Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

każdy mężczyzna któy nei podaruje jutro kwiatka swojej sympatii

Polecane posty

moor eż mam wrażenei że ona nei chciała, szukam jedynie sensownych powodów strzelania focha

Gość niveakrem
fiku miku,z calym szacunkie,8 marca kojarzy mi sie z kostka mydla for you i z para rajstop,mama moja dostawala to na 8 marca w pracy. i dlatego nie lubie tego pozal sie Boze swieta

niveakrem - tym bardziej infantylna Twoja postawa. I masz rację, nie znam Cię, więc wnioskuję z tego co napisałaś w poście. Dorosłe kobiety z taką pasują podchodzące do sprzeciwu tego typu dni zachowują się jak don quixote. Taką wagę przywiązując do takiej głupoty i uważać za szczęście bo ktoś przyjął do wiadomości, że masz wysypkę jak dostaniesz kwiatka 8ego marca.

Gość niveakrem
pprezenty na rocznice slubu,urodziny ,imieniny,pierwsza randka,swieta,ale nie 8 marca.

Gość niveakrem
Taki madry Moorland jestes ,a nie wiesz co to sdzacunek dla pogladow innych??? nieladnie.

zależy co przez szacunek rozumiesz. Mnie w żaden sposób nie boli to, że ktoś danych świąt nie obchodzi (sama nie obchodzę imienin i urodzin), ale dorabianie całej ideologii o byciu kobietą zamiast od razu powiedzieć "moja mam dostawała rajstopy i źle mi się ten dzień kojarzy" uważam za infantylne, to wszystko.

Gość może masz nerwicę c.....
fiku a ty dalej na kafe ? raz na ruski rok odwiedzam i co fiku zakłada coraz to durniejsze tematy :P ty zapewne chłopa nie masz a jakbyś miała to dałby ci kwiatkiem w doniczce przez łeb :P może by trochę ci twej głupoty z tego łba wybił ;)

Gość może masz nerwicę c.....
dodam ,że tym kwiatkiem byłby kaktus w doniczce z kamionki :P

Gość jeden czy bukiecik
Podpowiedzcie czy wolałybyście pojedynczego kwiatka (np. pojedynczą różę), czy może jakiś bukiecik ?

Gość berenka22
a co to w jeden dzień tylko kobieta ma święto? ja nie znoszę to święto wymyślone przez komunistów.

Gość jeden czy bukiecik
Kiedyś (w PRL) każdej kobiecie nie przysługiwał dokładnie 1 goździk, którego odbiór kobieta musiała pokwitować na liście. 1 goździk kiedyś przekładałby się na 1 różę teraz...