Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alicja Donnikova

czy żaby też mogą obchodzić dzień kobiet?

Polecane posty

żabo to niedobrze gadać na głos do samej siebie:) ale masz rację :) wstyd frustracja od bardzo dawna się z ciebie ( na mnie) wylewa:)

tak ikusiu, oczywiście. twoja wcale się nie wylewa na mnie, ifkę, iksa, fiku miku czy kogokolwiek masz pod ręką :P ­ kolorowych ;)🖐️

Gość Zuzanna Amelia & 8
Powoli bo nie zdarze Wam odpowiadac: IKE - ja mysle ze proporcje sa te same. Na facetach tak samo sie mozna przejechac. Tak samo potrafia byc wredni. Ivo - przekonaj XX zeby wystapil wul wypas. Moze on sie wstydzi i dlatego nie chce ? Zaba - dobrze miec przyjaciol. Zwlaszcza meskich przyjaciol. Czasami sie przydaja.

"no nareszcie! przyjacielskie rozmowy ike z żabą dobrze, że chrupek u mnie dostatek" x Wiesz czym się kończy konsumpcja chrupek przed snem?No to Zuza Ci powie jutro ;)

Gość Zuzanna Amelia & 8
XX nie narazaj sie.

Gość Zuzanna Amelia & 8
Pogada ktos ze mna czy juz wszyscy chrapiecie? Fikusna - spoznilas sie. XX robil streaptease z okazji dnia kobiet.

"Pogada ktos ze mna czy juz wszyscy chrapiecie? Fikusna - spoznilas sie. XX robil streaptease z okazji dnia kobiet" x Ja jeszcze jestem;Ivo po dzisiejszych wrażeniach poszła już lulu ;)

Gość Zuzanna Amelia & 8
IKE - ja mysle ze utarlo sie odwrotnie. Ze miedzy kobietami nie ma przyjazni. Ze facet poza tym , ze "chce tylko tego" to bedzie zawsze lojalnym przyjacielem na ktorym mozesz polegac. Bzdura. To ze kobiety konkuruja miedzy soba jest oczywiste. To tylko naiwne prawiki traktuja dziewczyny jak posagi bozkow na piedestalach i za cholere nie pozwalaja im z tych piedestalow zejsc i zyc. Normalni ludzie wiedza ze konkurencja to czesc zycia. A facet ? Faceci tez konkuruja , a jesli nie sa akurat zainteresowani "tylko tym" to potrafia dobrze sie przylozyc do popsucia humoru.

mówisz, Xx , że zasnęła podczas striptizu? ciekawe czemu...:P:P:P

Gość Zuzanna Amelia & 8
23:40 [zgłoś do usunięcia] ike mówisz, Xx , że zasnęła podczas striptizu? ciekawe czemu... ­ No to tak jak myslalam... ale nie przejmuj sie XX : nie musi byc duzy byle byl figlarny.

skoro jakaś pinda ma kompleksy niech konkuruje całkiem niedawno na własnych plerach taką "konkurencję" przeżyłam i dziękuję ale następnym razem postoję :) x "to bedzie zawsze lojalnym przyjacielem na ktorym mozesz polegac. Bzdura" x święta racja bzdura totalna lojalność i facet to antagonizmy:) jednym słowem sprawdza się stare kafeteryjne powiedzenie "umiesz liczyć- licz na siebie"

Ikuś,nie w trakcie,tylko PO ;) Zmęczona kobieta musi się wyspać porządnie ;) x Zuza: a najkorzystniej,jak jest to i to :)

Gość Zuzanna Amelia & 8
Ja uwazam ze konkurencja rozwija. W jakis sposob dopinguje do dzialania i mile lechta ego. Bo jednak jesli ktos chce z nami konkurowac do uwaza nas za godnego przeciwnika. Raczej nie konkurujemy z kobieta ktora z gory widac ze jest brzydsza , mniej seksowna i mniej ciekawa. A faceci naprawde w niczym nie ustepuja jak chca komus dowalic.

Gość Zuzanna Amelia & 8
23:47 [zgłoś do usunięcia] xXxXxXxTtTtTt Zuza: a najkorzystniej,jak jest to i to ­ XX - Ja Ci juz i tak nie uwierze.

"XX - Ja Ci juz i tak nie uwierze" x Ależ nie musisz,droga Zuzanno; całkowicie wystarczy mi,że Ivo mnie docenia :)

nie masz racji są takie piny, które konkurują ze wszystkim co się rusza tak bardzo boją się potknąć dotyczy to obu płci obserwuję ostatnio ludzi którzy latami wystawieni są na ocenę "sąsiadów" non stop na celowniku naprawdę widać, jak bardzo dbają o najmniejszy szczegół kamuflażu szkoda mi takich osób, które zawsze muszą coś udowadniać czasem środowisko wymusza na na słabszych jednostkach podjęcia takiej gry ja tam uważam, że człowiek obok jest tak samo felernym tworem jakiejś tam bozi i nie ma co sobie nim dupy zawracać

Gość Zuzanna Amelia & 8
XX - cieszy mnie to niewymownie.

Gość Zuzanna Amelia & 8
Z tym ostatnim sie zgadzam. Kolorowych. Ja tez juz ide spac.

"Ivo po dzisiejszych wrażeniach poszła już lulu" "Zmęczona kobieta musi się wyspać porządnie" x oj, iks, ależ ludzi w pelikana robisz... 😠 co to za podbudowywanie własnego wizerunku na kafe moim kosztem, ja się pytam??? oj, będzie kara!

missthetrain: oczywiście, że nie dorastam! to się samo przez się rozumie, głąbie. 🖐️ x a powyższy post nie był do Ciebie, więc cmoknij mnie w pupcię (tylko na siarkę uważaj)

"a powyższy post nie był do Ciebie, więc cmoknij mnie w pupcię (tylko na siarkę uważaj)" x Skarbie,Ty zdaje się zapominasz,że Twoja pupcia już jest zarezerwowana 😠 Tak btw,sprawdziłem repertuar ;)

żadna z wersji nie jest prawidłowa, ponieważ wystrzeliwuje w równomiernych serwach niczym glutowata sieć Spidermana. jak się dobrze wypnę to nawet czasem trafiam dawcy prosto w usta (to się nazywa recycling) :classic_cool:

i oto wyjaśnienie fenomenu pięknych, młodych modelek uwieszonych na starych dziadkach milionerach - zęby w szklance i przyjemność się podwaja.