Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet niekonkretny

Mogłybyście być z facetem mało konkretnym?

Polecane posty

Gość zacznij się leczyć człowieku
no tak, nie jesteś nudny bo masz nie mejnstrimowe zainteresowania. to takie kul :D wiesz ze na kafe nawiązują się znajomości które wychodzą poza wirtual? piszesz tu sporo czy z kimkolwiek złapałeś kontakt? ktokolwiek chciał sie z Tobą umówić, nawet facet na koncert? skoro wewnętrznie jesteś interesujący to kilka takich okazji powinno być co najmniej

Gość DG1987
Czy wstydzisz się kobiet ? Masz Problem z ich zapoznawaniem ?

Gość miałem tu kiedyś inny nick
dołaczam się - zacznij się leczyc :o

Gość NIE NIGDY nie mogłabym byc
z taką memeją 🖐️

Gość do Tamari
akurat swego czasu poznalem tu troche osob i na zywo tez sie spotkalem, a obecnie na tym forum nie szukam znajomosci, pisze sobie dla pisania, nie narzekam na brak znajomych, mam sie z kim spotykac, utrzymuje tez internetowe kontakty ze znajomymi z roznych stron, z ktorymi na zywo mam przyjemnosc spotkac sie tylko raz na jakis czas

Gość do Tamari
umiem poznawac kobiety tylko kolezensko. poza tym widze z jakimi facetami kobiety sie spotykaja i zazdroszcze im wszystkiego - auta, super pracy, wygladu. ja mam co prawda calkiem fajna prace, ale to raczej praca dla ludzi mlodych, nie na cale zycie

Gość do Tamari
no i spedza mi sen czasem sen z powiek to, ze nie moge nauczyc sie jezdzic samochodem

Sporo kasy idzie na sprzęt, płyty i koncerty? A jakiej konkretnie muzyki słuchasz, mało konkretny??? I jakie białe kruki posiadasz?

no właśnie, pochwal się, może słuchamy tego samego

Gość do Tamari
zostawiam to dla siebie, nie chce tutaj o tym pisac, zeby mnie ktos ze znajomych nie rozpoznal, bo bylaby siara. uzalanie sie nad soba tutaj jest mega niemeskie

a ty myślisz, że ty jeden tak robisz i masz zwalone tak życie ?

Gość do Tamari
mimo wszystko w codziennym zyciu mam wizerunek wesolego piwosza i nie chcialbym go zmieniac

Gość do Tamari
dodam, ze zwiazek sie wlasnie rozni od kolezenstwa czy przyjazni pociagiem seksualnym

nie wiem, jestem dziwna bo jak mam problem to szukam rady u znajomych którzy wiedzą jaka jestem naprawdę, nie kreuję się na nikogo by potem płakać w necie :D czyli osoby z którymi się spotykasz nie mają zielonego pojęcia kim naprawdę jesteś? więc to że jesteś ciekawy i interesujący opierasz na tym, że prezentujesz innym swoją maskę?:D xxxx ej, no podaj te swoje ciekawe zespoły, czy jesteś hipsterem i nie chcesz by więcej osób słuchało ich?:D może się okaże że słuchamy czegoś podobnego, albo ktoś odkryje dzięki Tobie fajny zespół:)

Gość do Tamari
nie jestem hipsterem, a to sa po czesci zespoly niepoprawne politycznie, z roznych stron swiata, nie chce tu podawac nazw

Gość do Tamari
no i zbieram biale kruki na roznych nosnikach, mam edycje plyt, ktorych bylo np. 100-200 sztuk np. specjalne pierwsze wydania, limitowane, recznie numerowane

Gość dlatego nie zamieszkał
Nie nigdy!! Chociaż kocham muzykę i jestem raczej imprezową kobietą, lubię się bawić i wiodę bardzo towarzyskie życie, to jednak musi być jeszcze rozsądek i umiar w tym wszystkim. Mój ex mąż był śmierdzącym leniem i wszystko było totalnie na mojej głowie, wszystko, wymiana kół z letnich na zimowe (musiałam sama je władować do bagażnika i jechać do mechanika), pomalowanie łazienki, bo on wiecznie zmęczony po pracy (ja też pracowałam), cały dom na mojej głowie, gotowanie, sprzątanie, prasowanie. Nawet kubły przed dom musiałam wystawiać sama, o karpiach wigilijnych nie wspomnę. Po rozwodzie jak zostałam sama z dzieckiem moi koledzy, a mam ich dosyć sporo odciążyli mnie dosłownie od wszystkich prac męskich. Zmieniają mi koła w samochodzie, malują mieszkanie jak trzeba........ Zaczęłam się spotykać z taką po pierdułką, która w niczym mi nie pomagała, bo nic nie widziała, że jest do zrobienia. zaczęło mnie to wkurzać i irytować w końcu chciał ze mną zamieszkać wystraszyłam się wtedy, że znowuwszystko będzie na mojej głowie bo moi koledzy stwierdzą, że mam w końcu faceta.

Gość troche nie na temat ale
nie moge sie powstrzymac, poplakalam sie ze smiechu po przeczytaniu okreslenia 'dupa w kolnierzyku', bosa bosa, zaslugujesz na medal :D lepszego opisu autora nikt nie jest w stanie stworzyc :D

Gość dlatego nie zamieszkał
A tak mam zawsze auto umyte i wysprzątane, to wpadnie jeden to zmieni mi koła, drugi wpadnie krojąc coś zauważy mam tępe noże, to je naostrzy, nie mam problemu jak chce podłączyć jakiś sprzęt RTV, jak zepsuje mi się piecyk gazowy, jak zatka się zlew, jak chce przemeblować pokój, po prostu zadzwonię po kogo trzeba i mam zrobione. Nawet mąż mojej przyjaciółki sporządza mi karpie zawsze na wigilie.

też słucham różnych "niepoprawnych" zespołów i co ? mam wymienić ? nie boje się w przeciwieńśwtie do ciebie :o

poza tym to anonimowe forum, nikt ci nic nie zrobi ;)

ok, brak komentarza do pewnych słów jest wystarczającym dowodem:classic_cool: pipko, serio....masz manię wielkości? jesteś jedynym fanem tych zespołów czy jak? niepoprawne polityczne to może wykpiwające chrześcijaństwo?:classic_cool:

Gość troche nie na temat ale
hm, a poza tym, mam niejasne zatrwazajace poczucie, ze albo znam autora, albo takich osob jest po prostu wiecej...

Gość do Tamari
to rzuc nazwy

Kult, Big Cyc :D Siekiera może i pokrewne, to z Polski jakbyś nie wiedział :p

Gość do Tamari
ja raczej bardziej nacjonalistycznych kapel slucham

miałem tu kiedyś inny nick, wyjechałeś:classic_cool: sądzisz że autor słucha równie...niszowych?:P

Gość do Tamari
ale nie tylko

wali mnie to tak na serio :p ale ciekaw jestem

kolejny zyjeb nacjonalistyczny :o Może honoru słuchasz ? Albo Arkony :D