Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet niekonkretny

Mogłybyście być z facetem mało konkretnym?

Polecane posty

Gość potencjalny mizogin XXI wieku
nie jestem az tak leniwy, w cwiczenia na silowni potrafie wlozyc naprawde sporo pracy. a do bycia wysportowanym nie mam predyspozycji. pogubilem sie strasznie, juz nie wiem co mam ze soba zrobic, naprawde chcialbym byc szczesliwy :( nie wiem czy czy nie bedzie konieczna wizyta u specjalisty :O

no ale przynajmniej plus dla ciebie, ze nie uwazasz, ze kazdy musi byc kierowca. a co do tego wojska, to jestes jednym z wyjatkow, wiekszosc osob szla z poboru, bo juz sie nie uczyla i nie zamierzala dalej uczyc

tamari szkoda, ze dopiero teraz piszesz, ze ja sie do zwiazku nie nadaje i ze nie moglbym wzbudzac pozadania, skoro kiedys pisalas co innego

Gość tamborihihine
Klasyka tego forum :D Pogubiłeś i chciałbyś zaliczyć, spoko, tylko, to że ci się to nie udaje nie znaczy, że masz to sobie tłumaczyć noszeniem okularów, niesłuchaniem modnej muzyki, skończeniem złych studiów, niebyciem zniewieściałym czy innymi argumentami zasługującymi na tylko na 'ha ha ha'.

Pisałam,że możesz pewnie jeśli zamiast pierdolic to zaczniesz coś robić i głównie miałam związek na myśli.te teksty o samym pożądaniu i skupianie się głównie na tym zawsze wzbudzały moja irytację.widzę że mimo tego że od prawie 3 mies nie mamy żadnego kontaktu nic się nie zmienilo

a moze dalbym dziewczynie duzo ciepla i uczucia oraz troski?

o seksie bez zwiazku tez pisalas, ze mam na niego szanse i moge jakas poderwac. a zmienilo sie u mnie zyciowo na lepsze. no ale widze, ze zamierzasz mi dowalac, wiec pewnie niezle sciemnialas z tymi tekstami typu: bedziesz mial pewnie lladna i madra dziewczyne :D

Gość tamborihihine
No kurwa. Co kogo obchodzi twoje uczucie, to jest w stanie każdy dać, ty jesteś zrytą osobą i tutaj tkwi problem. Tobie też nie wystarczyłoby u laski jej uczucie i troska, boś se wymyślił, że chcesz wyrafinowaną kobietę, więc twoje teksty są z dupy.

na zwiazek nie czuje sie gotowy, poza tym roznie bylo u mnie zawodowo

nie pisalem, ze jakas strasznie wyrafinowana, ale jednak posiadajaca pewna oglade. na pewno nie taka, ktora mozna okreslic mianem prostej. w zupelnosci by mi pasowala jedna z moich z moich kolezanek z pracy

Gość tamborihihine
O 'wyrafinowanej' przestałeś pisać dopiero wtedy, kiedy zostałeś totalnie wyśmiany ;) Tak samo jak w trakcie dyskusji z 'alternatywnego' gościa stałeś się 'przeciętniakiem'. Nie wiem co dla ciebie znaczy 'pewna ogłada', ale dla większości lasek o pewnej życiowej ogładzie świadczy umiejętność prowadzenia samochodu przez zupełnie dorosłego faceta :D

chcialem miec prawo jazdy, w pewnym momencie zaprzestalem, potem po paru latach znowu wznowilem jazdy, ale dla mnie jazda naprawde nie jest prosta. mam trudnosci z koncentracja itp. poza tym inteligentna dziewczyna z korporacji jest juz czesto mozna powiedziec wyrafinowana i prosta dziewuszka zazwyczaj nie jest

kobieta "z korporacji" pewnie ma własny transport, więc jak będzie musiała jechać na rozmowę do klienta nie będzie liczyć na autobusy ;)

Pisałam że masz szansę jak coś zrobisz w tym kierunku.szansa nie jest wmawianiem,że jesteś kolesiem mającym mega branie,lub możesz takim być,ale w czyimś guście możesz być.nie wiem czy coś się zmieniło,nie wnikam aczkolwiek w relacjach dam-mes raczej nic.i nie dowalam Ci,wręcz przeciwnie szkoda mi Ciebie i tego że nic do Ciebie nie dociera

I naprawdę nie urządzaj tu prywat w moja stronę.kontaktu nie mamy i mieć nie będziemy

to nie jest tak, ze nic nie dociera, ale swoje wiem. swiruje z braku seksu i czasem jestem mega niewyzyty. w czyims guscie - hahaha - czyli wychodzi pewnie jestem brzydki. jak mam sie mega wysilac zeby mnie jakas zechciala i szukac jej nie wiadomo, to moze gra niewarta swieczki jest. to ja juz wole byc co tydzien pijany i miec wesole zycie, niz sie probowac ogarniac majac niewielkie szanse na panne

nie zamierzam miec z toba kontaktu, wrecz do mnie doszlo ze w ogole nie pasowalismy do siebie od kiedy sie stalas rzekomo powazna i wyniosla, a do mnie dotarlo tak ogolnie, ze jednak najlepiej sie czuje przy ludziach ze srodowisk subkulturowych, a nie przy wynioslych panienkach. wole dziewczyny bardziej dziewczece i wrazliwe

milo wspominam z toba znajomosc, ale tylko do pewnego momentu

Gość tamborihihine
No cóż... Nie rozumiem, jak jazda samochodem może być trudnością nie do przeskoczenia, a stary koń skazany na łaskę bądź niełaskę komunikacji publicznej to żałosny widok... Myślisz, że kobiecie z korporacji chciałoby się jeździć tramwajami albo wozić ciągle swojego faceta? Bez jaj. Jesteś sierotą to szukaj sobie lasek wśród sierotek.

Tak,tak:) zwłaszcza takich wrażliwych i dziewczecyxh jak np twoja kolezanka M:Di nie o to mi chodziło że chcesz mieć ze mną kontakt tylko że piszesz tu o czym z tobą gadałam prywatnie i nie wiem po co

Gość mizogin ze smartfona
brak prawka to maly szczegol. tamari, mnie ma razie interesuje tylko seks i do tego daze. gubisz sie. raz piszesz, ze mialbym szanse na zwiazek, a potem piszesz ze zbyt dziecinny jestem. a co do mojego powodzenia to mam wrazenie, ze kobiety reaguja na mnie pozytywnie, czasem prawia komplementy i flirtuja

ktos ma tu widze problem z czytaniem ze zrozumieniem jestes dziecinny i to fakt, ale jakbys ruszyl dupe i zamiast pieprzyc w kolko to samo kogos probowal poznac to szanse na zwiazek bys mial tylko, ze wiadomo ze nie u kazdej u laski z konkretnymi wymaganiami raczej nie, u takiej co jej wystarczy ze jestes mily i mozna z Toba o czyms pogadac i sie jej spodobasz wizualnie owszem nie wiem do kogo Ty startujesz, tzn sorki wiem, ze do nikogo bo ciuagle masz pod gorke z czyms

Gość zacznij się leczyć człowieku
no co za...polskiego Cię nie uczyli? MIAŁBYŚ SZANSE w przyszłości pod pewnymi warunkami a JESTEŚ DZIECINNY teraz aktualnie pajac:D

Gość zacznij się leczyć człowieku
eeeej, a Ty nie masz problemu z wielkością penisa? bo jakoś z pewnym dżentelmenem mi się kojarzysz

Gość mam przerwe to gram
co za cudowny topik! :) mozna jeździc po autorze bez ryzyka , że obrzuci inwektyawmi czy się obrazi! :D

Gość mam przerwe to gram
aaaaa, kiedys kjmiałamm lepszy nick ;) czy wy nie wiedzicie, że auto to prawik calssik??? jego rozważania o kobietach sa czysto teoretyczne. Dla sciemy dał temat malo konkrwtny, a powinien brzmiec: kto mnie rozdziewiczy,plissss!

Gość mam przerwe to gram
ups, to wina wina! :D