Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huihuihiu

Jak wyzyc za 700zl???

Polecane posty

Gość weqwewqeqw
heloiza - ja nie mam najmniejszego zamiaru kogoś tu pocieszac, piszę tylko o faktach, że jest nieprawdą że głód równa sie choroba, przynajmniej nie taki głód o jakim piszecie, że czasem sie człowiek kładzie lekko głodny do wyra... Kiedys głód to była norma, mięso jedzono w niedzielę tylko... zapychano się kluchami

Dla mnie to również nie jest normalne kiedy człowiek chodzi głodny. To podstawowa potrzeba człowieka. Co innego kiedy nie dojada z własnej woli. A Ty Heloiza tak się nie zamartwiaj. Jeżeli studiujesz na sensownym kierunku (nie na jakiejś politologii czy stosunkach międzynarodowych albo innych zapchajdziurach wolnego czasu) - pracę znajdziesz. Szczególnie jeżeli studia wykorzystasz na nauczenie się czegoś. Ja pracę znalazłam jeszcze przed obroną. Potem doszła druga. Pracodawcy oczekują konkretnych pracowników - trzeba się pokazać z najlepszej strony.

Gość on28w
Chyba muszę poszukać panny co zacznie rządzić moją kasą bo sam przejadam wiecej kasy niż niejeden zarabia w miesiącu.oczywiście mam nadwage i full cholesterol

Gość weqwewqeqw
swoja drogą wreszcie normalny topik, i wychodzi że w Polsce bieda, a nie te 5-50 tys co kazdy niby zarabia.. :p mi tez cuda nie zostają, staram sie wydawac na 2 osoby 500-600 zł na jedzenie na mc a lekko głodna tez chodze spac bo na diecie jestem