Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniela200

Facet Ryba... Jak jest na prawdę?

Polecane posty

Gość Aniela200

Chcialabym się dowiedzieć coś więcej o facetach spod znaku Ryb. Wiadomo, każdy człowiek jest inny, ale pewnie są takie cechy które posiada każdy z nich. Może któraś z Pań ma lub miała z takim do czynienia :)

Gość Facet Ryba
Wyjdź ty ciemnogrodzie cholerny!:O😠🖐️

Gość Aniela200
prosiłabym o normalne odpowiedzi na mój post, dziękuję ;-)

Gość ma dobre serce
ale jest przewrażliwiony i obrażalski :)

Gość diabelska robota
te znaki horoskopu bo jak planety maga wpływac na ludzi naukowcy tego nie udowodnili a katolik nie moze wierzyc w te bzdury bo to jest złamaniem 1 przykazanie nie bedziesz miał innych bogów

Gość ma dobre serce
nie każdy jest katolikiem, poza tym nikt nie powiedział, że astrologia jest jakimś bogiem. Taka sama nauka jak każda inna. Poza tym co innego jakieś tam wrózki i jasnowidzowie, co innego znaki zodiaku i układ gwiazd podczas urodzenia. Więc nie kombinuj poprzedniczko :)

Gość Zodiakos wrozbos
Facet Ryba Sama jesteś ciemnogród kretynko :D Skoro sądzisz, że kosmos w żaden sposób nie oddziałuje na ziemię, co za tępak :D Autorko: marzycielski, uczuciowy, sprawia wrażenie, że każdemu chętnie pomoże, romantyczny, towarzyski, niezdecydowany, zmienny, skłonny do nałogów. Lubią rozmyślać, marzyć, bywa zagadką dla innych, łagodne , nieśmiałe , opiekuńcze. A Ty spod jakiego znaku jesteś?

Gość Zodiakos wrozbos
j"ak planety maga wpływac na ludzi " - no nie zrouzmiem nigdy, jak można być tak ograniczonym ignorantem :D jak można nie wiedzieć, że np. księżyc ma wpływ na przypływ, odpływ mórz, na zwiększoną ilość porodów... itd itp :D

Gość Aniela200
Zodiakos wrozbos Chyba się zgadza jest dla mnie zagadką, bo nie wiem co on myśli, niezdecydowany też, sam nie wie czego chce... A Ja jestem bykiem, nie wiem czy sie dogadamy bo byki to cieżkie charaktery :)

Gość SOLAnaGorąco
nigdy nie udało mi sie organoleptycznie stwierdzic czy to co mam na talerzu w smażalni było za życia facetem rybą czy kobietą rybą

Ci których znam... Romantycy... Uczuciowi, opiekuńczy, raczej łagodni, potrafią ustąpić i zwykle to robią żeby sie nie kłócić, z tego co zauważyłam to troche ciepłe kluchy takie dla mnie ;).

Gość do autorkiiiiiiii
Ja jestem Bykiem a mój mąż Rybą. W zwiazku od 10 lat, małżeństwo od 6 lat. Mój mąż wciąż traktuje mbie tak jakbyśmy poznali się wczoraj. Niesamowicie opiekuńczy, dobry, uczuciowy, romantyczny. Uważam, ze Byk i ryby to dobra kombinacja, ponieważ Byki są porywcze i uparte i czasem sprowadza na ziemie takiego rozmarzonego Pana Rybę. :)

sa uczuciowi, romantyczni, raczej ustepuje - np mi, choc sama jestem rybka to duzo sie roznimy On zawsze pierwszy przeprasza, mi na to duma niepozwala :P on czaruje slodkimi slowami, ja nie potrafie jest inteligentny, dobry, przyjacielski, zamyslony, czesto odklada sprawy na ostatni moment, jest zafascynowany swiatem zywym, ja z kolei tym martwym, jest utalentowany muzycznie i plastycznie, pracowity

"czesto odklada sprawy na ostatni moment" O o o o wlasnie.... Wypisz, wymaluj moj maz, zodiakalna Ryba.

Gość Aniela200
Tylko czemu oni są tak nie zdecydowani? Mam do was pytanie Kochane czy na początku jak się spotykaliście to też tak się zachowywali jakby nie wiedzieli czego chcą? :) Bo ten Ryba którego ja znam niby by chciał, ale jakby się bał, ciężko go rozpracować :)

Gość epinefryna....
poczytajcie co o astrologi mówi Biblia i dopiero potem wyzywajcie kogoś od ciemnogrodu :o to się szczególnie tyczy idiotki, która stwirdziła, że astrologia nie jest żadnym bogiem

Gość MOJ maz.....
To tez ryba ale nigdy nie zostawia niczego na ostatnia chwile, zorganizowany, lubi wszystko zaplanować, bardzo ciekawski, spokojny, małomówny, uczuciowy, potrafi przeprosić ale tez łatwo go zranić, ostrożny w nawiązywaniu kontaktów, czasem zawzięty i z dystansem patrzy na to co sie w około dzieje, często pesymista i widzi złe strony danej sytuacji. Czasem zbyt mało wierzy w siebie.

Gość fikumikubezliku
.

Gość Aniela200
Widzę że są różne opinie na ten temat, wiadomo każdy człowiek jest inny. Jedyne co wiem to to, bardzo ciężko się dowiedzieć co taka Rybka myśli... I jak ją tu podejść żeby się nie zraził, a powiedział co myśli? Może ktoś coś powie z autopsji, bo ja za bardzo doświadczenia z Rybkami nie mam :)

Gość MOJ maz.....
Powiem Ci,ze każda ryba jest inna. Ja znam kilka i wszystkie bardzo sie różnią od siebie. Najbliższe mi ryby to.maz i brat. W życiu nikt by nie powiedział,ze sa z pod tego samego znaku :-)

Gość moj rybabjebana
Jest zjebany,wredny,impulsywny,odklada wszystko,wybuchowy. Pojeb ogolnie

Moj maz jest zodiakalna Ryba. Rowniez odklada wszystko na ostatnia chwile i traktuje to jako wade, poniewaz nie raz musielismy zalatwiac cos waznego w pospiechu i pocie czola, bo maz wczesniej nie zalatwil. Poza ta jedna wada, same plusy - jak dla mnie. Romantyczny, dobry kucharz, opiekunczy, wrazliwy, spokojny. Fakt, czasem latwo go mozna urazic. Moj maz czesto obraza sie jak dziecko. Czasem nazywam go duzym dzieckiem. Jednak gdy juz strzeli focha o to, ze np. kazalam mu schowac portfel do kieszeni zamiast trzymac w reku, bo juz raz zgubil i nie chce, zeby zgubil ponownie, po chwili sam sie z tego smieje i nasza mala klotnia zamienia sie w smiech. Tak jest praktycznie zawsze, nawet przy powazniejszych klotniach. P.S : Jestem upartym i zawzietym Bykiem i zdecydowanie to ja jestem ta "glosniejsza" w naszym malzenstwie :)

Gość Aniela200
Ja też jestem takim Bykiem, bardzo bardzo upartym i zawsze muszę. postawić na swoim. Widzę że chyba Rybby tak mają że wszystko w żart obracają, z jednej trony jestt to dobre bo nie trzeba się z nimi kłocić, ale z drugiej ciężko z nimi poważnie porozmawiać i to jest moim zdaniem największa wada i to nieszczęsne niezdecydowanie :)

Gość Aniela200
up

Gość gość
Moj maz jest ryba, ja rakiem. On jest bardziej zdecydowany ode mnie, stanowczy, wcale nie malo mowny. Uwielbia kontakty towarzyskie. Jest bardzo pracowity. Ma w ascendencie lwa, wiec musi miec silna osobowosc. Kocham go!

Gość gość
facet ryba to nie facet a ciamajda. flaki z olejem. zero fantazji. nie brać.

Gość Wandziak
Ja lubię kobiety ryby bo są takie uduchowione i wrażliwe. Dużo koleżanek mam ryb. Choć z minusów to dają się wykorzystywać i to nie jest dobre. Co do połączenia rak- ryba – bardzo dobre. Raczki są bardzo rodzinne, rybką to odpowiada. Rak potrzebuje czułości, a rybki potrafią ją dać. Fajne połączenie. Ja z kolei mam pecha do byków, co kolejny to jakiś pokręcony. Panna też nie wypaliła – uważajcie na panny to straszne nerwusy i mściwe jednostki. Teraz, zapobiegliwie, to zanim zwiążę się z facetem robię sobie porównanie miłosne ;) – astrologiczny horoskop miłosny. I powiem tak – bardzo, bardzo dużo się z tego sprawdza. Jak ktoś chce: http://www.astroenter.com/horoskop-milosny osobiście mi już 2 razy tyłek uratowało ;) Portale randkowe są jednak niebezpieczne.

Gość gość
Facet ryba = mega skąpiradło, gówno by spod siebie zżarł, za 5 groszy leciał by nago dookoła miasta

Gość Wandziak
Facet ryba = mega skąpiradło, gówno by spod siebie zżarł, za 5 groszy leciał by nago dookoła miasta - zauważyłam, że ostatnio faceci to ogólnie jacyś skąpi się zrobili i liczą, że to kobieta za nich zapłaci;