Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brava

Nowy temat dla staraczek :) Zapraszam!!

Polecane posty

Ana, ja niestety nie mam pojęcia, nie pomogę Ci... x Dziewczyny, chcemy z mężem wyjechać na weekend, jak narazie to luźne plany, ale nie wiemy dokąd... może macie jakieś pomysły? Ogólnie to chcielibyśmy spędzić ten czas aktywnie :-)

Gość modernbarossa
czesc dziewczyny ,dawno mnie u was nie bylo ,ale to bylam wpolsce i nie mialam jaos czasu potem wrocilam i nie mialam kompletnie sil a wczoraj to mialam wizyte w szpitalu . A wiec learz potwierdzil ze to chlopczyk , zdrowy ,15.5 cmi ponad pol ilograma juz wazy :) Cudowne uczucie widziec sobie swoje malenstwo . Witam nowe dziewczyny , im nas wiecej tym lepiej aczkolwiek uwazam iz topi jest szczesliwy : ) Antosia a z jaiego rejonu Polski jestes ? Bo ta to nie wiem co doradzic w jaic terenach , ale ogolnie polecam tereny z jeziorami :) Sama uwielbiam jezdzic w takie miejsca , swieze powietrze , cudowna atmosfera i wogole kocham takie jk klimaty Reszta dziewczyyn , a co u Was ? NAdzieja jak sie czujesz ?

Gość gość
Hejka! Ana272, ja też nie potrafię Ci pomóc w tej sprawie...Może załóż nowy wątek na forum, wtedy większe szanse są że znajdzie się ktoś, kto będzie potrafił Ci pomóc :) Modernbarossa- gratulacje! Baaardzo zazdroszcze, i życze Tobie i Twojemu maleństwu duużo zdrówka :) U mnie nic nowego, poza tym, że ciągle nie dostałam @, także jak narazie jest dobrze, ale wole się nie cieszyć przed czasem. Za dwa max 3 dni zrobie test będzie wiadomo :) Pozdrowionka dziewczyny, i dawajcie znać co tam u Was :)

Gość Lolipop_23
zapomniałam się podpisać, ten komentarz wyżej to mój :)

Gość Ana272
Ok, dzięki może faktycznie założę:) A Wam Dziewczyny życzę z całego serca powodzenia w staraniach:)

Antosiaaa8 no umnie to 2dzien płodny ;p takze działania idą pełną parą :D a tak poza tym to pogoda sie zepsuła;/ pada... całą noc sama dzis,bo moj kochany w pracy na nocce... a co tam u Ciebie??:)

U mnie pogoda ładna, też siedzę sama, bo mąż w pracy, dopiero o 22h ma wrócić... Ja już po płodnych, ale przytulanka są i tak codziennie :-D

Antosiaaa8 no to jestesmy w podobnej sytuacji :D a co do tego to wiadomo ze codziennie ;p :D

Tylko, że my już prawie rok się staramy i nic :-( mam nadzieję, że Wam uda się szybciej :-)

no rozumiem rozumiem ale nie ma co tracić nadziei:):) my dopiero 2cykl ale wiadomo ze pragne tak samo bardzo malenstwa,zeby juz bylo jak najszybciej:)

Moze w waszym przypadku do trzech razy sztuka? :-) Ja powoli tracę nadzieję, są dni, że ciągle płacze z tego powodu... ale jakoś zawze potem nabieram sił i walczę dalej. Jest cięzko, ale jakoś musimy sobie radzić. Dobrze, że możemy razem się wspierac, bo czujemy dokładnie to samo...

Aga, jak będziesz się nudzić bez męża to polecam film "Słodki listopad", widziałam milion razy i mi się nie znudził, zawszę na nim ryczę- jest piękny...

oj chciałabym bardzo zebys tutaj miala racje...:) spelnienie marzen..:) ja rozumiem,do mnie dotarlo ze to nie jest takie proste i kurcze boli mnie to ze tyle nastolatek zachodzi w niechciana ciaze na imprezach czy cos w tym stylu.. a jak juz ktos tak cholernie pragnie jak MY wlasnie:) to nic... aj zeby i Tobie i mi sie udalo:)

przyszłego męża:p w sierpniu sie pobieramy:) ale dzięki na pewno obejrze,nawet dzisiaj:)

Sierpień to super miesiąc, my braliśmy ślub w sierpniu 2012r. niedługo pierwsza rocznica :-) film naprawdę świetny, jeden z moich ulubionych :-)

no zobacz jaki zbieg okoliczności:):) a nie wiem czy widzialaś moze "P.S I love you" ? :) tez jest piekny :):)

Tak, widziałam. Swego czasu bardzo dużo oglądałam filmów, teraz trochę mniej, ale staram się być na bierząco :-) dużo też czytam książek :-)

no ja tez duzo juz tych filmow widzialam,wiec ciezko spamietac wszystkie:):)

Uciekam pod prysznic, a potem chyba poczytam w łóżku czekając na mężulka :-) daj znać jak Ci się podobał film :-)

no ok :) na pewno dam znac jak tylko obejrze:):) papa :) trzymaj sie tam :)

Gość Lolipop_23
Hej dziewuszki! Słuchajcie okres spóźnia mi się już 4 dni.... Zrobiłam znowu test jeden dzień po spodziewanej @ i była jedna krecha....Ale jak @ nie było tak nie ma...nie wiem co mam o tym myśleć, trochę już świruje :(

Lolipop, to bardzo mi przykro, ale nie jesteś w ciąży. @ Ci się spóźnia, bo się denerwujesz i o tym myślisz. Też tak miałam na początku starań, czasami nawet 10 dni mi się spóźniała...

cześć Kobietki, pisze z komórki. u mnie coraz gorzej wymioty mdłości brak siły nie mogę jeść czuje się masakrycznie. w niedzielę będe w domu nie mam siły żeby zrobić nawet śniadania. jak już będe w domu to napisze do każdej z Was

Gość iloveya
Hej laseczki, też się staramy z chłopakiem o maleństwo. Najgorszy ból jest wtedy gdy zrobi się test (robiłam 30 min temu) i tylko jedna krecha.. ;/ a byłam przekonana że już się udało.. objawy są (mdłości, ale bez wymiotów, podwyższona temp, miesiączki nie mam już 4 miesiąc, ale to zawsze miałam problemy).. no nic, może jeszcze zrobię rano test.. ale znowu załamka :( pozdrawiam kochane!

Iloveya, 4 miesiące nie masz już @? Byłaś z tym u lekarza? Przecież to nienormalne nie mieć tyle czasu @... Nie zajdziesz w ciążę nie mając w miarę regularnej @, przypuszczam, że nie wiesz kiedy masz dni płodne... Nie trać pieniędzy na testy, tylko idź do gina. Napisz coś więcej o sobie :-) x Nadzieja, bardzo Ci współczuję złego samopoczucia, ale musisz się przemęczyć dla dzidziusia :-) x Aga, co u Ciebie? Oglądałaś film? X Reszta dziewczyn, odzywajcie się!!!

a nie oglądałam bo wciągnał mnie serial i ogladałam pare odcinków:P ale dzis pewnie obejrze bo noc długa a mój na nocce znowu...takze siedze sama eh ;/ a co u Ciebie??

Aga, współczuję Ci tych samotnych nocek :-( ja jakoś nie mogę zasnąć, mój mąż już dawno padł :-) coś mnie brzuch pobolewa, pewnie znów szybciej dostanę @ ostatnio miałam w 23dc... Muszę się wybrać do gina, bo coś jest chyba nie tak :-(