Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda_zagubiona

jak pieścić faceta gdy nie ma jak ściągnąć ubrań

Polecane posty

Gość młoda_zagubiona

Jestem niedługo z chłopakiem. Jesteśmy na fazie gier wstępnych. Póki co ubranek nie zdejmujemy - ciągle rodzice za drzwiami...hłe hłe I tu pojawią się moje pytania. Chciałabym zadowolić go na ile się da w takich warunkach. Czy włożenie ręki w majtki jest przyjemne czy też nie? Nie wiem jak dotykać jego członka? Czy pieszczenie ręką w majtach jest przyjemne czy tylko podrażnia? Poza tym nie wiem czy takie pobudzenie nie jest dla faceta drażniące gdy nie ma możliwości późniejszej konsumpcji. W takim razie nie wkładać tam wg ręki? przecież to musi być podniecające. Tylko ruchy tam są w tym wypadku takie skrępowane...co robić? Może lepiej skupić się na pośladkach? Czy silne zgniatające ruchy są dobre? mnie takie bardzo podniecają A poza tym co się dzieje gdy facet ma wzwód w spodniach. To przyjemne czy drażniące gdy nie ma możliwości sexu? może lepiej wg nie dotykać jego członka i pieścić tylko na granicy majtek, na podbrzuszu? niewinnie podniecać i kusić? pomocy! na seks nie ma póki co okazji (chcę by pierwszy raz był szczególny, a nie z rodzicami za drzwiami, w toalecie czy w samochodzie - to zostawimy sobie na później :P Pragnę go bardzo i chciałabym go zadowolić najlepiej jak się da w takich warunkach

Gość TYLKO EUTANAZJA
a on co tobie robi?

Gość młoda_zagubiona
Dużo całuje w usta, po szyi, po biuście, po brzuchu masuje pośladki pod spodniami czasem zanurzy rękę w majtki z przodu ale szybko się wycofuje :P wiem że jest podniecony, bo całuje namiętnie, czasem trochę dyszy i pokrywa się delikatnie potem ale nie wiem jak go rozgrzać jeszcze bardziej będąc w ubraniach

Gość djjjjjjjjjjjj
I niech on się na Tobie położy i włóż mu ręce pod majtki i masuj mocno pośladki i dotykaj palcem jego dziurki.

Gość djdhdhdjdhd
Zwal mu ręką w spodniach

Gość Ramzan
do autorki ale nie bądź egoistką i nie zakładaj żadnych bodów na gołe ciało , tylko pończochy samonośne pod sukienkę

Gość młoda_zagubiona
zamka nie ma zawsze może ktoś wparować...niby pukają ale głupio byłoby sie długo ubierać i dopiero otworzyć znamy się krótko...nie chcę źle wypaść przed jego rodzicami ale tak mnie kręci i podnieca, ze chcialabym go jakoś zadowolić no może dałoby na chwile opuścić majtki ale to ryzykowne a pod majtkami nie da jakoś rady? chyba nie, co?? bo to może być troche bolesne, nie? np jak o odsłonięty napletek otrze się spodnie to chyba nieprzyjemnie, nie? nie chodzi mi koniecznie żeby doszło do orgazmu to trochę bałaganu a jak mówiłam musimy być w ciągłęj gotowości do wtargnięcia rodziców do pokoju czy to przyjemne gdy kobieta dotyka w spodniach penisa albo jąder? czy to raczej drażniące? jakie ruchy znajdując się w majtkach są wskazane?? delikatne muśnięcia czy jakieś podszczypywania? ostre ruchy? czy np samo trzymanie jąder lub penisa w ciepłych rękach jest przyjemne? ja tam lubię sam fakt że jego ręka jest w moich majtkach. nie musi mnie doprowadzać, lekkie muśnięcie łechtaczki jest takie podniecające i sprawia, ze całuję dużo namiętniej i mogłabym nigdy nie przestawać martwi mnie trochę to, że do takich zabaw chyba potrzebne jest nawilżenie i bawiąc się w spodniach można tylko wkurzyć faceta

Gość upsssssup
wszadz mu palec do odbytu

Gość młoda_zagubiona
pończochy samonośne są świetne, super się w nich czuję i wiem, ze on też je lubi :D

Gość djjjjjjjjjjjj
Dotykanie jąder i penisa jest przyjemne, ale obciąganie pod spodniami może być nieprzyjemne, chyba, że będziesz trzymać rękę tak, że nie będzie ona ocierała o spodnie lub majtki. Lepiej przykryjcie się kołdrą i tam mu rozepnij spodnie.

Gość młotkiem po kroczu
jest duża szansa trafienia we właściwe miejsce.

Gość młoda_zagubiona
a np jakieś ugniatanie penisa czyli moze trzymanie w ręce i ściskanie co jakiś czas jest przyjemne? czy przy wzwodzie automatycznie odsłania sie napletek? zawsze się boje żeby to jakoś nie bolało wg faceci lubią jak im stanie i nic dalej się nei wydarzy? czy to jakoś samo mija czy są kłopot z tym żeby uspokoić penisa wg jakie to uczucie? no pewnei niedługo się już rozbierzemy, bo ja tam wytrzymać nie mogę! a co obciągania to trochę się obawiam, bo przy poprzednim chłopaku ręcznie słabo mi szło za to oralnie bez problemu no tylko jak mówię póki co to jeszcze nie ten level znajomości, jeszcze siedzimy w ubrankach :P

Gość a-lex
cokolwiek, możesz mnie nawet obsikać, od dawna żadna kobieta nie chce mnie tknąć.

Gość młoda_zagubiona
może przez takie właśnie komentarze eeej...pomóżcie...napiszcie coś więcej!

Gość pluto16121
znajac swoje cialo to klate mam bardzo czula na dotyk kobiety :D pozniej plecy , pupa , a penis to w ogole :) Czym dluzej bedziesz zwlekac tym lepiej. najlepiej sami sprobujcie sie poznac.

Gość pluto16121
nie nic nie boli , jest to tylko przyjemne :)

Gość młoda_zagubiona
ale wymieniłeś to w kolejności zwiększania przyjemności? klata,plecy,pupa,penis, tak? a co z np delikatnym wędrowaniu palcami po skórze? faceci to lubią? bo mnie to mega kręci ale podobno kobiety mają bardziej wrażliwą skórę np plecy jest lepiej delikatnie dotykać czy jakby lekko ugniatać czy może drapać? gdy jestem podniecona moje pieszczoty stają sie zdecydowanie mocniejsze. pupę czasami mocno ugniatam. wg mnie to dobrze ale moze to irytuje po pewnym czasie?

Gość pluto16121
włożyłem noge w tort 🖐️

Gość nfwrjkgnksv
Pluto, a masz łaskotki? :classic_cool:

Gość młoda_zagubiona
nie chodzi mi o gotową recptę tylko wskazówki co jest lepsze a czego lepiej unikać a co myślicie o rozpuszczonych długich włosach falujących przy tym wszystkim? podobno seksownie ale mi się zawsze wydaje że tylko wpadają mu do oczu i nie jest to takie fajne i co myślicie o seksie na łące lub gdzieś w lesie w odludnym miejscu oczywiśćie ryzyko, że ktoś sie pojawi jest ale zrobi się cieplej, na rowerku gdzieś pojechać dobrze tak zaskoczyć faceta? robić ten pierwszy ruch? nie wiem tylko czy to dobry pomysł na pierwszy raz

Gość pluto16121
mam, na brodzie🖐️

Gość młoda_zagubiona
jem pokrzywy🖐️

Gość nie ma jak? na wznak
Witaj autorko, włoski to kwestia Twojej wygody i niczego innego. bo to Ty masz czuć sie komfortowo, nie przeszkadzają Ci to nie depiluj;) nożyczkami przycinaj, żeby za długie nie były np... ewentualnie tylko okolice warg depiluj, żeby sie tam włoski nie plątały;) teoretycznie niehigieniczne. a co do akcji... rozporek, bokserki z guziczkami do rozpinania:) i penis na wierzch;) podniecenie że ktoś niedaleko a można masować dolną część;) tą z wybrzuszeniem... i głowke delikatnie, tylko uważaj na skore przy napletku o delikatna strasznie

Gość nfwrjkgnksv
ale ciebie nie pytam podszywie :p

Gość pluto161212
Podszywy ssijcie :) Klate palcami , plecy glaskac albo drapac ale lekko :D no a pupe to masowac :) A penisa zostawic w spokoju :) sam bedzie chcial wiecej.

Jak już jesteśmy przy radach, to "wg" ("w takim razie nie wkładać tam wg ręki?"), to prawidłowy i poprawny skrót od "według", nie od "w ogóle". Więc to zdanie po rozwinięciu skrótu brzmi: //w takim razie nie wkładać tam według ręki?// Bez sensu, prawda?

Gość pluto161212
seks na lace tak :D tego nie probowalem to nie wiem :D

Gość pluto161212
Jebana ksiezniczka na imprezie byla szmata , miala 2 telefony , 2 chlopakow i alibi na to :D fajny masz opis.

Że ja mam fajny opis? Jak tak, to dziękuję. I pochwalę się, że to nie żaden wyciąg z piosenki, opowiadania, czy coś, a osobiście usłyszałam je od pewnego mężczyzny :classic_cool:

Gość nfwrjkgnksv
księżniczka nie załapała a jak z łaskotkami? muszę to wiedzieć.