Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pacjentka doktorka

NIE-dla starszego lekarza,który TAK czaruje kobiety.

Polecane posty

Gość prawdziwa autorka tego tematu
Zrezygnowałam z psychologii po pół roku.Stwierdziłam.że nie nadaję się na psychologa,ale po co rozgrzebywać ten temat?Przecież rozmawiałyśmy o zupełnie czym innym.

Gość zołzencja
moze i dobrze ze zrezygnowalas, bo nie za dobrze wychodzi ci myslenie logiczne ad autoneurosocjacja zwiazek z temetem

Gość warann
do prawdziwej;ile ty masz lat chyba 15?

Skoro tak bardzo przeszkadza wam to,co piszę,to naprawde nie musicie odpowiadać obrażając mnie.Nie znasz mnie,więc dlaczego oceniasz moje myślenie jako nielogiczne?Zrezygnowałam,bo ja sama mam ciężką chorobę psychiczną.Do tej pory truję się lekami,które mi nie pomagają,a psycholog żeby leczyć,sam musi mieć zdrową psychikę.

Gość Twój bardzo przystojny lekarz;
Szkoda ze moją śliczną serdeczną przyjaciółkę cud malina,uszczęsliwia starszy habilitowany ;P ja jak cień pomykam za nią z jęzorem na plecach :) oczywiście ;) pod jego nieobecność hee jako opiekun ;))nie tylko do uzdrawiania sie nadaje Wpisałem sie tutaj z myślą o Tobie ;) hę, dam o sobie znać poznym wieczorem G.i F ;D się wprosili i wypadało..rozumiesz :) odpoczywaj po niewyspanej nocce :( eeehh ehh Ty słodziutka pijawko

Gość zołzencja
tak, rob chorej babinie sieczke z mozgu podstawiajac sie pod jej nauroze..bardzo primum non nocere

Ty chyba nie masz co w życiu robić i to dlatego musisz kogoś non stop obrażać.Znajdź sobie jakieś inne hobby.

Gość podaj namiar na siebie kolego
lekarz, jesteś sam ?

Gość koka19
Sam nick o niej świadczy :p

Gość zołzencja chłopek
o nim :D

Gość zołzencja
pokaz mi w ktorym miejscu ja cie obrazam biedactwo. pisze jak jest, a ty jestes nadwrazliwa bo taka wlasciwosc chorej psychicznie. chodzi o to, zebys nie lykala jak glodny pelikan(administrator wykasowal twoja wczorajsza po jego poscie reakcie-wiesz dobrze o czym pisze) tego co napisze user pod nickiem '' lekarz ''natworzy, to to tylko ci zaszkodzi i poglebi twoj stan i zauroczenie z reala. raszta nieckow bluzgajaca pod moim adresem moze pocalowac mnie w ... :) jestem kobieta..woda ogniem perla na dnie lalala

Gość ja do ciebie sie ni wtrącam ki
ty sam siebie nie rozumiesz złozowaty :D kim jesteś> czy coś w tym cie zabolało????????????????????????????????????????????? :D o co chodzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chorzy psychicznie mówisz ;))))) vice versa :D

Gość ja do ciebie sie ni wtrącam ki
może czas zacząc mówić pełnymi zdaniami , wówczas sam siebie nie będziesz pogrążał ;) ojjej lekarze są wrogami ;) wiem ;) i mam nadzieje że nim nie jesteś ;P zaznaczam że nie będę na tym wątku prowadziła dialogów :)

Nie jestem nadwrażliwa,tylko razi mnie to,że jak już dowiedziałaś się o mojej chorej psychice (co jest spowodowane inną chorobą,a unormować mój wynik,żebym dobrze się poczuła jest naprawdę ciężko,a będę leczyć się do końca życia-powód zrezygnowania z psychologii.Do końca życia nerwica lękowa.) to zaczęłaś traktować mnie jak wariatkę,jak ułomną,opóźnioną w rozwoju. "chora babina" Jak ty mnie traktujesz?

Gość zołzencja
twoim zdaniem zeby ''brzemiec" jak zdrowa musi mi się palec jak tobie na emotach zaciac? -> ??????????????? :P :P !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P ;) ;P :D

Gość zołzencja
nie w moim stylu kretynko violu :)

Gość zołzencja
smiem twierdzic, ze nerwice obecnie ma 80% populacji wiec sie albo nad soba nie rozczulaj skoro nie czujesz sie ulomna albo przynaj sie, ze nie rozumiesz, mojej argumentacji w temecie. sama sie przyznalas do choroby. rozumiesz, ze z co najmniej kilku wzgledow nie patrzysz na swoj temet obiektywnie?

Ok,ustąpię,już nic nie mówię,bo tylko temat zaśmiecamy.

Gość kimkolwiek byś nie był
do złoza! bo ilez można monologować :D dajże spokój lekarzom i innym każdy chce kochac i życ ! Przypisywać choroby moze jedynie lekarz :P ! i nikt poza tym . Nic mnie już nie ruszy ,żadne wyzwiska słowne :) Zmien sie szkoda cennego zdrowia

Gość zołzencja
no tos mnie rozbawila. pas

Gość koka19
Popieram posty wszystkich,tylko nie tej zołzy.

Gość zółza to men yhg
super !bo to facet który nienawidzi lekarzy nie wiadomo dlaczego

Gość koka19
Może ją/jego kiedyś zostawił jakiś lekarz? :D

Gość konkurencja faceci złośliwi
nie sądzę /konkurencja ;P nie jest inaczej brak siły przebicia :)

Gość gość
HAHAHA Wysocki!