Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowana strasznie!!!

ZNIKAJĄCE KRESKI na testach ciążowych!

Polecane posty

Pewnie trafiłaś na wadliwe testy:/ Ja też miałam kiedyś taką sytuację i też na bobo teście:/

Gość zuza00000000
dziewczyny może wy mi odpowiecie.brałam orgamentil przez 30 dni po odstawieniu było 2 dniowe plamienie myślałam że to okres i zaczełam przyjmować tab antykoncepcyjne.Moje pytanie jest takie czy jedne bądz drugie tabletki mają wpływ na test ciążowy?????????to znaczy zrobiłam test wyszedł negatywny czy mógł być sfałszowany wynik przez tabletki?I jeszcze jedno pytanie czy poziom bthcg wzrasta przez całą ciąże czy tylko przez pierwsze tygodnie?

Gość zuza00000000
no na prawde nikt nie wie????????????

Hej :) z tego co czytałam wyżej to chyba też miałam wadliwy bob-test... Robiłam dzisiaj rano test i pojawiła się kreska w okienku ciążowym po czym dosłownie w chwile później zniknęła. Szczerze mówiąc kobieta w aptece odradzała mi strumieniowe testy tyle, że oczywiście się uparłam bo wygodniejszy.. Odczekałam całe ustawowe 5 min i już się nie pojawiła. Mam jeszcze jakieś 3 dni do @. Tyle, że nie mam żadnych objawów.. Ani @ ani ciążowych.. Chyba, że liczyć mdłości, ale na ciąże to mdłości jeszcze za wcześnie. W tym miesiącu wyjątkowo nie zwracaliśmy uwagi czy to płodne czy nie płodne. Chcieliśmy po prostu odpocząć i tak w sumie dopiero te 3 dni przed okresem przyszło mi do głowy, że może się udało bo coś za dobrze się czuje przed @. A tu nawet test przeciwko mnie.. Poczekam do terminu @ z kolejnym testem. Chyba chciałam się pożalić.

Gość gość
witam mam nadzieje że poradzicie mi coś jestem aktualnie po zrobieniu testu ciążowego , i też jestem przed okresem . Według kalendarzyka jutro powinnam dostać okres , w teście w okienku C jest kreseczka natomiast w okienku T jest słaba kreseczka wygląda jak cień tej kreseczki ..Bardzo bym chciała się upewnić czy to ciąża bo kurcze nigdy okresu na czas nie dostawałam zdarzało sie że dostałam 3 dni przed terminem.. w dni płodne kochałam się z moim facetem i owszem bez zabezpieczenia i do środka , prosze o pomoc co dalej w tej kwestii powinnam zrobić

Gość gość
cieeeemnosc. oczywiscie ze w 32 tyg ciazy test ciazy moze nie pokazac bo poziom hormonu jest zazwyczaj bardzo niski. testy zazwyczaj dzialaja tylko na poczatku ciazy kiedy stezenie gonadotropiny jest przeogromne :)

Gość gość
cholercia to mam mały problem będę musiała zaczekać na okres bądz zrobić badanie krwii , tyle że okres mam jutro i się może coś okaże :)

Gość gość
Witam . Dziś zrobiłam test ciążowy ponieważ już dość długo spóźnia mi się okres . w każdym razie od razu pokazała się kreska dość gruba . ciemna i dobrze widoczna w polu T oraz oczywiście bardziej widoczna kreseczka w okienku C . Problem nastapił w momencie gdy po 10 minutach gdy test wysechł została tylko kreska w polu C a po kreseczce oznaczającej ciąze nie było ani śladu . co mam przez to rozumieć . test mógł być , wadliwy , czy też mógł dać fałszywie dodatni wynik ? od razu zaznaczam , że termin do mojego ginekologa mam dopiero na 24. kwietnia więc jeszcze troszke poczekam . A jeszcze dodam , że pierwszego dnia tego miesiąca odstawiłam tabletki antykoncepcyjne i bardzo chciała bym aby ta kreska jednak oznaczała ciążę . Bardzo prosze o szybką odpowiedz ;) Pozdrawiam .

Gość Aneczka8828
Ja miałam dwie kreski na teście, jedna znikła jak test "zamoczył się" do końca (po ok. minucie). W ciąży niestety nie jestem.

Arjada..ja mam właśnie identyczną sytuację jak Ty...po prostu zniknęła kreseczka i tyle...test płytkowy firmy Quixx...przy pierwszym dziecku miałam podobny test i kreseczki do dzisiaj są obie ( a to już 7 lat);-))) Nie wiem sama czy robić kolejny test czy czekać na spóźnioną @.