Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

błękitna czerń

dali kwiatka czy nie? (nawet jeśli to tulipan z lidla)

Polecane posty

Gość kurna chata
eee tam -i takie fajne pekate buteleczki sa,

nie no pewnie, czemu nie, wypić wieczorem we dwoje dobre wino, dostałam róże i czekoladki, szkoda tylko, że ich nie zjem, bo jestem na diecie, ale to nic, siostra ma w środę imieniny, to się nie zmarnują, dodatek do prezentu :D

dostałam dziś rano kawę i miłe słowa :) dla mnie wystarczająco aby zacząć miło dzień :)

Gość kikikikikijki
A ja od mojego faceta nawet nie usłyszałam "wszystkiego najlepszego", za to pierwszy raz mnie dzisiaj pocałował facet, który mnie na maxa kręci:)

Gość nie dostałam i nie dostanę
a dlaczego, bo ostatnio jak mąż zamówił kuriera do domu z kwiatami na dobranoc, to odprawiła go z kwitkiem (nie przyjęłam kwiatów- mała wojna), potem na walentynki kurier dwa razy przyniósł kwiaty i udawałam że nie dostałam nic od męża, Po ty mąż powiedział że już nie dostane od niego kwiatów

Gość kurna chata
blekitna - slyszalam ze prezentu sie nie daje nikomu

Gość dszbdzs
szdbdzbd

jednych kwiatów nie przyjęłam, dwa następne bukiety przyjęłam ale nie przyniosłam do domu (dostałam je w pracy), nie przyjęłam ponieważ konkretnie przeskrobał i nie chciałam żeby myślał, że może coś zdziałać kwiatami, a teraz mam nie dostane kwiatów, gdybym przyjęła to pewnie znowu kurier by wpadł do mnie do pracy z wypasionym bukietem, a tu dupa

ale z drugiej strony może przemyśli sprawę, że kwiaty nie załatwiają wszystkiego i na dziś wymyślił coś lepszego, a Ty nie powinnaś się gniewać w nieskończoność, choć to też zależy ode tego, co zrobił

Gość kwiaty cieszą, ale osobiście
wolę czekoladki jakieś (co to za dieta że nawet czekoladki dziennie zjeść nie można?:O) albo coś przydatnego, nawet niech już będzie ten kwiatek, ale doniczkowy (cięte oko chwilę pocieszą, ale przygnębiają mnie) jednak nic dziś nie dostanę więc mogę sobie woleć :D

Gość danie kobiecie prezentu
to jak płacenie dziwce za seks. Dajesz prezenta czy kwiatka a ona daje buziaka i jest seks.

jedna czekoladka, potem druga i chuj strzeli dietę, a przy mojej słabej "silnej woli" może być różnie. ja mam taki proszek do kwiatków, stoją dłużej. nieważne co, ważne o nas pamiętają, faceci, mężowie, bracia, teściowie itd. facet, brat, wujek już się postarali, Tata coś do mnie nie dzwoni :(

Gość Serduszko85
a ja tez się dzisiaj nie widzę z Lubym- jest w delegacji, ale pamiętam o mnie codziennie, więc nie mogę narzekać:D Natomiast rano wparował do biura Szef i dał każdej z nas po pięknej róży.. Szkoda, że tylko na odwal się:P i na pewno nie od serca- bo po 3 godzinach- róża właśnie przekrzywia łebek i chyba nawet jej nie doniosę do domu... Ech...ale przecież liczy się pamięć i gest.. a trwałe są chyba tylko doniczkowe no i sztuczne- a za te ostatni raczej dziękujemy:P Dużo miłości nie tylko w Dniu Kobiet dla Wasz wszystkich!

proszki są teraz, nawet cukru zwykłego wystarczy, ale jakoś cięte i tak mnie zasmucą nie znam się na dietach (na szczęście:P), ale bym nie wytrzymała jakbym miałą sobie czegoś całkowicie odmawiać a ja prezent kupię sobie sama i sama sobie dam seks(znaczy powiedzmy):D to już nie będzie prostytucja:P

mój raczej nic nie wymyśli, na kolacje nie zaprosi (bo raz nie ma go a dwa on do ludzi nie lubi wychodzić), dostałam życzenia (bo jest daleko w pracy, zobaczymy się za miesiąc)

Gość kurna chata
no wlasnie - zrob sobie sama prezent i urznij sie gdzies w knajpie a potem -spedz mily wieczor z ... milym nieznajomym,

Gość kurna chata
- do kwiaty ciesza to bylo

Gość kurna chata
spedzisz ten dzien jeden tylko w roku z fantazja ...

Gość adibi
moj polecial po kwiaty jak sie kapalam o 7 ;) kupil i od siebie i on syna bukiet. ale skubanec ma dzisiaj urodziny wiec to my budzilismy go wczesniej tortem i laurka :p

na koncert idę więc myślę, że miło spędzę wieczór :D eeee, i dni gdzie mogę się rozpieszczać sama jest mnóstwo, bo całe 365 :P