Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kfuchfucjck

szpital 12 tydzien

Polecane posty

Gość kfuchfucjck

Mam synka,jedna ciążę straciłam w 8 tyg,teraz jestem w 12 tyg,wczraj poleciało mi trochę krwi,od razu pojechałam do szpitala,trochę tu zostanę,zwiększono mu dawkę duphastonu,dziecko żyje,lekarz powiedział ze najprawdopodobniej to krwawienie z kosmówki,bardzo się martwię,czy coś zagraża mojemu dziecku?

jeżeli krwawienie ustało na razi jest ok. Sporo kobiet ma plamienia na początku ciąży. Słuchaj lekarzy i dużo wypoczywaj.

autorko ja miałam w 8 tyg. krwawienie własnie przez kosmówkę (odkleiła się) i zrobił się krwiak. Brałam luteinę i musiałam leżeć ( w sumie ponad miesiąc jakoś). Dziś jestem w 24tc- póki co wszystko gra :) Ponoć teraz to częsty problem... Mój ordynator mi powiedział, zebym się nie martwiła (jak wyszło, ze to kosmówka) bo jeżeli będe się oszczędzać to mam 80% szans, ze będzie wszystko w nalezytym porządku :) Nie wiem czy tą liczbę 80% podał żeby łądnie brzmiało, żebym była spokojniejsza, ale w necie znalazłam znacznie więcej dobrych niż złych zakończeń w takich przypadkach

Gość kjchchcjcjc
Czy długo bylyscie w szpitalu,czy krwawienie długo się utrzymywalo?był właśnie obchod mówili ze jutro znów będzie badanie i podejmą decyzje,czy to znaczy ze wypuszcza mnie do domu?myślę o L4juz do końca ciąży,martwię się,niby mówi się ze ciąża to nie choroba,ale trzeba szczególnie na siebie uważać,kurcze juz prawie w trymestrze jestem