Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zennaeaea

czy 40 latka może wzbudzać pożądanie ?

Polecane posty

Gość zennaeaea

może sie podobać pod wzg erotycznym ?

Gość Kawaler po 30
Może jeśli nie jest "zapuszczona" i nie stara się odmłodzić na siłę :) Kręcą mnie takie Panie :)

Gość mister germany
chyba tak jak kazda kobieta tu chyba wiek nie gra takiej roli jesli oczywiscie wyglada i nie robi z siebie babuli... :-)

Gość zennaeaea
tzn jaka sie wam podoba ? ja nie odmładzam sie na siłę, noszę żakiety i spódniczki i mam włosy długie upięte z tyłu

Gość niveakrem
a ja dlugie blond,rozpuszczone

boszee ty masz 40 lat?? i pytasz sie malolatow na kaffe?? to bedziesz swietnie do nich poasowac co ktorys tu szuka dojrzalej rozgosc sie

Gość Kawaler po 30
To ja lubię taki styl :)

Gość Doświadczony przez życie
Jak to się mówi: życie zaczyna się po czterdziestce. Owoc smakuje najlepiej jak jest dojrzały. Kobieta także.

Gość zennaeaea
bez przesady , chyba nie aż takie małolaty chcę wiedziec czy ktoś lubi takie kobiety jak ja

Gość kroolevitsh
lubię lubię dojrzałe kobietki :)

Gość Kawaler po 30
"Takie kobiety jak Ty", to nie wiadomo czy ktoś tu lubi bo nikt Cię tu nie zna. Pisałem o wieku i stylu ale np. jeśli jesteś wiecznie niezadowolona, nie uśmiechasz sie i jesteś wredna, to Cię nie lubię :P

sratata chce wiedziec wiec zalozylam temat, ale wczesniej tu nie byla nic nie wiem nie czytalam nie uczestniczylam i w ogole jestem 40 dziewica psychiczna to napisz uczciwie, ze ci adoracji, nawet takiej zwyklej brakuje i nie martw sie zapewnia ci ja

Gość zennaeaea
każda kobieta ma różne fochy ale wiem że trzeba być miła, jak każdy człowiek

Gość zennaeaea
brakuje mi adoracji bo wszędzie zachwycają sie takimi dziewczątkami , nawet kilkunastoletnimi, a taka kobieta jak ja ?

jak widzisz parę osób może się Tobą pozachwycać nawet wirtualnie;) A nie wolisz na żywo posłuchać komplementów?

Gość tak jest w życiu
że mężczyżni lubią lolitki to spełnienei ich marzeń i fantazji erotycznych coś w rodzaju lekkiej pedofilii a jednak małą kobietka pragnąca troski i opieki bezpieczeństwa a zarazem młode mięsko .....

Gość zennaeaea
ja też nie jestem duża :) ale opieki nie potrzebuję :)

skoro nie jesteś duża....to tym bardziej powinnaś podobać się facetom.....niekoniecznie młodym ;)

Gość Kawaler po 30
Z pewnością znalazłby sie niejeden adorator ale musisz wyjść sprzed komputera do ludzi ;)

to zapewniam cie adasku ze moze i to nawet bardzo moze za mlody jestes, zeby cos o tym wiedziec i tyle, skoro 50 latka kojarzy cie z babcia jednak jestes prosty jak budowa cepa i wpisujesz sie w to gowniarstwo--wybacz

Gość bhyuhuyh
tak, ale tylko wtedy kiedy ma swietne cialo.

Gość niveakrem
a jednak mysle,ze dojrzale panie bardziej pociagaja mlodych mezczyzn. ci dojrzali chetniej zabawiaja sie z tymi mlodziutkimi zeby podreperowac swoje ego

nivea poweidz mi co jest podniecajacego w durnej, nastolatce ? najnormalniej w swiecie? cialo?? cialo jak cialo, miewalem w zyciu fajniejsze, umiejetnosci?? jakie??? zainteresowania??--nie zartuj :) tak naprawde?? gowniarstwo jest aseksualne a kobieta , prawdziwa kobieta o sie zaczyna po 30 (oczywiscie, ze to uogolnienie i jak kazde jest niesprawiedliwe, ) generalnie po prostu tak jest

Gość niveakrem
ow - sama sie nad tym zastanawiam. ale dla wielu mezczyzn,niewazne co ma glowie,byle miala mlode odjazdowe cialo!!!dla mnie np : mezczyzna,nie istnieje,nawet jesli jest suuuuper przystojny,wiek niewazny ,a otworzy buzie i nie ma z nim o czym pogadac...no,ale ja malolata nie jestem

no dobrze ale nawet to cialo jest nie takie niby dojrzale a jeakies dziecece co kto lubi (zaraz mnie zjada milosnicy) ale ...no po prostu ale to jak z modelkami, moze i po photoshopie taki wieszak na ubrania niezle wyglada na zdjeciu, ale do lozka to to sie nie nadaje i juz