Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farba za ciemna

jak rozjaśnić samemu włosy?

Polecane posty

Gość farba za ciemna

Jaka farba najlepsza do rozjaśnienia? Byłam bardzo jasna blondynką, miesiac temu pofarbowalam na ciemy brąz i bylam pewna ze jak teraz pofarbuje blondem to mi pokryje, ale nic nie pokrylo :( Musze chyba użyć czegoś mocniejszego tylko co? Nie chce żółtych wlosów. Jestem w 33 tyg ciazy i sie zastanawiam czy warto przed porodem jeszcze, dzisiaj farbowalam blondem z loreala.

Gość jfhufbdidfo
kobieto w ciazy nie farbuje sie wlosow farba z amoniakiem

Gość Bądź sobą
nie rozjasnisz farbą tylko ROZJAŚNIACZEM, dodatkowo jeśli farbowałaś palette to są duże szanse, że niczym tego nie ściągniesz... Jakiej farby użyłaś?

Gość Bądź sobą
a i podziwiam, ja w ciąży zapachu farby nie mogłam znieść, raz zafarbowałam(na ślub). Co do farbowania to MOŻNA, ale w dobrze wywietrzonym pomieszczeniu i przy otwartym oknie, a to zimą raczej nie możliwe ;)

Raczej nie rozjaśnisz tego. Ja farbuję się na jasny rudy i zawsze najpierw rozjaśniam włosy. Używam do tego rozjaśniacza 4 - 6 tonów i na odrostach rozjaśnia do blond a tam gdzie rude wychodzi taki lekki pomarańcz / żółć. Jak już chciałaś na blond przejść to trzeba było odżałować i iść do fryzjera.

Gość Bądź sobą
a po za tym rozjaśniacze tak śmierdzą, że nie wiem czy wskazane jest użycie ich w ciąży, wątpie czy wytrzymasz, moja mama farbowała przed świętami farbą z amoniakiem i jak tylko poczułam uciekałam gdzie mogłam bo bym nie wytrzymała.... a rozjaśniacz śmierdzi gorzej...

Gość ojtam ojtam
nie kombinuj w ciąży.. ja calą ciąże farbowałam ale tylko u fryzjera i dawała lekką farbę bez amoniaku na niskiej wodzie

Gość za ciemna farba
Farbowalam blond Loreala, w ciazy farbowala wloasy 3 razy, mysle ze nic sie nie stanie - juz teraz te farby wcale nie sa tak szkodliwe jak kiedys. To sobie poczekam i po porodzie skocze do fryzjera je pofarbowac a teraz sie przemęcze. Troche zaluje bo wydala 30 zl na farbe a efekt zaden ;)

Gość Mrs.Elitte
ja w ciazy ostatni raz fabrowlam w 6 m-cu ale u fryzjerki a potem az po 8m-cach czyli az przestalam karmic, ale u mnie nie bylo tak źle, mam bardzo ciemne wlosy wiec odrosty na pol glowy prawie az tak nie raziły:D

Gość w56w5
nie kombinuj z rozjaśniaczem. Wypróbuj domowe sposoby, myj włosy często szamponem przeciwłupieżowym, możesz robić płukanki z cytryną, kolor powinien trochę zjaśnieć.