Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam nieodpowiedzialna siostre

Mojej siostrze znudzilo sie byc mama

Polecane posty

Gość art 137 konstytucji RP
Nie ma czegos takiego jaj odebranie obywatelstwa, tylko zrzeczenie sie!

Gość klamiesz az wiory leca autorko
Mozna sie zrzec za zgoda Prezydenta RP a nie jakiegos obcego kraju. Cala procedura jest bardzo dluga i upierdliwa, to raz :D Prezydent musi wyrazic ZGODE i jego decyzja jest ostateczna. O to mi chodzi, ze zrzeczenie sie polskiego obywatelstwa moze nastapic tylko i wylacznie za zgoda Prezydenta RP. Tylko! Zaden obcy kraj nie decyduje o polskim obywatelstwie. Bzdury pisze autorka az wiory leca i tyle.

Gość TAK TYPOWE IDIOTKI OCENIAJĄ
TO ŻE TA LASKA MA 21 LAT I JEST NIE ODPOWIEDZIALNA TO NIE ZNACZY,ŻE KAŻDA MŁODA MATKA W PRZEDZIALE 17-24 LAT JEST NIE ODPOWIEDZIALNĄ IDIOTKĄ JAK TA PANI!!!!!!! TYPOWE TO JEST WASZ ZACHOWANIE,OBRAZIĆ KAŻDEGO:) ZERO KULTURY,A UWAŻACIE SIĘ ZA LEPSZYCH Z TRZYMANIEM DZIEWICTWA DO 30 LAT A WCALE TAK NIE JEST DROGIE PANIE.

Gość ZRESZTĄ TO PROWOKACJA
WY NIE ZAUWAŻYLIŚCIE,ŻE TE WSZYSTKIE TEMATY O MŁODYM WIEKU I CIĄŻY ZAKŁADA JAKAŚ NIE NORMALNA LASKA? POZDRAWIAM BEZMÓZGOWCE:)

Prowokacja czy nie co to za różnica,takie przypadki to codzienność! Kontynuujmy.

Gość przecież to jest prowo!
Przecież to prowo jak się patrzy. Ta głupia cipa co zmyśliła tą tandetną historyjkę pewnie się cieszy w najlepsze, bo ludzie głowią się jak tu jej i temu zmyślonemu siostrzeńcowi pomóc. No ale tak jest gdy smarkata gównażeria zamiast siedzieć dupą na lecjach, to przesiaduje w kafejkach internetowych.

az nie wierze w to co tutaj piszecie:O Po pierwsze nigdzie nie napisalam, ze zreklam sie czy odebrano mi obywatelstwo. Myslisz troche glupia kobieto? Napisalam, ze w kraju jakim mieszkam jestem ich obywatelka co oznacza, ze tam jestem na ich prawach jako ich obywatel. W polsce jestem polka. Logiczne chyba, ale dla takich glupich bab, ktore mysla, ze ktos nie ma co robic tylko zakladac tematy dla jaj to raczej o logice pojecia nie ma. I nie sadzcie innych po sobie, to, ze wy zakladacie tu tematy prowokacyjne to nie znaczy ze wszyscy takze. Nie bede wiecej sie tu wypowiadac i znizac do poziomu takich osob, ktore wypowiadaly sie ostatnio.

Gość hahahahaha.............
mam nieodpowiedzialna siostre "az nie wierze w to co tutaj piszecie Po pierwsze nigdzie nie napisalam, ze zreklam sie czy odebrano mi obywatelstwo" :D Niunia, alez wyraznie tak wlasnie napisalas :D mam nieodpowiedzialna siostre "Wedlug tego kraju jestem obywatelka tylko tego kraju, bo polskiego obywatelstwa zrzeknac sie tu musialam, ale w Polsce wciaz jestem obywatelka Polski i tamtego kraju." :D Prowo az trzeszczy :D Hahahahahaha!!!!!

Gość jugo
dziewczyny, ale po co karzecie szukać autorce rodziny dla dziecka na własną rękę? czy ona ma na to czas? co się dowie po wymianie maili, czy nawet po jednym czy dwóch spotkaniach? adopcja ze wskazaniem to może i fajna rzecz ale dla matki, która jest w ciąży i planuje dziecko oddać - spotyka się z tymi ludźmi wiele razy, pokazuje wyniki badań, orientuje się w sytuacji rodzinnej, mieszkaniowej, itp. a w tym przypadku dużo bezpieczniej jest zdać się na ten ośrodek adopcyjny - tak jak ktoś tu pisał oni są w kontakcie z oczekującymi rodzicami, znają ich, dokładnie sprawdzili, przeszkolili, itp. a przede wszystkim mają doświadczenie więc na pewno bardziej kompetentnie przeprowadzili diagnozę takiej rodziny niż jest to w stanie zrobić osoba z ulicy...