Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zennaeaea

czy 40 latka może wzbudzać pożądanie ?

Polecane posty

Gość zennaeaea
z tymi facetami z którymi jest o czym pogadać to bym uważała wiązałam sie już z mega inteligentnymi facetami którzy znaja sie na filozofii, polityce, mega wygadani potrafią sobie owinąć kobietę wokół palca i bajerują zwykli czarusie bajeranci ten typ mi się znudził, wolałabym zwyczajnego faceta

Gość niveakrem
Adam jesli twoj nick zawiera twoj rok urodzenia,to przy tobie nawet stara jestem,bo minelam juz magiczna 4

Gość niveakrem
zena- nie chodzi nawet o jakis wybujaly intelekt.tylko o normalna rozmowe,teraz ,czesto ,nawet o to trudno

Gość Kawaler po 30
"Zwykłego faceta" czyli np. budowlańca sypiącego bezpośrednie teksty do przechodzących ulicą dziewczyn? ;) Taki znudzi się jeszcze szybciej ale sprawdź sama :)

Gość niveakrem
ow,teraz to wiekszosc spi,jak sie obudza ,to Cie zjedza,ze kreca Cie stare baby :-)

Gość (nie)normalna
jeśli 40tka pogodzona jest ze swoim wiekiem to dla mnie jest piękną kobietą. ale moje zdanie się nie liczy, bo jestem kobietą ;)

Gość zennaeaea
nie popadajmy w skrajności ale powiem ci że nawet niektórzy budowlańcy reprezentują cos sobą i mozna porozmawiać , nie każdy jest pijakiem i prostakiem na rynku mozna się utrzymac jeśli cos soba sie reprezentuje czasy budowlańców żulków się chyba skończyły :)

Gość (nie)normalna
znam chłopaka który pracuje na budowach - jako hydraulik. jeden z bardziej inteligentnych facetów jakich znam. ach Maciuś :*

Gość Kawaler po 30
Dedukuję, że nie do rozmowy Ci "zwykły facet" potrzebny więc powinien się prezentować dobrze a nie coś sobą reprezentować ;) Budowlaniec to budowlaniec. Założenie roboczego wdzianka nawet z inteligenta zrobi prostaka wśród budowlańców :)

alez prosze bardzo wol--jakie ladne slowko :) w koncu to twoje zycie i juz

Gość niveakrem
mnie najbardziej smieszy jak ktos mowi albo pisze o 40 stara baba,czyniac z wieku zarzut. no ,coz zycie na szczescie jest na tyle sprawiedliwe,ze kazdy dobije do tego wieku. pytanie tylko w jakiej formie.

pamietam jak dzis :P ... kiedy mialam 15 lat, to pewna 23latka byla dla mnie i dla moich kolezanek... "przerazliwie stara panna" :D

Gość gość
40!? mnie nawet 60tki zadowalają:) jak kobieta zgrabna i dba o siebie,.To dla mnie wiek nie istnieje. :V

Gość gość
Najsexowniejsze są 40 stki i pięcdziesiatki jeśli jest tutaj jakas w tym wieku i szuka nieco młodszego 36 lat to napisz do mnie najnowszy3131@interia.eu

Gość gość
Pożądanie 40 latki? Pod względem atrakcyjności fizycznej , psychicznej i intelektualnej to 10 na tablicy męskich pragnień.

Gość GirlsBrown
Nie mam jeszcze 40chy ale .. ciało jak najbardziej oka seks smakuje o wiele lepiej niż 10 lat temu.:)

Gość gość
O w mordę :-) Jestem na topie???

Gość GirlsBrown
Strach się bać co to będzie po 40 stce.