Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden........

Jak wyleczyc w koncu to zlamane serce?

Polecane posty

Gość taki jeden........

Macie jakies propozycje, dsowiadczenia?

Gość taki jeden........
A jakies inne propozycje?

Gość jedna taka ja
czas czas i tylko czas, dowartosciuowac siebie, wyjsc do ludzi, ale nie na sile, zaczac uprawiac jakis sport, zadbac bardziej o siebie

Gość taki jeden........
Hobby ttylko na chwile sprawia, ze sie nie mysli o tym. Czas jakos u mnie za duzo nei zmienia. Caly czas mam sentyment i prawdopodobnie kocham, a minelo juz 9 miesiecy.

Gość backshedy
ja cię wyleczę ostrym sexem bez zabespieczeń w usta od tyłu na kabanosa poprzez cytryne i ostry fetysz

Gość taki jeden........
Tak sobie myslalem, ze moze poznanie jakiejs bratniej duszy dodaloby wiecej optymizmu oraz energii, ale nie ma nikogo takiego niestety. Sa znajomi, ale to nie to.

Gość taki jeden........
Zboczencom mowimy NIE.

Gość taki jeden........
Ok podziele sie. Wiecie co jak komus bylo strasznei nie dobrze z kims to latwiej zapomniec, gorzej jesli uwazalo sie za kogos szczesliwego.

Gość taki jeden........
Nawet probowalem poznac, ale to nie to. Nie ciagnelo mnie do tych osob.

Gość ja juz mam chyba za soba
Po tym jak zostawiła mnie moja dla mojego kumpla to dosłownie odżyłem mam tyle energii w sobie do wszystkiego że szok. Po zerwaniu odnowiłem na początku stre kontakty które musiałem zerwać dla niej bo tak sobie życzyła. Teraz otaczam się zaufanymi ludźmi, dużo pracuje nad sobą i nad swoim życiem zawodowym i teraz dopiero jestem szczęśliwy.

taki jeden - ja też byłam szczęśliwa.. do dnia, gdy mnie zostawił.. myślałam, że tego ciosu nie przeżyję, a jednak udało się, jestem tutaj.. tylko , że nadal serce i boli i te wspomnienia..

Gość taki jeden........
Dzwie sie, ze sa ludzie, ktorym tak szybko odpuszcza, a Wy?

Gość taki jeden........
No wlasnie. Nic juz nie ma przeciez, ale te wspomnienia sa najgorsze. One ciagle zyja niestety i nie daja zaleczyc sie temu zlamanemu sercu. No, ale tez nie da sie przeciez powrocic juz do stanu przed...

Gość oa2345
w moim przypadku minął już rok a serce wciąż pęka mi z żalu za utraconym szczęściem...i chyba nigdy się z tym nie pogodzę, bo straciłam go przez własną głupotę...nikomu tego nie życze

Gość taki jeden........
Gorzej wlasnie jak ktos Ciebie zostawi. Duzo gorzej.

Gość oa2345
no właśnie wspomnienia są najgorsze...w moim przypadku jest jeszcze to, że laska, która mi go odebrała mieszka kilka domow ode mnie i za każdym razem jak ją widzę to mnie czarna krew zalewa...

Gość taki jeden........
No to ja tez przez glupote. Witaj w klubie. Czasami myslsiz, ze jest juz lepiej, ale jak Cie dopadnie to wydaje Ci sie ze znowu jestes na poczatku tej drogi. Czas mija i nic nie jest lepiej. Bez sensu.

Gość o Johny JOHNYYY
ooo łgarz

Gość taki jeden........
Czyli zal pomieszany z zazdroscia. Czasami lepiej nie wiedziec za duzo. Taka wiadomsoc o tym, ze ona ma kogos skutecznie rozdrapalaby juz ta moja rane w srodku.

Gość oa2345
mi nawet nie chodzi by wrócić do stanu sprzed rozstania...tylko jak iść naprzód???jak zacząć nowy związek???teraz miotam się jak w klatce bo pewien chłopak wyznał mi, że chciałby być ze mną tylko ja czuje, że tylko bym go zraniła skoro wciąż tkwie w przeszłości...

Gość ja juz mam chyba za soba
to chyba ja jestem z kosmosu albo 2 lata byłem z kimś kogo nie kochałem. Widuje gościa dla którego mnie zostawiła podchodzę podaje ręke i nawt mi puls nie podskakuje. Ludzie musicie się dowartościować!

Nie ma sensu poznawac kogos innego, dopoki nadal czujesz cos do tej, z ktora sie rozstales. Bo nawet jesli pozornie sie uda, bedziesz patrzyl na nia przez pryzmat tej poprzedniej. To się raczej nie uda.

Gość oa2345
w dodatku ostatnio każdy kto mnie spotka gada mi, że mój eks się żeni...to pali jak ogień, czasami czuje taki ból duszy, że płonę...normalnie jakby mi ktoś wbijał noż w serce i masz racje, czasem sie wydaje, że jest ok a potem jakis drobiazg jakis szczegol wspomnienie i wszystko wraca...jestem wykonczona psychicznie

Gość taki jeden........
Jeszcze to poczucie, ze sie ponosi wine. Ze to przez swoja glupote i to jej sie zawdziecza to co jest teraz.