Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

nareszcie na kompie! nareszcie na kafeterii :)))

Polecane posty

dawno na zajeciach nie bylo tylu calkiem przystojnych facetów ;) na 1 wykladzie fantazjowalam o.... bedzie zagadka :D

Gość nie chcemy twoich zagadek
Wypierdalaj 🖐️

Gość Arwena z Rivendell
o seksie z ośmiornicą, która miała twarz CMMa :classic_cool:

heheh Arweno :D takie rzeczy to mi się śniły, ale w realu wolałabym prawdziwego faceta, zagadka miała być ale nie wpisałam: było dwóch ciekawych 1. wysoki, ładna twarz, szczupły 2. średni, średnia twarz, lekko grubszy (przypakowany)

na kolejnych zajęciach spotkałam takiego kolesia... troche nordyckiego... rok temu mi sie podobał :) ale wtedy nie znałam jeszcze CMM :) oni razem studiują. O dziwo ten nie znał jednego z kolegów Cmm'a :) Kolega Cmma mnie widział dziś :) mam nadzieje,że przekaże mu iż wyładniałam :)

w każdym razie ten na drugich zajeciach spojrzał na mnie, aż mnie ciarki przeszły, koleś jest naprawdę śliczniutki i spodobałby się większości tu obecnych niewiast ;) w dodatku ma ciekawe zainteresowania ;) (ma też dziewczyne) jego dziewczyna ma kolor włosów mniej wiecej taki jak ja, jest nieco niższa ode mnie, twarz ma przecietna, tak jak ja. Dobra wiadomosc: tacy przystojni chłopcy gustują w normalnych dziewczynach a nie ślicznotkach :)

uff musze odetchnac a za 5 minut teleeskpres chcę zobaczyć o co poszło z Jarosławem... no ale jeszcze powiem Wam, w autobusie..usiadł taki koleś. Z twarzy troche mi przypominał...tego męża Irki z Plebanii :D potem jeszcze grał w kilku serialach (na wspolnej) przestraszyłam się troche :P ale spojrzałam drugi raz, to jednak był jakiś młodszy koleś i całkiem niezły, miał mocno niebieskie oczy, nieszczegolnie mi sie podobal, ale taki meski, wysoki, przystojny i pachnacy...moglby mnie odwinąć ze sreberka... :(

Gość marcin 22 lata
czy to prawda ze masz plaski tylek??