Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karmela89

Uczucie bez wzajemności....

Polecane posty

Od jakiegos czasu intensywnie chodzę na siłownie, i poznałam tam chłopaka który bardzo mi się spodobał jest odemnie starszy ja mam 22 lata on 25 wiem o tym ze niedawno rozstał się z dziewczyną z którą był bardzo długo. Ja też nadal jestem w związku choć czuję , pomału ze to koniec mieszkamy w innych miastach dzieli nas 160 km. Żyjemy w takim związku od ponad 5 lat. Spodobał mi się bardzo ten chłopak z siłowni ale boję się zaryzykować , skoro on pewnie uważa mnie za kogoś normalnego. Czasem rozmawiamy , staram się do niego uśmiechać ostatnio spotkaliśmy się na imprezie na której pocałował mnie w policzek i powiedział , że cieszy się że przyszłam , było to dla mnie na prawde bardzo ważne. Proszę doradźcie co robić bo jestem w kropce. Z góry dziękuję za odpowiedzi :)

jeśli Ci się podoba to wiesz co robić jednak nie powinnaś ciągnąć na dwa fronty sama widzisz, że związek na odległość w którym jesteś nie daje Ci satysfakcji i chyba Ci aż tak nie zależy odejdź więc a nie trzymaj faceta przy sobie jeśli go nie kochasz, nawet jeśli z tym z siłowni miałoby nie wyjść graj fair najpierw rozstanie, a później chłopak z siłowni i nie śpiesz się, nic na siłę

Czesc. Tak jak napisal babsztyl, wazna jest lojalnosc. Nie mozna wymagac wiernosci od swojego chlopaka jesli sama nie bedziesz grac fair. Jesil Ci sie podoba, a nic nie czujesz to aktualnego chlopaka - to wiesz co trzeba zrobic. Generalnie bedzie Ci ciezko jesli nie zamkniesz drzwi za soba przed wejsciem do nowego pokoju.

Mój obecny chlopak też nie jest wobec mnie wporządku mieliśmy różne zakręty życiowe. Przechodziliśmy poważny kryzys po tym jak mnie zdradził a po mimo to dalej coś do niego czuję , ale czuję też ze cos sie wypaliło :(