Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden........

Jak wyleczyc w koncu to zlamane serce?

Polecane posty

Gość taki jeden........
No lwansie latwo jest tak mowic, ale gdy taka osoba znajdzie sie w takiej sytuacji to ma tak samo :) Dzieki za dobre slowa.

Gość ona2345
taki->teraz na szczęście zimą się nie pokazywał ale teraz znowu pewnie zacznie bywać u mnie na wsi, boli mnie również to, że prezenty które mi dał - podarował jej i teraz ona nosi np biżuterię którą nosiłam kiedys ja...ja bym nie mogla nosic cos po bylej... płacz->takze widzisz ludzie czasem mają wpływ na drugiego człowieka i tak go ukierunkują, że szok...tak bylo z moim byłym...zamydlily mu oczy strasznie i wiem, że obrobiły mi tylek nieźle...

Gość taki jeden........
ona2345 to bardzo dobre zyczenia.

Gość taki jeden........
Oczywiscie, ze maja wplyw. Nie wiem jak mozna byc tak naiwnym, zeby nie wiedziec, ze tak czasami jest. Dlatego jesli jest sie z kims to powinno sie trzymac jak najblizej razem.

Gość taki jeden........
Mnie tez zle kojarzyloby sie posiadanie czegos po eks. Jakies popaprane to wszystko u Ciebie. Taka zemsta i wyzywanie sie na Tobie.

Gość taki jeden........
Dzieki strumień...życia za odzew i za zyczenia :)

Gość ona2345
nawet nie wiecie jak bardzo to wszystko popaprane, to co opisałam to zaledwie mały fragment tej całej historii...a oddawanie prezentów i straszenie sądem to naprawdę nic miłego...trzymajcie sie

Gość taki jeden........
Dobrze napisze :) Tobie tez zycze wszystkiego dobrego :)

Gość taki jeden........
Tez trzymaj sie Ona i zeby Ci sie jakos ulozylo mimo wszystko.

Gość taki jeden........
Dobrej nocy. Fajnie, ze ktos mnie tutaj zrozumial. Ja tez czasami staram sie cos poradzic.

Gość czekam tu
Zlamane serce leczylam nowa miloscia. Zawsze. Bylo to trudne ,bo wydawalo mi sie ze juz nigdy nie spotkam kogos takiego jak ten ostatni. Idac na moje wszystkie randki z kims nowym bylam bardzo nieszczesliwa, w mojej glowie plataly sie mysli o bylym. To jest wlasnie ironia, ale gdy z tym nowym konczyl mi sie zwiazek ja dopiero wtedy zalowalam . Zadawalam sobie pytania, dlaczego nie potrafilam cieszyc sie wtedy gdy to trwalo. Dlaczego ja nie wiedzialam, ze te chwile byly takie magiczne.

Gość ona2345
czekam tu->napisałaś, że leczyłaś swoje serce nową miłością, ale czy wyleczyłaś???oto jest pytanie...

Gość samanta rok
tak, najlepszy jest plaster na ranę czyli znalezienie nowego obiektu westchnień i wcale nie jest to takie trudne w dobie internetu kiedy dostępne sa liczne fora, portale randkowe czy te z ogloszeniami towarzyskimi jak http://top-ogloszenia.net/Ogloszenia-Towarzyskie-15. sprawa jest ułatwiona

Gość gość
Mój mężczyzna zostawił mnie 27 lutego po 12 latach bycia ze sobą. Nie umiałam sobie z tym poradzić. Wiedziałam że jedyną szansą dla mnie jest Go odzyskać. I tak też uczyniłam. Wszystko dzięki urokowi miłosnemu ze strony http://urok-milosny.pl – wrócił do mnie i jest jak dawniej, a nawet lepiej.

Gość gość
taki jeden........ 2013.03.04 Hobby ttylko na chwile sprawia, ze sie nie mysli o tym. Czas jakos u mnie za duzo nei zmienia. Caly czas mam sentyment i prawdopodobnie kocham, a minelo juz 9 miesiecy. Kochany ja myślę o nim już 2,5 roku i nic nie wsazuje na to aby miało mi przejść to uczucie.