Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agunieczka88

6 waidera(42 DNIOWY CYKL) i codzienne bieganie 2013

Polecane posty

Gość monia_87_5
agunieczka88 a po ilu dniach A6W widziałaś już jakieś efekty? ja mam zamiar wprowadzić jeszcze jakieś zmiany jeśli chodzi o jedzenie, ale szczerze powiedziawszy nie wiem jak się za to zabrać :( Moja waga jak narazie tkwi w miejscu ale nie ma się co dziwić bo dopiero zaczęłam. Trzymam kciuki żebyś szybko wróciła do biegania:)

hej monia. moze to dziwnie zabrzmi ale u mnie juz pojawily sie pierwsze efekty po tygodniu. mialam straszna oponke po ciazy ktorej za zadne skarby swiata nie moglam zrzucic i nadal ja mam ale juz nie tak widoczna. skora mocno mi sie naprezyla a na brzuchu widac juz wciecie. moge ci wyslac zdjecia z poczatku tyg i konca i efekty naprawde sa zauwazalne choc przyznam ze jeszcze troche do zrzucenia jest. no i zrobilo mi sie wciecie w talii. w koncu!!!:):)jezeli nie wierzysz mi to podaj email to ci wysle zdjecia. jesli chodzi o sniadanie to dzisiaj zjadlam dwie cienkie parowki i do tego trzy kromki chleba a popijalam kawa rozpuszczalna z mlekiem ktora pije zawsze rano. zazwyczaj jem ze trzy lub cztery kanapki z wedlina i do tego jakis pomidorek obiad zjadam zadko bo zapycham sie woda i nie chce mi sie jesc a kolacje to jem moze tylko raz w tyg. pracuje nad soba juz drugi tydzien i powiem ci szczerze ze zjadlam w tym czasie moze ze trzy obiady i tylko jedna kolacje. dzisiejsza poranna waga wykazala ze waze 59,3 czyli z 62kg w ciagu niecalych dwoch tyg czyli schudlam juz 2,7 i mi to zdecydowanie wystarczy i czuje sie super. zycze ci powodzenia i pisz o swoich postepach. w razie pytan pytaj smialo ja ma wszystkie pytania ci odpowiem z mila checia. buzka

Gość dominikalollq
co tu taka cisza, jak tam wasza 6 weidera, bo powiem wam, że mi idzie na prawde bardzo dobrze, dziś bedzie już 7 dzień, jestem z siebie naprawde dumna. :D piszcie co tam u was, waga leci? bo ja już ważę 60 kg.!!

hej dominikalollq! a no cisza. nikt nie chce sie odzywac a ja juz nie chce pisac codziennie bo moja waga kompletnie stanela i koniec. jestem zalamana:(a 6 weidera dalej cwiczymy i ja tez jestem zadowolona ze daje rade. stosujesz jakas dietke? ja jem tylko sniadania i od czasu do czasu obiad a waga teraz ani drgnie. waze tez 60kg:(

Gość dominikalollq
jestem 7 dzień na diecie plaż południowych. :D waże póki co 60 kg. a w tydzień zgubiłam coś ok. 3 kg. wydaje mi sie że to za dużo. ale na pierwszej fazie podobno wszyscy tak szybko chudną. jeszcze tydzień pierwszej fazy i pewnie dojdę do swojej wymarzonej wagi - 58 kg. miałam dojść tylko do 58 kg. a to pewnie stanie sie już za tydzień, a została jeszcze druga faza. czyli powinnam schudnąć więcej. bo nie moge od razu po pierwszej fazie zakończyć tej diety, musze wprowadzać powoli nowe produkty. :D szkoda, że inne dziewczyny nie chcą się odzywać. byłoby dużo ciekawiej. :D

Gość dominikalollq
i jeszcze jedno. :D naprawde jesz tylko śniadania ? no i oczywiście od czasu do czasu obiad. ;d myśle że powinnaś troche zlecieć z wagi, skoro jesz tak mało. albo moze właśnie dla tego waga stoi w miejscu. powinnaś regularnie sie odżywiać, bo takie coś jest niezdrowe, potem zaczniesz jeść normalnie i .. wole nawet o tym nie pisać. :P może spróbuj jadać 5 posiłków dziennie tak mniej więcej co 3 godziny, ale dużo mniejszych, tak żeby organizm miał czas kiedy to wszystko spalić :D ja w sumie tak robie, i jadam produkty nisko węglowodanowe. :D

naprawde jem tylko sniadania i od czasu do czasu obiad. nie mam apetytu. to juz chyba zaczynaja sie nerwy przed slubem a on juz w czerwcu a ten czas tak szybko leci. poza tym mam problemy z moja najmlodsza corka. ma 6 miesiecy skonczyla 13 marca a ja nie moge jej karmic piersia bo mam strasznie ponadrywane brodawki i nie chca sie goic juz od dwoch tyg. karmie corke piersia tylko rano i wieczorem a w dzien dostaje butle ktorej nie umie pic tylko gryzie smoczek i inne dania ktore jada. chcialabym ja jeszcze pokarmic no ale nie mam wyjscia jak przyzwyczajac ja do butli. nie wim dlaczego moja waga stoi no ale moze dlatego tez ze duzooooo pije wody. dziennie ok 7litrow. moze dlatego. jest mi smutno ale mam nadzieje ze wszystko sie zmieni niedlugo. pozdrawiam

Gość dominikalollq
w życiu nie wypiłam 7 litrów wody dziennie. ale to nie ma nic do rzeczy, właśnie dobrze że pijesz dużo wody. :D może problem tkwi w czymś innym... nie mam pojęcia co ci doradzić, ja na twoim miejscu rzeczywiście spróbowałabym jadać kilka posiłków dziennie, no tylko że mniejszych. tym bardziej że karmisz piersią. :D

Gość dzisiaj...
na wykładach miałyśmy o nerkach...nerki mogą dziennie przefiltrować 2,7 l płynów...może za dużo pijesz i woda Ci się zatrzymuje, jeżeli tak mało jesz a waga nadal stoi w miejscu. Moim zdaniem powinnaś też lepiej się odżywiać, masz za mało witamin jeżeli brodawki nie chcą się goić. Życzę szczęścia na nowej drodze życia, pozdrawiam :-)

Może i napewno macie racje dziewczyny. musze was posluchac i wziac sie za siebie wiec dziekuje wam bardzo za podtrzymanie na duchu. pozdrawiam was serdecznie ale odzywajcie sie. ja tez bede pisala:):):)

Gość co za dużo to nie zdrowo
7 l wody w ciągu dnia może bardzo szkodzić. Wodą wypłukujesz elektrolity. Możesz nabawić się poważnych problemów z funkcjonowaniem organizmu.

Gość co za dużo to niezdrowo
7 l wody w ciągu dnia może bardzo szkodzić. Wodą wypłukujesz elektrolity. Możesz nabawić się poważnych problemów z funkcjonowaniem organizmu.

Gość co za dużo to niezdrowo

Gość Morska Bryza
Dziewczyny czy wy w taki mróz też biegacie? bo u mnie jest -12 stopni...toż ja zapalenia płuc dostane jak pojde teraz pobiegać...

Gość jak jak wychodziłam ostatnio
biegać , to było -8 st a jak wróciłam po 13 km było - 10. Nie dostałam zapalenia płuc , ani niczego innego ;) Wiatr nie wiał więc nie czuło się tak bardzo mrozu.

hejka:):) a co tu tak pusto????:(:(jest tu jeszcze ktos?? Musze wam sie przyznac ze od trzech dni ani nie cwicze ani nic bo biegac nadal nie moge narazie. nadal mnie boli ale postaram sie znow od poniedzialku. co do a6w zawalilam. jednego dnia zapomnialam drugiego zaczelam i zrezygnowalam i dzisiaj to samo. nie wiem co sie dzieje ale musze sie wziac bo juz dwa tyg za mna a ja juz wymieklam. masakra jakas. co robic doradzcie cos plissss:(:(

Gość dominikalollq
ja od tygodnia wgl nie ćwiczę, ale może od jutra znowu zaczne aw6.. ;d agunieczka-- zaglądam nawet codziennie na te forum, ale właśnie nikt nic nie pisze, a co ja mam pisać skoro już nie ćwiczę, chociaż i tak chciałam dowiedzieć sie jak tam u cb ? czy nadal pijesz tyle wody, i jadasz tylko śniadania ? może waga troche poleciała w dół ? ;d a tak myśle, że skoro cały czas cię boli, to może pójdź do lekarza. nie wiem. ... a od jutra chcesz zacząć na nowo aw6 czy od momentu na którym skończyłaś, bo ja zaczynam na nowo (bo wiadomo - tydzień przerwy) i tak myśle, że byłoby raźniej we dwie. :D

Hej :) Jestem studentką psychologii. Piszę pracę mgr na temat psychologicznych aspektów odchudzania. Badanie dotyczy kobiet od 20-60 roku życia. Czy ktoś zgodziłby się wziąć udział w badaniu? Jeśli tak, zgłoś swoją chęć udziału wysyłając e-maila na adres: badania.psychologia@wp.pl W tytule wpisz 42 Kafeteria Dzięki :)

Jeżeli przerwaliśmy ćwiczenie na 5-14 dni to po powrocie do ćwiczeń musimy się cofnąć w harmonogramie o połowę dni, którą nie ćwiczyliśmy, czyli gdy nie ćwiczymy 6 dni, to cofamy się o 3, a więc w moim przypadku do 12 dnia. chyba.ale zaczne od jutra od 3 serii po 10 cykli.I chyba sie cofne bo szkoda mi znow zaczynac od poczatku skoro juz mam dwa tygodnie za soba. jesli chodzi o moj jadlospis to tym razem jem sniadania i obiady no i w miedzy czasie jak mi sie chce to serek wiejski ale od jutra chyba znow bede jechala na sniadaniach bo moja waga ani drgnie a nawet poszla troche w gore. na dzien dzisiejszy waze 59,5(przed chwilka sie zwazylam zeby wam napisac) i jestem zalamana. tak ladnie mi szlo a tu juz nic sie nie dzieje. jesli chodzi o wode to nie pije jej juz az tak duzo bo juz mi zbrzydla hehe ale to tez zalezy od dni bo nieraz to pije i pije a tu w ciagu dnia znika banka 5l.hehe. a ty jaka podejmujesz decyzje czy zaczynamy od poczatku??

Agunieczka, wieczorem zawsze ważysz trochę więcej, ja nieraz o 2kg. Najlepiej ważyć się rano na czczo. Skoro robiłaś już 2 tygodnie, to chyba nie ma sensu zaczynac od początku, ja robię dopiero tydzień, drugą wersję, z przerwami na niedziele. A co do diety, to samo śniadanie to za mało, może i tak schudniesz, ale później ciężko będzie ci to utrzymać. Jedz śniadanie, lekki obiad do 14 a potem malutką kolację, np serek wiejski albo sałatkę warzywną. W międzyczasie schrup jabłko albo inny owoc, np kiwi, grejpfrut, ananas, to świetne wymiatacze tłuszczu. Poczytaj o ujemnych kaloriach.

wiem ze to za malo jesc tylko sniadanie ale mi sie nie chce jesc. oczywiscie u mnie owoce musza byc tylko musze isc do sklepu hehe. :):)obiady bede jadla jak bede miala chec bo na sile nie bede w siebie wciskac. a moje sniadanko wyglada normalnie poza tym ze na sniadanie jem duzo.dzisiaj dwie skladane kanapki z wedlinka bulka serek wiejski i parowka do tego kawa rozpuszczalna z mlekiem. zobaczymy czy bede miala chec na obiad.

Hej Jestem studentką psychologii. Piszę pracę mgr na temat psychologicznych aspektów odchudzania. Badanie dotyczy kobiet od 20-60 roku życia. Badania są anonimowe. Czy ktoś zgodziłby się wziąć udział w badaniu? Jeśli tak, zgłoś swoją chęć wysyłając e-maila na adres: badania.psychologia@ wp.pl W tytule wpisz 6 waidera Kafeteria Dzięki

Gość eonaaa
Wedlug mnie to śniadanie to troche za dużo, Zeby efkektywnie chudnąć nie nalezy wykladzać żołądka na cały dzien tylko jeść po trochu, takie jak Ty jadasz śniadanie powinnaś zjęść na 3 razy. Jeśli jesz na raz duzo a potem caly dzien masz pusty zolądek to organizm odklada tłuszcz i magazynuje go zamiast spalac. A co do cwiczen to troche nie powazne jest to, ze tak odpuszczasz. Ale mam dla Ciebie przyjemna forme ćwiczen, zaopatrz się w hula hop i skakanke po 3 serie do zmeczenia dziennie i po tygodniu moja kolezanka spadla 1,5 kg nic wiecej nie robiąc a plus bieganie, dieta i inne cwiczenia to juz w ogole bajka. Dobrze robi też basen, a zajęcia takie jak fitness czy zumba to poprostu bajka, chudniesz dobrze sie bawiąć, czysta przyjemnosc :)

Dominikalollq jestes tu jeszcze???? ja wrociłam do zaległych ćwiczeń a dzisiaj zaczynam 23 dzień czyli pierwszy dzień 3 serie i po 16 cykli. jak u Ciebie? co postanowiłas bo sie juz nie odzywasz?? zamilkłas!! jestes ze mna nadal??z nami?? Wesołych Świąt oraz Mokrego ale ciepłego(u mnie zima na całego,znow pada snieg) DYNGUSA:):):)buziaki

Gość widac efekty?
Tararara widać efekty? Ja jestem na 5 dniu