Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Złodziejka Zapalniczek

Niby inteligentni się nie nudzą, ale ...

Polecane posty

Dark, jeśli ona umieści ten napis na cyckach to wysoki sąd też go nie przeczyta :-)

Fakt, że nie było jeszcze przypadku skazania za spowodowanie cyckami zagrożenia w ruchu powietrznym. To może być precedensowa sprawa. ;)

Mądrze prawisz Andro;) Vieviórek, zacznij zbierać na kaucję, albo zacznij szukać sobie nowej ofiary miłości do Ciebie:(🖐️

a mnie te cycki przysłoniły wszystko :classic_cool: są wzorcowe:P

Spokojnie. Zacząłem zbierać na kaucję za Ciebie w chwili gdy Cię poznałem. Jestem przewidującym facetem. :classic_cool:

"Aż sobie pomacam czy nic się nie zmieniły od wczoraj" Może należałoby skorzystać z konsultacji społecznych w tym względzie ? :classic_cool:

Ok, zdjęcie wzorcowe już chyba wszyscy mają, to od dziś codziennie będę wklejala w stopke link do aktualnego zdjęcia w celu porównania ze stanem idealnym. O jakichkolwiek zmianach proszę informować natychmiast na maila. :classic_cool:

Nei, tylko szorstkie, silne męskie dłonie są w stanie dobrze pomacać. Sama sobie to średnia opcja, mówię Ci :-)

tez lubie zubry :classic_cool: mam ich hodowle niedaleko mojego domu :classic_cool: jestem nawet pewna że w odtworzeniu populacji Białowieskiej to własnie te z moich okolic brały czynny udział :P