Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singiela bez perspektyw

JAK ZNALEZC FACETA?????

Polecane posty

jak w temacie. naleze raczej do tych atrakcyjniejszych dziewczyn zarowno z twarzy jak i figury. jestem zadbana, estetyczna, nie jestem wyzywajaca. problem w tym ze interesuja sie mna faceci nie w moim typie. nie to zebym byla zarozumiala ale moi znajomi utwierdzaja mnie w tym ze ci ktorzy sa mna zainteresowani nie sa dla mnie odpowiedni. np gdy zobacza mnie z jakims facetem mowia- "chyba to nie twoj chlopak, za brzydki jest dla ciebie' itp. jesli juz mi sie ktos spodoba a ja jemu to okazuje sie ze jest zonaty- ja jestem panna i nie chce rozwodnika itp. dlaczego nie moge spotkac kogos odpowiedniego? kiedys w pewnym artykule psycholog wypowiadal sie ze ludzie nie moga znalezc drugiej polowki bo maja blokade psychiczna, jaka to moze byc blokada? albo ze podswiadomie przyciagaja takie a nie inne typy ludzi. dlaczego ja przyciagam nie odpowiednich?

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
może przyciągasz takich a nie innych bo nie znasz się na deklinacji :D ?

widocznie żeś jeszcze młoda głupiutka i kierujesz sie wygladem ... jeszcze dojrzejesz a jesli juz jestes kole 30 to po prostu jestes pusta i prozna

moze:). a na powaznie to nie mam problemow z wyslawianiem sie i odmiana przez przypadki .......... chociaz nie ma ludzi nieomylnych;)

musisz poznac prawde faceci dziela kobiety na 3 typy 1. do zabawy 2 do miloscia zwiazku i wszystkiego 3 bo nie chce byc sam

fakt wyglad ma znaczenie- z tym ze nie szukam kogos wyjatkowo pieknego tylko w miare przystojnego. UwazajNaMnie- tryb zycia? obecnie jestem na zwolnieniu ale ogolnie pracuje, bywam na miescie, bywam w pubach- zawsze przyczepia sie ktos kto wogole nie zwraca mojej uwagi, a jesli juz zwroci uwage to po kilku chwilach zauwazam ze jest z dziewczyna/ zona.

rozni faceci "trafiaja sie"- jednym zalezy na powaznym zwiazku, innym na zabawie- z tym ze po co cokolwiek zaczynac jesli np facet wogole mi sie nie podoba i nie mogla bym sie z nim nawet pocalowac a co dopiero cos wiecej.....

no sorry ale z tego co opisujesz to musisz poczekac nic na sile bo latwo sie sparzyc i zaprzepasic szasne na fajnego faceta w koncu jestesmy wymagajacy !!

jestes zamknieta masz blokade na wyglad i tyle jesli ktos wyglada inaczej niz sobie wyborazasz to odrazu skreslasz ale dzieki temu skreslasz szanse na poznanie faceta

Gość versace1
a dlaczego jesli jest kolo 30 i nie ma faceta to jest pusta i prozna? czy wobec tego jesli blizej komus 30 niz 20 to ma lapac "byle co" aby tylko nie byc samemu?

kobieta koło 30 myslaca jak owa załozycielka topiku jest niestety pusta i prozna...w młodosci popełnia sie wiele błedow ...ale jesli po doswiadczeniu zyciowym kobieta nadal tym sie kieruje to amen

nie jest tak ze mam jakis jeden TYP i cala reszte skreslam. spotykalam sie "na powaznie" z 3 facetami i kazdy byl zupelnie inny z wygladu. teraz od dluzszego czasu jestem sama. blokada na wyglad- wiem ze ci nie w moim typie z wygladu moga byc bardzo wartosciowymi ludzmi ale jak napisalam wyzej- nie mogla bym sie przelamac aby sie zkims takim pocalowac:). myslicie ze z moim problemem potrzebne mi jest jakies "odblokowanie". a jak to jest z przyciaganiem? dlaczego przyciagam zajetych? albo przystojnych ale malo wartosciowych zyciowo- alkoholik, mamisynek na utrzymaniu rodzicow itp. sama nie naduzywam alkoholu i staram sie cos w zyciu osiagnac wiecej niz "aby do pierwszego"

Gość Ramzan
podpowiem, szukaj zajączka ale nie łap jego , to nie sztuka złapać króliczka ale .. szukaj faceta z zainteresowaniami różnymi i z klasą , popatrz, zapewne często widzisz facetów z upapranymi od smarów pazurami i jako estetka uciekasz od takiego i uważasz, że On brudasem jest, ponieważ za pazurami ma rzepę , ale podpytaj faceta, czy motorki naprawia albo samochody , czy w rajdach bierze udział ? gdy podpowiesz facetowi , że będzie bardziej przystojny z przyciętymi pazurami to masz z głowy, zapamięta i będzie pilnikiem pazury zdzierał a inny elektronik, poznasz jego po zapachu kalafonii na ubraniu , gdy pójdziecie razem na targowisko to jak zobaczy zepsuty zasilacz to będzie awanturę robił aby kupić trochę taniej uważaj na hydraulika, taki to z zamiłowania chce każdą dziurę przepchać aby była drożna a najwięcej problemu będziesz mieć poznając kominiarza bo kominiarz wszędzie i w każdym kanale widzi pajęczyny

Gość bladyna 30
ja jestem kolo 30 i jestem singielka i nie jestem ani pusta ani prozna. wiem czego chce od zycia, wiem tez ze lepiej byc samemu niz z kims kto absolutnie mi nie odpowiada. wiem to z doswiadczenia- bylam przez rok z kims kogo tylko lubilam- porazka. teraz jestem sama i jest mi o niebo lepiej.

tak jest ci potrzebne odblokowanie ale szukajac facet nie dokonasz tego !! zachecam sie do rozmowy jesli chcesz to napisz pozdrawiam dobranoc

Ramzan- wlasnie nie skreslam stolarzy czy mechanikow. co prawda sama jestem po studiach ale nie szukam faceta w wyzszym wyksztalceniem. wazne aby umial sie zachowac. szkola nie ma dla mnie znaczenia.

Gość Ramzan
bladyna 30 nawet dzieci w przedszkolu o tym wiedzą, gdy nagle powąchasz tego swojego to popędzisz za nim na skrzydłach orłów, więc nie ściemniaj, że lubisz być samotną kobietą

Gość mezczyzna anonim
ja mam 28 lat i zawsze juz bede sam

Gość Ramzan
singiela bez perspektyw nie ściemniaj, przez ostatnie dziesięć lat poszukiwałaś lekarza albo wojskowego a teraz nagle stolarz przestał capić ?

Gość bladyna 30
oczywiscie masz racje. ja napisalam ze wole byc sama niz z kims kto mi nie odpowiada.

Gość mezczyzna anonim
kobiety szukają przystojnych facetów ja taki nie jestem. Nie mam złudzeń

przez ostatnie 10 lat nie poszukiwalam nikogo bo sama jestem od 3 lat. zaden z ex nie byl lekarzem ani wojskowym. w tamtym roku mialam okazje byc z wojskowym ale kompletnie nie moj typ. on sie nakrecil i to konkretnie;)

w zasadzie to na dobre sama jestem ponad rok bo krecil sie kolo mnie facet. spotykalismy sie, wspolne wyjscia do baru, na impreze. nawet nocowalismy u siebie. ale nie moglam sie przelamac na cos wiecej. taka juz jestem. poza tym moje kolezanki, brat caly czas mi tlumaczyli ze on nie jest dla mnie. w sumie mieli racje ale to dluzszy temat.

skoro słuchasz się koleżanek, które Ci mówią który facet jest przystojny i dla Ciebie to się nie dziwię że jesteś sama, już dawno doszedłem do takiego wniosku, że nie należy spodobać się kobiecie tylko jej koleżanką, otoczeniu, jak one nas zaakceptują to i obiekt naszych westchnień również

Gość Mam dość :(
Twoją blokadą jest na przykład to, że nie chcesz rozwodnika, albo nie potrafisz olać, co mówią znajomi.

Gość prawictwo pospolite191
twoj problem polega na tym ze nie umiesz podrywać facetów i wcale nie mam tu na mysli pokazywania piersi czy innych częsci ciała