Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatajone sekrety

Ślub już niedługo, a mój narzeczony nie wie, że miałam sponsora

Polecane posty

Gość zatajone sekrety

I się nie dowie, nie chcę go ranić ani niszczyć tego związku. Chcę wieść normalne życie, a z tego co widzę i co radzą mi bliskie przyjaciółki facet jest zdrowszy jak pewnych rzeczy nie wie...

Gość antivir
słuchak lp;eżanek bo one mają w tej kwestii doswiadczenie

Gość łąki pola lasy
kobieto! dobrze robisz, takich rzeczy się nie mówi facetowi!

Gość zatajone sekrety
fiku -on się nigdy nie dowie, zwłaszcza po x latach

Gość Uroczy Szymuś_ktoś mi podjebał
Będziesz się dziwnie czuła gdy po seksie, wychodząc z pokoju, nie zostawi Ci 200zł.

Gość i co z tego ze mialas?
pusc to w niepamiec, nie kurwiłaś sie, a co lepsze sa moze te dupodaje na imprezach ? napewno nie!! nigdy nie mow mu tego, nawet w zlosci! i twoje kolezanki w przyszlosci moga mu to powiedziec, po co z nimi sie dzielilas ta informacja?

Gość Facet pewnie liczy się z tym
, że miałaś coś takiego w przeszłości dziś praktycznie same kurewki są albo dziwki. A jeśli nie liczy się z tym to kretyn, a jakby wiedział o tym a mimo to chciał się wiązać to frajer i nieudacznik.

Gość zatajone sekrety
Uroczy - Może Cię to zdziwi, ale ja ze swoim narzeczonym już uprawiałam seks i wiem jak się po nim czuję, więc nie musisz mnie uświadamiać ;)

Gość zatajone sekrety
i co z tego ze mialas? - Jestem bardzo ostrożna i nie dzieliłam się tym z nimi :) po prostu rozmawiamy o różnych rzeczach i jesteśmy zgodne, że o pewnych rzeczach facet nie powinien wiedzieć. Przecież przy ewentualnym rozstaniu może to wygadać albo wypominać mi to w kłótniach, a tego na pewno bym nie chciała...

Nie słuchaj debilek, zazwyczaj dziewczyny później żałują tego, że miały sponsorów gdy przyjdzie im żyć normalnie. Zachowaj to dla siebie i zapomnij. Nie byliście wtedy razem, a on też wszystkiego Ci nie powie przecież.

No ale to prawda, musisz trzymać tą tajemnicę do swojej śmierci. Nawet na łożu śmierci nie możesz jej wyjawiać, bo facet chyba umarłaby z rozpaczy, że go całe życie perfidnie ruchano w dupę.

Uroczy Szymuś_ktoś mi podjebał zajechało mi tu trochę gównem z Twojej strony :) że on mógł robić coś gorszego nie pomyślałeś? Może była młoda, głupia i teraz żałuje.. Ale cóż, faceci zawsze muszą wiedzieć wszystko a kobiety można robić w huja :D

Gość żona arleta
autorko, mądrze robisz, nic nie mów facetowi, oni ciągle okłamują kobiety, zresztą będziesz żoną to zobaczysz jak ci mężuś zacznie ściemniać i się wykręcać, także Twoje jedno kłamstwo przeciwko jemu to pikuś ;) powodzenia w życiu 🌼

Jagodzianka jak Ty się tłumaczysz ? Ktoś coś ewentualnie mógł, to i ja mogę. Faktycznie gówniane to.

No tak jak ta ostatnia napisała. Każdy swoje gówna chowa za łóżko albo pod dywan.

Gość fyytyuiuu
Dziś tylko frejer się żeni, czy trzyma babę dłuzej niż rok-dwa.

Gość fyytyuiuu
dodam tylko, że jestem prawiczkiem :(

Gość uhvibiujhikjm
głupia babo i co masz zamiar powiedzić mu :))

Ja się z niczego nie tłumaczę. A co mojego obchodzi co robiłam przed naszym związkiem? Ile ludzi, tyle opinii. Autorka sama musi zdecydować, czy powiedzieć czy nie, ale musi się liczyć z rozpadem związku gdy on się dowie prawdy

Gość fyytyuiuu
jestem debilem podszywaczem

Gość Prosta kwestia zależy od płci
kobiety chcą ruchaczy więc facet nie może przyznać się, że jest prawiczkiem Mężczyźni nie chcą puszczalskich więc kobiety nie mogą przyznać się do takich rzeczy jakie np. robiła autorka.

Gość Zygmunt ale nie III
Dlatego ja mam postanowienie jak mi będzie zależeć na kobiecie to robimy sobie test prawy na wykrywaczu kłamstw. Jak nie będzie chciała to znaczy że cały czas gra i nie jest mnie warta, jak nie zaakceptuję pewnych faktów z jej życia to lepiej że się o nich dowiem wcześniej podobnie jak i gdyby ona nie akceptowała mojej przeszłości. Jak go zda to będę szczęśliwy i pewny że to odpowiednia kobieta i ze spokojnym sumieniem będę mógł z się nią ożenić.

Gość nikita migotka
Zygmunt ale nie III ty zjebie pomijając fakt, że jesteś prawiczkiem to żadna normalna kobieta nie zgodzi się na wykrywacz kłamstw, ja np. jestem bardzo spokojna, i nie mam nic do ukrycia ale jakby mi facet wyjechał z tekstem o wykrywaczu kłamstw to bym się z nim pożegnała. przecież ty jesteś jakimś idiotą :O

Gość Co w tym dziwnego, że facet
chcę mieć pewność, że kandydatka na partnerkę nie puszczała się w przeszłości. To daje jakieś poczucie bezpieczeństwa. migotka widać chce ruchacza bo już z pogardą wypowiada się o Niedoświadczonych seksualnie mężczyznach.

Gość nikita migotka
Co w tym dziwnego, że facet - Mi chodzi o sposób sprawdzania kobiety, przecież to logiczne, że żadna na to nie pójdzie, widać, że on musi być prawiczkiem skoro takie teorie tu wygłasza, gdyby choć raz był w związku to by takich bzdur nie pisał.

Gość praviiikus
wszedzie kurwy :/

Gość dobrzezboczoa
U mnie tez niedługo ślub i tez mój facet nie wie :) ALe nie miałam sponsora a poprostu dwa miesiace byłam ,,dziw**'' tak dla zabawy :) I wrocilam znów do poprzedniego zycia sie wyszalałam, spełniłam z tymi facetami wszystkie fantazje i teraz ucze mojego faceta by mnie czasem tak traktował :) Nie patrz w przeszłosc, wiekszosc naszych tajemnic musi byc zachowane na takie wieczory by usiasc i zaczac samej sobie wszystko wspominac :) Powodzenia

Gość barnej
Pewnie, że nie mów - też nie chciała byś wiedzieć, że Twój facet był prostytutką. Tylko jeśli nie powiesz, to zadbaj żeby nigdy się nie dowiedział.

Gość Nic nie mow
Takie rzeczy zostawia sie dla siebie.