Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojny jak niepolak

Poznałem dwie Norweżki, które studiują w Polsce w ramach Erasmusa i...

Polecane posty

rozmawialiśmy trochę o swoich rodakach. One o swoich Norwegach i ja o Polkach. Po kilku głębszych rozmowa zrobiła się luźna i przewiewna :classic_cool: i powiedziałem im, że prawie żadna Polka nie goli sobie odbytu lub goli byle jak. One najpierw wybuchnęły śmiechem a potem powiedziały, że pewnie żartuję. Odpowiedziałem, że nie i spytałem się jak one radzą sobie z włosami w tych okolicach. odpowiedziały, że przynajmniej raz w tygodniu chodzą na woskowanie itd. Gdy ja powiedziałem, że Polki raczej nie dbają tak o siebie to powiedziały, że pewnie przesadzam i nie mogły uwierzyć aczkolwiek były lekko zszokowane, że tak to tutaj wygląda. Ale ogólnie to nie golicie sobie okolic odbytów, prawda? :D Bo ja na przykład miałem 9 partnerek seksualnych w tym 6 Polek i 4/6 miały tam kłębki włosów. Jak to z wami jest?

Gość foooook
a ty golisz odbyt ?

Goliłem 3 razy w życiu :D Niedługo zamierzam ogolić ponownie :classic_cool:

Gość nie da psa kielbasa
ja sobie gole, moja kolezanka równiez. wiec nie wyolbrzymiaj. ty pewnie sobie jajek nie golisz i masz busz. obrzydlistwo

No przecież zacząłem. Kręcę teraz z Norweżkami :)

Gość tintinnnnnnnnn
"powiedziałem im, że prawie żadna Polka nie goli sobie odbytu" Prawie żadna ? :O człowieku widziałeś 6 i pierdolisz o prawie wszystkich kobietach spośród całej nacji ? Fakt, że woskowanie odbytu nie jest bardzo rozpowszechnione i przez to wiele dziewczyn wstydzi się rozebrać u kosmetyczki i na własną rękę goli maszynką, kremem do depilacji, co daje odwrotny efekt, bo włosy wyrastają grubsze i mocniejsze.. Ale trzeba było wspomnieć o facetach w Polsce, co poniektórzy mają problem z zachowaniem podstawowej higieny osobistej i w porównaniu do w większości metroseksualnych Skandynawów wypadają żałośnie słabo.

Gość pluto161212
Norwezki to kurewki same :P Puste jak benben maszyny blokujacej w toto lotku.

Gość heloł heloł
woskowanie raz w tygodniu hehehe. Chyba raz w miesiącu, raz w tygodniu to mozna ogolic. Po woskowaniu włosy nie rosną tak szybko.

Gość tintinnnnnnnnn
i jeszcze tekst przynajmniej raz w tygodniu to może codziennie potrzebują ? :D Przecież to się utrzymuję ok. 3-4 tygodni.

Gość tintinnnnnnnnn
albo i dłużej

Gość skurwysyński polak
"powiedziałem im, że prawie żadna Polka nie goli sobie odbytu" Prawie żadna ? człowieku widziałeś 6 i pie**olisz o prawie wszystkich kobietach spośród całej nacji ? Fakt, że woskowanie odbytu nie jest bardzo rozpowszechnione i przez to wiele dziewczyn wstydzi się rozebrać u kosmetyczki i na własną rękę goli maszynką, kremem do depilacji, co daje odwrotny efekt, bo włosy wyrastają grubsze i mocniejsze.. Ale trzeba było wspomnieć o facetach w Polsce, co poniektórzy mają problem z zachowaniem podstawowej higieny osobistej i w porównaniu do w większości metroseksualnych Skandynawów wypadają żałośnie słabo. 🖐️

Gość woskowanie raz w tygodniu :D
i sie wydało że prowo :D

Gość a co jest złego w niegoleniu
odbytu, lubisz anal? co ma depilacja do higieny, czy jak mam włosy tzn. że nie dbam o skórę głowy?

prowo, bo włosy nie rosną w odbycie tylko na pośladkach;)

Gość przystojny jak niepolakkk
Powracam na chwilę. A która z was regularnie depiluje/woskuje/goli okolice odbytu? Jest tutaj w ogóle taka? Kto w ogóle ukradł mi nick, że jest potrzebne hasło? 🖐️

dlaczego rozmawiasz z koleżankami z innego państwa o goleniu dupy;) robisz nam wiochę przed fajną Skandynawią. nie mogliście rozmawiać nie wiem... o Breiviku?

Gość vfnghkjkjh
uśmiałam się do łez! naprawdę, dziękuję! poprawiłeś mi humor, że hej. Cóż za poważny temat na dzisiejszy wieczór, muszę to przedyskutować z Mężem:D:D

Gość a mnie dziwi, że kobiety
mają włosy w okolicach odbytu! Ludzie, co wy jecie, skąd to się bierze???

ten temat jest na tyle poważny, że można go poruszać w kręgach międzynarodowych, więc na dyskusję z mężem tym bardziej się nada

whedif Skandynawia jest fajna, bo nie ma tam polaków. A jak już są polacy to większość z nich jest jak skandynawowie- bezpruderyjna, na luzie, atrakcyjna, wyzwolona itd. :classic_cool: A ponieważ mało która polak/polka taka jest więc lepiej żeby polacy tam nie jeździli :D Poza tym na skandynawii każdy mówi, że w Polsce to jest wieś, brzydota, zacofanie, katolicyzm itd :classic_cool: Pochlebnego zdania o nas nie mają :)

Gość Zgłoś do usunięcia 1234
Zrobiłeś Polkom koło dupy.

hm. a ja rozpoznaję w autorze pewnego czarnego nicka. ale dlaczego pisze z pomarańczy. hm. wszystko mi w nim mówi, że to on. może bana dostał.

Kogo tam niby rozpoznajesz? :)

Gość obnazacz_tematow
onanista napisal temat a Wy się na niego spuszczacie żałosne !

A ty whdif golisz lub depilujesz sobie okolice odbytu?

up

up up up up wfedil to jak jest z tym goleniem u ciebie? :D

- ikonki "cool" - motyw: rozmawiałem z kimś zachodzu (Skandyawię on też lubi) i Polki wyszły gorzej - antyklerykalizm - motyw: Polska to zaścianek - motyw rzekomego niezadbania Polek w sferze seksualnej tak pisze nick "studenciak"