Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krwawy Edward

Nie zakładam raczej tematów, ale mam coś dla DARKERA

Polecane posty

ja wiem że zdaniem kafeterianych zjebów to "prawik" a szczególnie "prawie 40 letni" to powinien siedzieć cicho a jak już się odzywa to tylko po to żeby przeprosić że żyje. no ale ode mnie się tego nie doczekacie jeszcze długo.

"sam się ogarnij, jest różnica - gnoić prawiczka, który się non stop użala i pisze farmazony, niż obrażanie czyjejś matki ..." x nie, nie ma różnicy. jeżeli ktoś ma ochotę kogoś gnoić to powinien się liczyć z tym że dla niego względów też mieć nie będą. takie życie. "kto mieczem wojuje, od miecza ginie".

Gość Zuzanna Amelia & 8
19:41 [zgłoś do usunięcia] !offerma nie, nie ma różnicy. jeżeli ktoś ma ochotę kogoś gnoić to powinien się liczyć z tym że dla niego względów też mieć nie będą. takie życie. "kto mieczem wojuje, od miecza ginie". ­ O dziwo musze przyznac ze tu sie zgadzam z offusiem . Ty Edzia za bardzo jedziesz po ludziach. Nie dziw sie dziewczyno , ze ktos pojedzie po tobie. To tak dziala. I skoncz to nieudolne udawanie faceta bo zaden facet nawet ostatnia ciota nie pisze takich frazesow jak ty. Poza tym wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet

Gość Krwawa Edzia
Popłakałam się przez was :(