Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Werva

Moja kobieta nie chce się ze mną kochać (nie bierze tabletek)

Polecane posty

Gość Werva

Witam, mam 21 lat i jestem z moja kobieta(22l) od jakichs 7 lat. W naszym zwiazku bylo roznie, rozstawalismy sie i zchodziliśmy. Zawsze po 'zejsciach' uwielbiala sie kochac, po czasie ochota uciekala, az w koncu kochamy sie moze raz, dwa razy na miesiac i to zawsze jak 'ona ma chcice'.. nie bierze tabletek, nie zranilem jej niczym, rozmowa nie pomaga, rozmawialismy o tym miliony razy, probowalem namowic ja na wizyte u psychologa/sexuologa, nie chce.. zaproponowalem nawet jakies tabsy na zwiekszenie libido, nie chce.. ogolnie jestem zdesperowany, uwielbiam sie z nia kochac bo zawsze jest zajebiscie, natomiast teraz jestem w kropce.. nie wiem co robic, kobiety pomozcie mi, nie chce zeby z tego powodu mialy rozejsc sie nasze drogi, a jak wiadomo, bez sexu jest strasznie.... prosze o pomoc ..

"nie chce zeby z tego powodu mialy rozejsc sie nasze drogi, a jak wiadomo, bez sexu jest strasznie.... prosze o pomoc .." fajnie to podsumowałeś.

Gość Klaudyna Potocka
zwiazek bez seksu nie ma dla ciebie zadnej wartosci?

Gość corina35
Moje doświadczenie jest takie - jest orgazm to i jest ochota na sex.

Współczuję ale niestety nie pomogę Ci. Moje libido jest wysokie a mąż daleko - na emigracji...seksuolog jest konieczny, już był tutaj podobny temat - u tamtego chłopaka na seksuologu się skończy mimo wielu starań.Powodzenia!

Gość Werva
nie tyle ze nie ma wartosci ale jest jalowy, tymbardziej ze i mi i jej kiedys tak sie sex podobal, nie bylo rzeczy ktorej bysmy w lozku nie robili, bylo kozacko i to nie bylo udawane

Gość Werva
jak tylko wspominam o sexie staje okoniem, nie mozemy rozmawiac, bo mowi ze czuje sie osaczona itd, takze juz na sama mysl o tym zebym mial zaproponowac sexuologa sie boje..

Gość corina35
A skąd taka pewność że twoja kobieta nie udawała orgazmu? Hehehe

Gość Werva
stracila ze mna dziewictwo, ja rowniez po raz pierwszy kochalem sie z nia, ksztaltujemy nasze zycie erotyczne od lat, razem, nie ma opcji zeby udawala ;)

corina nie dobijaj chłopaka sprawa jest poważna...wytłumacz jej, jak bardzo Ci na tym zależy, mów, jak jej pragniesz, że potrzebujesz seksu...Nie wiem - a jak się zachowujesz wobec niej w ciągu dnia?

Gość corina35
Powiem tak - faceta bardzo łatwo oszukać jeśli chodzi o orgazm, szczególnie takiego co nie miał innej kobiety. Ja miałam dokładnie taką samą sytuację jak Twoja, tyle że z drugiej strony, więc wiem co piszę.

Gość mlody studenciak
Powiem tak. Jak się nie chce kochać musisz jej powiedzieć, że jak się nie zmieni to poszukasz sobie innej. Na pewno podziała bo jak jej będzie zależało to w końcu zrozumie jak bardzo Cię rani.

corina - łatwo oszukać jest nawet takiego, który miał jakieś kobiety, ale uważasz że 7 lat oszukiwałaby?nastąpiło albo zmęczenie materiału albo spadek libida albo cholera wie co jeszcze...poczytaj autorze topiki Pendziora

Gość Werva
Za dnia staram sie byc mily czuly, uwielbiamy sie smiac i wyglupiac wiec generalnie wszystko jest jak powinno byc. Ona jeszcze jakis czas temu potrafila mnie uwodzic sobą, nie wiem, swoimi ruchami itd, wiesz o co chodzi.. teraz nic. spalem z inna wiec nie w tym rzecz ( tak jak mowilem mielismy kilka przerw)

Gość Werva
kiedy pytam czy przestalem jej sie podobac czy po prostu nie postrzega mnie za atrakcyjnego,sexownego, odpowiada ze uwielbia moje cialo itd. kurde, wypalam sie, ja juz nie wiem co zrobic... nie chce jej zdradzac, czytalem na innym forum o tym ze moze sprowokowac zazdrosc, ale nie jestem pewien co do tego

Gość nhhhhhhh66666
Werva Witam, mam 21 lat i jestem z moja kobieta(22l) od jakichs 7 lat. ------------:D:D:D:D:D znowu ten zbolaly stary sliniacy sie zbok---spadaj dziadu

Gość corina35
Ja oszukiwałam mojego męża więcej niż 7 lat... W efekcie sex był tylko raz góra dwa w miesiącu.

Gość Werva
zdradzalas go ?

Gość mlody studenciak
corina Ty zdziro bez klasy i honoru

Gość corina35
A czemu zdziro? Bo niby co?

Gość corina35
Oszukiwałam tzn udawałam orgazm a nie zdradzałam!

Gość mlody studenciak
udawanie orgazmu to większy grzech niż zdrada

Gość corina35
Ciekawe studenciak czy ty umiesz doprowadzić kobietę do orgazmu czy tylko tak ci sie wydaje...

Gość Werva
Corina wiec powiedz mi, bo moze jakis blad popelniam, dlaczego musialas udawac, a nie dostawalas orgazmu?

Gość corina35
Hmm no jakoś nie wychodziło, nawet seksuolog nie pomógł :( Pomógł dopiero dobry wibrator, może sprawisz dziewczynie niespodziankę?

Gość Werva
ale w czym ma to pomoc? w zaspokajaniu siebie czy we WSPÓŁzyciu ?

Gość corina35
Może być przeróżnie używany: jako gra wstępna, w trakcie sexu, po, zamiast itp. Odkąd mam wibrator to chcę się kochać na okrągło :)

Gość pendzior pendzior
na mnie twoja żona w weekend skakała :classic_cool: a siostra foty robiła si co jakiś czas zmiana :)🖐️ nie martw się jest w dobrych rękach

Gość moniczka :P
Zachęć ją jakoś do seksu :P jak sie podnieci sama się rozbierze, albo jest w ciąży i się boi