Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Hej dziewczyny. Słyszałam że w Bobo tescie Zawsze jest leciuteńko widoczna druga kreseczka, nawet gdy ciąży nie ma. Czy to prawda? kupiłam bobo test jutro go wykonam tylko chciałam się upewnić ponieważ nie planuje jeszcze ciąży bo kończę studia dopiero. Bardzo proszę o konkretne odpowiedzi doświadczonych Kobiet :)

Kiedyś kupiłam ten test jak myślałam, ze mogliśmy zaciążyć przypadkiem i nie wykazał mi żadnej bladziutkiej kreseczki- była jedna jedyna wyraźna ;) Natomiast ogólnie co do testów to ja wszystkim polecam te z TESCO za 5zł :D Mają czułość 10 i przed terminem @ już pokazują dużo wyraźniej ciąże niż te zwykłe apteczne płytkowe z czułością 25 ;)

Gość Bądź sobą
mama 6latki wszystko zależy od tego jakie masz stezenie beta... bo przy małym nawet te najlepsze nic nie wykażą, ja miałam mieć @ we wtorek, test zrobiłam w piatek albo sobote, czyli 4-5 dni przed i wyszedł NEGATYWNY nie pamiętam jakiej firmy ale w aptece poprosiłam o QUICK TEST nie wiem czy tych testow jest kilka firm-było to prawie rok temu. W dn @ robiłam zwykły i wyszła delikatna kreseczka... A co do pytania, nie wierzę, chyba że ktoś kupił felerny test

ja kupiłam bobo test strumieniowy. Podobno wykrywa już 2-3 dniową ciążę i jest pewny w 99% Nie wiem.. nie jestem pewna co do testów ciążowych... jutro zrobie z rana ten bobo test a później jade na bete z krwii. Dziękuję za odpowiedź :)

Przy bobo teście dwa razy jak robiłam wyszła delikatna bladziutka kreska, tylko że nie wiedziałam czy sama ją sobie wmawiałam czy nie.. ale w ciąży nie byłam.. Jak zaszłam robiłam test dwa dni po terminie spodziewanej @, nie pamiętam jaki to był test ale wyszły dwie grube krechy, później ciąże potwierdziło badanie krwi, a potem w 7 tygodniu USG na którym widać było bijące serduszko :)

Gość Nie mialam tego
Nie, ja robie reguarnie testy bobo testem i NIGDY sie ztym nie spotkalam

Gość dsdadsdasdas
ja robilam 3 dni tem i wczoraj i w obydwu przypadkach cien drugiej kreski byl widoczny ale stracha mialammmm

Gość ja tego u siebie NIE mialam
U mnie nigdy nie wykazalo Nawet jak teraz zrobilam sobie bobo tesk to tylko jedna gruba krecha, drugiej wcale nie widac

dsdadsdaadas... zrobiłaś te testy i cień drugiej kreski jest. i co jesteś w ciąży ?

Gość dsdadsdasdas
nie nie jestem cale szczescie ale stresu to soe najadlam... przy pierwszej ciazy mialam tez cien drugiej kreski i wtedy to byla ciaza... ja nawet go wywalilam do kosza bo nic nie zauwazylam a jak maz z pracy wrocil chcial zobaczyc wyciagnal patrzy i mowi przeciez jest kreska!! te bobo testy dziwwne sa

no właśnie ja też strasznie się boję .... zrobiłam dzisiaj jeden test "Apteo" Płytkowy z pierwszego moczu i ledwo ledwo jak się wpatrzy i pod mocnym światłem to jest BAAAAARDZO blada kreseczka :| a dzisiaj kupiłam ten bobo test strumieniowy i zobaczymy co będzie jutro. Od całego stosunku mija już dzisiaj 19 dni to ten pierwszy test powinien chyba wykryć bo dzisiaj jest termin podobno spodziewanej miesiączki co waha się w granicy 1/2 dni...;(

Gość PINK TEST zrob
J a uzywam PINK test (4 zl), zawsze mi sie sparwdzil, zawsze Niewykazuje nigdy zadncyh kreseczek drugich kiedy ciazy nie ma