Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka zonka siedzaca w domu

Faceci nie szanują jak kobieta siedzi w domu?

Polecane posty

Gość jfkcv
Dziwie ci sie,narzekasz,ze maz cie nie szanuje. Ja wolalabym isc do biedronki niz ruszac oszczednosci i czekac na manne z nieba

Gość jfkcv
Choc raz przyznaje racje zsowi

A nie prawda że się bierze co jest. Bo czasem warunki są takie że nie można się urwać aby szukać, więc olewa się gównianą pracę i czeka na dobrą ofertę. Bo to i tak się opłaci. Ja sobie mogę szukać bo mam nienormowany czas pracy, a taka osoba, co zapiększa od 8 do 16 to niby kiedy pójdzie na rozmowę?

Gość tu gues coś tam
to niech on jej za wynajem pokoju płaci skoro ona na swoich oszczędnościach w swoim mieszkaniu jest PASOŻYTEM

Gość taka żonka
pracowałam kilka lat i nie wydawałam wszystkiego co zarabiałam nie, wybacz ale praca w biedronce mnie nie rajcuje, chodzę teraz na różne rozmowy, cieżko to raczej pogodzić z biedronką, zresztą igdy bym nie poszła na kasę skoro stać mnie na więcej

Gość taka żonka
nie jestem rozrzutna i odkładałam na czarną godzinę mąż mi daje co miesiąc kasę na życie dla nas obojga moje oszczędności były przeznaczone na czarną godzinę a to odnośnie mojego mieszkania się tyczyło tekstu jednej osoby co mi pisała, że korzystam z jego wody, robię obiad z jego pieniędzy, żrę jego jedzenie itp.

Gość taka żonka
ehh nie ma sensu tego ciągnąć faceci to ciamajdy nie potrafią zapewnić godziwego życia swojej rodzinie, to się tak żołądkują, że pasożyt, że iść na kasę itp. Jakoś jak ja więcej zarabiałam od męża to było cacy.

Gość taka żonka
stać mnie na to by mieć dobra pracę, mój zakład padł, to nie była moja wina

Gość 34567876543
"To prawda. Kobieta nie ma takiej motywacji żeby o siebie dbać np . jeśli chodzi o makijaż, bo po co go robić do gotwania obaidu czy sprzątania a jak idzie do pracy to wiadomo że spotyka się z innymi ludźmi i chce jakoś wyglądać w ich oczach. Ponadto nie ma o czym z nią mąż rozmawiać, staje się dla niego mało interesująca, bo zamknięta w domu robi wiecznie to samo jak chomik w klatce a poza domem zawsze coś się dzieje i jest o czym opowiadać. Kobieta w domu ma mniej mobilizacji w sobie, rozleniwia się. to akurat ironia losu bo przecież zawsze się coś znajdzie do roboty, często bywa tak że po pracy ma się więcej energii i lepszy humor niż siedząc w domu. Do tego dochodzi nie dokładanie się do domowego budżetu, które frustruje obie strony. Jeśli kobieta ma dzieci to często jej dni przypominają dzień świstaka i z tego powodu też jest zdołowana, potem odbiaj sie to na mężu. Kobiety które siedząc w domu nie są w oczach mężczyzn tak atrakcyjne jak te pracujące. pozdrawiam" Zgadzam sie w 100%!!! Mam obecnie dylemat bo planuje otowrzyc wlasna dzialanosc a dokladnie sklep internetowy, z jednej strony duza satysfakcja miec cos swojego, wlasna firma-to brzmi dobrze;) Z drugiej jednak czlowiek zamknie sie w domu i tego sie boje :(

Gość taka żonka
dobra mam inne zajęcia, analizuję ustawę więc kończe temat, miłego wieczoru

Gość jfkcv
Ciekawe dlaczego nie przedluzyli ci umowy hihi

Gość taka żonka
a ty czytac nie umiesz? upadlość

Gość guesswhoo
Nie jesteś księgowa tylko bezrobotna i byłby zadowolony widząc cię na kasie.ja mam pracę ale jakbym nie miał to byłabym każdą byle mieć na życie

Gość jfkcv
Wez pusta babo. Maz przelewu nie zrobil hahahahaha. Mega zalosny leniwiec,ciec,pasozyt,wsza.

Gość jfkcv
Lez i czekaj na przelew,na prace. I zapierdzielaj z obiadami za cudze :)

Gość jfkcv
Upssss...za twoje oszczednosci :D

Gość hihi hihi
guesswhoo a ty weź spadaj bo jesteś trollem! ona ma na życie, a ty czytac nie umiesz, chyba się nadajesz na kasę bardziej niż do tej swojej pracy, bo inteligencja nie grzeszysz :-P

ZS - wyjaśnij mi, co Ci się nie podoba w mojej wypowiedzi? Jak Ci się wydaje, jakie szansę ma znaleźć nową pracę osoba, pracująca od 8 do 16 albo od 10 do 18 za psie pieniądze i to na samym początku tejże pracy, kiedy trzeba zrobić dobre wrażenie? Przecież nie będzie się zwalniać co tydzień na rozmowy kwalifikacyjne o 12 (rekruterzy jakoś nie lubią wieczornych spotkań) ani nie będzie chodzić po firmach z CV-kami? Dla kogoś kto ma odłożone pieniądze i może sobie spokojnie poszukać godnej pracy, wzięcie gównianego zatrudnienia to samobój.

ZS - wyjaśnij mi, co Ci się nie podoba w mojej wypowiedzi? x Ja sobie mogę szukać bo mam nienormowany czas pracy, a taka osoba, co zapiększa od 8 do 16 to niby kiedy pójdzie na rozmowę? x twoj sposob myslenia jest naprawde urzekajacy, wiesz, chetnie poczytalbym wiecej twoich jasminowych mysli, moze opowiedz o twojej najwiekszej milosci? czy to zupa czy moze losos?

Gość strasznejesttozycie
ale najlepsze jest to, ze faceci twierdza ze takie domowe roboty to nic takiego, ale sami nie zrobia. nawet jak obydwoje pracuja i facet i baba to i tak baba ma robic w domu wszystko a facet po pracy lezy i trzeba mu podawac pod nos.

izuniu, gdybys na sekunde chociaz zeszla z tego szezlonga, o piekna niewiastu, otworzyla okno, zaczerpnela powietrza, to naprawde, naprawde wielce prawdopodobne, ze 2-3 szarych komorek by sie przebudzilo

Gość a tak a propos
do guesswhoo Ciekawe co bedize jak Ty stracisz prace czy ewntualna zona/partnerka mam Cie miec za smiecia cyz pasozyta??? zapomniales , ze w malzenstwie pieniadze sa wspolne?? a takze ze nalezy sie wspierac wxzajemnie?? a dziekco nie ma kobieta tylko kobieta i mezczyzna pamietaj o tym, zal ze jestes taki i wspoczuc kobiecie gdyby na Ciebie trafila