbędnych witamin i kosztuje 50 groszy dziennie, żaden argument za dietami proszkowymi.

A tak z ciekawości Arizona... Czytałaś kiedyś skład na opakowaniu produktu Diety Cambridge, że tak chętnie ferujesz wyroki?

Gość Caramel_Mocha
Jest ktoś na tej diecie, bo ja od dziś zaczęłam Dieta Light :) Waga startowa 77,5 kg, cel - 10 kg na razie :)

Gość Caramel_Mocha
czyli sama jestem :/ no nic.... a więc po 3 dniu -2kg , także polecam Dietę Light :) nie chodze głodna i czuje się super :)

Gość gość
robiła dietę Cambridge, przestraszyłam się, jak zobaczyłam na białej bluzce, że mój pot ma kolor różowy ... od jakiegoś czasu odchudzam się inaczej: rano 2 Wasy z czymkolwiek, na co mam smak, ewentualnie 2 jajka do tego lub 2 parówki drobiowe i Wasa. 2 śniadanie twarożek grani (nie light) lub jogurt smakowy, na obiad (12.00) 100 g mięsa, 1/2 woreczka kaszy i warzywa lub galaretke z kurczakiem i Wasa, potem już tylko surówka z łyżeczką oliwy lub majonezu, na kolację grejpfrut i nie chodzę głodna, a chudnę :) Jem co 3 godziny, proste dania, przygotowane dzień wcześniej wieczorem

Gość Jasmina1
biore sie za swoje życie i jak Twoje efekty. napisz co udało Ci sie osiągnąć. Ja też nie jestem zwolennikiem dietetyków i poświęcania całego dnia na przygotowywanie sobie posiłków, dlatego podjęłam walkę z kilogramami za pomocą diety Allevo. Po problemach z tarczycą złapałam nie wiem kiedy 10 kilogramów. Allevo pomogło mi zrzucić podczas fazy startowej 5,5 kg. Potem powoli ustabilizowałam wage i nadal walczyłam z nadmiarem tłuszczu. Dlatego wiem, że można samemu z odrobiną dyscypliny poradzić sobie ze sobą, nawet wtedy, kiedy już tracimy nadzieję.

Gość gość
biore sie za swoje zycie Nie pouczajcie mnie bo ja sie odchudzam od 7 roku zycia , a jestem po trzydziestce . Tylko polglodowkami udawalo mi sie schudnac , ale po jakims czasie kilogramy wracaly . Teraz mam wieksza wiedze ( i nie potrzebuje tu pouczania ) i wiem jak nie przytyc , bo stosuje diete na ktorej moze nie chudne ale i nie tyje od lat ,a jest to dieta niskoweglowodanowa . Darujcie soboe te jadlospisy , ja mam taki tryb zycia i pracy ,ze nie potrafie jesc 6 razy dziennie po "trochu" . Saszetki beda dobrym rozwiazaniem w moim przypadku . xxx Proponuje dołączyć do wątku autorki z Hashimoto - we dwie na pewno dacie rade, bo dwa półgłówki to już cała głowa.

Gość HannaCS
każdy ma prawo odchudzać sie według własnego pomysłu, jeżeli pomysł ten okaże sie nieskuteczny to wyciągamy wnioski na przyszłość. Ja sama popełniłam w tym zakresie wiele błędów ale teraz wiem, na czym polega mądre odchudzanie. Dieta, aby była skuteczna musi byc dobrze zbilansowana, musi dostarczać optymalna ilość składników odżywczych przy niskiej kaloryczności. jedyna spełniająca te warunki dieta to Allevo. Wiem, jak każda ma swoich przeciwników i zwolenników, ja jestem za i podpiszę się pod tym zawsze, bo nic mi nie pomogło tak jak Allevo. skutecznie i z głową, bez głodówek i tabletek niszczących wszystko w środku. Schudłam na tej diecie 9 kg - tyle chcialam. i nie mam efektu jojo, polecam.

Gość MIMEG
Dokładnie tak, każdy ma prawo odchudzać sie jak chce. A osoby, które odchudzały sie z Allevo wiedza, że jest zdrowa i skuteczna. i tyle.

Od 20 lat jestem konsultantem Diety Cambridge. Nie znam osoby która nie zna tej diety. Udzielam konsultacji na terenie Ślaska . kontakt 602585392 oraz na FB "Dieta Cambridge Woj Śląskie"