Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę pomóżcieee miii

Pomocy! Jak obniżyć libido?

Polecane posty

Gość smerffetkaaaaaa,
mogę Ci podesłać swojego męża ,gwarantuje że Ci się libido obniży i to do zera .

Gość może by tak ...
Nie jeden facet by chciał mieć taką kobietę :) 20 lat i takie potrzeby ? Co będzie po 30-tce nie wyobrażam sobie.Mają takie potrzeby ważnym jest by partner był tak samo ciepłokrwisty.Ja byłem zawsze gorący i moja ? Nasze pożycie się układało,ale zawsze miałem za mało.Dorabiałem ręcznie,aż w końcu skończyłem z nią dla kobiety co ma ten sam temperament.

Gość polkjhgfvc vb
mastrubacja pomoze.obnizy napiecie ....

Gość Doświadczony przez życie
Zamiast obniżać swoje libido powinnaś pomyśleć jak podnieść libido twojemu chłopakowi. Bo za 10 lat jemu wogóle nie będzie się już chciało.

Gość podobno na to dobry jest
brom:D! a może ono jest na normalnym poziomie,a nie jesteście dobrani sexualnie z partnerem.

Gość i to jest raczej sinusoida
u kobiet przynajmniej,ja długie mcy nic,a teraz zaczyna mnie coś nosić:P roznosić raczej będzie cięzko coś czuję:P oj cięzko :);):P

Gość mister germany
taki przystojny albo agresywny w sexie ? do smerffetkaaaaaa :-)

Gość smerffetkaaaaaa
mister germany ,przystojny to on byl kiedys ,teraz to się stoczył rozpil, taki menel spod sklepu. A mąz tylko na papierku .

Gość Makika72
Miałam to samo z moim mężem. Były dni, kiedy gryzłam pościel, taka miałam chcicę. Myślałem, że chyba wyjdę na osiedle i zaproponuję seks pierwszemu w miarę wyglądającemu facetowi. W moim wypadku pomagała masturbacja.

2 razy dziennie to żadne podwyższone libido zwłaszcza że jak piszesz sypiacie ze sobą od 5 miesięcy .Jestem mężatką od 15 lat i z mężem przynajmniej raz dziennie.To chyba facet ma trochę obniżoną potencję.Według mnie u ciebie wszystko gra.

Gość mister germany
smerffetkaaaaaa to zabierz go z sprzed tego sklepu i potrzasnij mocno ! :-)

2 razy dziennie to żadne podwyższone libido zwłaszcza że jak piszesz sypiacie ze sobą od 5 miesięcy .Jestem mężatką od 15 lat i z mężem przynajmniej raz dziennie.To chyba facet ma trochę obniżoną potencję.Według mnie u ciebie wszystko gra.