Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agawa 73

Alergia polekowa, grzybica i pasozyty

Polecane posty

Gość agawa 73

Nigdy nie byłam alergikiem , jestem przeleczona w kierunku grzybicy wszelki lekami od kilku lat nawraca, po każdym leku pokrzywka, świąd palenie w pochwie, ale i świąd i pieczenie skóry na plecach, głowie, dekolcie, brzuchu, mam dużo dolegliwości , bóle brzucha, wzdęcia, migreny, refluks, burczenie w brzuchu, czasami kolki, świąd odbytu, hemoroidy-opanowałam...zaparcia od zawsze, podejrzewam pasożyty, ostatnio pogoszyło się po Polprazolu 40mg po 14 tabletkach dostałam m.in.grzybicę pochwy i pokrzywkę oraz inne dolegliwości. postanowiłam leczyć się naturalnie, znacie jakieś naturalne sposoby, specyfiki?próbuję homeopatii i ziół właśnie kupiłam candivit zaproponowała zielarka ale może jest za słaby..., już nie chcę leków chemicznych...

Gość agawa 73
czy ktoś ma podobne problemy?jak sobie radzicie? ja już nie wierzę w lekarzy

Gość kiki-friki
moja droga, ja lecze sie sama i sa efekty,mialam rozne dolegliwosci jestem pewna czytajac twoj post ze masz pasozyty zreszta jak ok 90 % spoleczenstwa, one sa przyczyna wszystkiego,proponuje wybrac sie do zielarskiego sklepu i zakupic ziolka np ja stosowalam detox oczyszczanie ac zymes i para protex sa drogie ale moze znajdziesz cos lepszego,dodatkowo koniecznie na grzybice uk.pkarmowego citrosept-w aptece oraz candida clear-w zielarskim,sama zobaczysz ze poczujesz sie lepiej ale po ok 1 do 2 mc tak bylo w moim przypadku,tylko ziola pomagaja zedne leki zapomnij,pa

Gość agawa 73
Dzięki za odpowiedz

Gość pozaczasem
Mam do sprzedania lek Alinia(nizonide)-Nitazoxanide jesli jest ktos zainteresowany prosze o kontakt na mail agnieszka-pietrzyk@gazeta.pl lub tel 791074405 Mam rowniez praziqantel 600mg w tabletkach. Leki te sa na przywry,lamblie,tasiemce,glisty

Gość pozaczasem
Mam do sprzedania lek Alinia-Nitazoxanide sprowadzony z USA jesli jest ktos zainteresowany prosze o kontakt na mail agnieszka-pietrzyk@gazeta.pl lub tel 791074405 Mam rowniez praziqantel 600mg w tabletkach. Leki sa na lamblie,glisty,przywry,tasiemce