Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

apel do mężczyzn

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 4
19:28 [zgłoś do usunięcia] Zuzanna Amelia & 4 iWannaKillMyselfCuzIAMalone "nie zapomnij dać d**y w dzień mężczyzny" A kiedy jest taki dzien? Nie wiedzialam. ­ Liczysz na cos w tym dniu ze tak bardzo chcesz wiedziec ?

Moorland: nie, jest podzial na krotkie i dlugie i jest inna cena z tego powodu:) Ja dla lepszych kupuje dlugie, a jak mi mniej zalezy, to krotkie:)🖐️

Gość wszedzie daja kwiatki
nawte moj wredny szef zawsze da po tulipanie :D

Gość wszedzie daja kwiatki
a od kolegow w zeszlym roku byly pierwiosnki w doniczkach, ladnie ozdobionych, naprawde fajne

Moorland najciekawsze jest to, ze w dzien kobiet cena jest czesto wyzsza niz w inne dni;)

Maciek - akurat to nie jest ciekawe, to normalne :P I jeszcze tak paskudnie ten dzień ustalili, że nie można kwiatków nazrywać :D

Gość ja a bo co?
kwiaty? to mile, ale najmilsze jest dobre slowo :)

"mężczyźni! W piątek dzień kobiet. Odważcie się i dajcie kwiatka swojej sympatii" ­ A po co? Ja musiałbym wpierw wycyganić od obcych jej adres, zamówić kuriera - bo to zupełnie inne miasto. A z resztą... nie zasłużyła ale i tak dostanie coś od innych.

Gość Zuzanna Amelia & 4
A ja moge dostac dobre slowo. Nie lubie cietych kwiatow. Szybko umieraja.

Moorland zdzierstwo nie jest dla mnie normalne, omijam takie kwiaciarnie:) Kiedys na rynku kupilem bukiecik od takiej babusi za zetke i dalem jednej lasce, to sie obrazila, ze podobno jakies cmentarne. Sorka ale ciezko jest wywalac wieksza kase na cos, co niebawem zwiednie.

Maciek - a pomyślałeś, że kupiłeś kwiaty cmentarne? Nie znam się za bardzo na tym, ale chyba te duże kwiatki, co mają bardzo dużo wąskich płatków i jakieś tam lilie są tradycyjnie w wiązankach pogrzebowych. Mogłeś po prostu kupić kwiatki na grób :P

@Moorland: nie znam sie na kwiatach, chcialem tylko dac zarobic babusi:) A potem dalem kolezance.

To nie byla zadna wiazanka, tylko taki bukiecik nazrywanych gdzies kwiatow zwiazanych gumka.

@FM: no wiem, dlatego chcialem wykorzystac taka okazje. Mam nosa do takich rzeczy🖐️

co nie zmienia faktu, że mogły wyglądać cmentarnie. Fajnie, że chciałeś dać zarobić babuni, ale zważywszy, że chodziło o babunię, nie koleżankę to jej reakcja jest mało ważna. Zwłaszcza, jak naprawdę myślała, że to cmentarne kwiaty

Gość jhgftrdrtfvo[p\]
Ja już dziś dostałam :) 20 białych róż :) Są piękne i cudownie pachną :) Gapie się na nie jak zaklęta :) Mam nadzieję że reszta Pań też dostanie :)

"Darker poszukaj sympatii koło siebie, dziewczyny kóra również obdarzy Cie sympatią" ­ Nie ma takiej. To już nie uniwerek w Białymstoku gdzie można sobie kark skręcić bo tyle dziewczyn wokół.

a ja najładniejsze kwiatki jakie dostałam były lekko zmarznięte, buchnięte z czyjegoś ogródka :)

@Moorland: mi sie te kwiaty podobaly, babcia zarobila, wiec bylo 2:1 dla mnie;)🖐️

Moorland: jak bylem mlodszy to chodzilismy z kumplami na dzialki po kwiaty i owoce i pomidory🖐️