Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martaaaaaa666

Czy od palenia cygar mozna sie uzaleznić?

Polecane posty

Gość Martaaaaaa666

Bo ja je polubiłam juz od kilku tygodni bez przerwy je kurze w domu, takie po 7-8 zł :P czy mozliwe że sie od nich uzależnie? :-o

Gość zxggj
a dlaczego miałabyś się nie uzależnić? One zawierają o wiele więcej nikotyny niż zwykłe fajki, więc wnioski nasuwają się same...

Gość Martaaaaaa666
no bo jakoś nie widac na ulicach ludzi nałogowo palacych cygara :P

Gość zxggj
bo cygara się pali w domu :o Tak samo jak piwko w plenerze można sobie wypić ale whisky na ławeczce w parku to już nieco idiotyczny pomysł :o

Gość zxggj
poza tym cygara strasznie walą. Ja palę fajki (których smród mnie w ogóle nie rusza) ale jak poczuję cygara to mnie aż mdli, więc domyślam się, że palenie cygara na przystanku nie skończyłoby się dla palącego najlepiej...

Gość Martaaaaaa666
no ale chodzi mi o to że jakby ktos by był uzalezniony to by też kitrał sie gdzies w plenerze z cygarami a nie tylko palił w domu :P

Gość dfhyjku
Palenie cygar w miejscu publicznym to straszna wiocha :o A że zwykle palą je osoby, które chcą być uważane za osoby z klasą to w miejscach publicznych nie palą. Jak ktoś jest uzależniony od nikotyny to w domu popala cygara a w miejscach publicznych papierosy - tyle