Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krwawy Edward

Nie zakładam raczej tematów, ale mam coś dla DARKERA

Polecane posty

Gość dobre dobre dobre dobre
bezimienny - edzia to baba. baba co udaje faceta. jest taka brzydka ze sama nie wierzy w swoja kobiecosc i jej sie na mozg rzucilo.

Gość krwawnik
BSA, nie każdy jest tłukiem który robi za umowę podpisaną na minimalną :D

17:33 [zgłoś do usunięcia] krwawnik BSA, wyobraź sobie, że większość ludzi odprowadza podatki...co Ty pie**olisz? ­ wiekszosc ludzi robi co moze aby odprowadzac jak najmniej.

Dlaczego baba ;) w przeciwieństwie do większości tutaj mam życie w realu, a nie posiłkuje się kafe tylko

krwawnik-Oczywiście że każdy płaci podatki, ale one są tak wysokie, że każdy kombinuje jak je zmniejszyć, dzięki temu pracodawca jest w stanie więcej zapłacić pracownikowi.

Krwawy Edward-Aha, pewnie dlatego że masz życie po za kaffeteri, to całe dnie tu spędzasz, bo jako jedyny masz przecież życie po za kaffe i możesz sobie na to pozwolić, aby całymi dniami spędzać czas na kafeterii....:D

edzia ja spadam. nudna jestes.

czego wy oczekujecie od recydywisty? Dla niego to normalne, że prawo trzeba łamać.

Gość stdyfuvghbjlnm
bsa ty lepiej juz sie nie wypowiadaj na temat firm, dzialalnosci gospodarczych, o ich funkcjonowaniu bo masz takie o tym pojecia jak eskimos o plazach bahama :D

krwawnik- Twoja umowa o pracę, jeśli jest autentycznie podana, to znaczy że to ty jesteś oszukiwana, bo z twojej wypłaty to większość idzie na opłaty do państwa, utrzymanie urzędasów, górników, emerytów itp, a gdyby tą samą stawkę, na którą masz umowę to zrobić tak, że obniżyć ją do minimum, to tym samym byś wiecej zarabiała. Co z tego że będę miał umowę na 3 tys zł, skoro dostane jedynie jakieś 1800 zł, wolę mieć umowę na 1500 zł a dostać 2,500 zł. Więc chyba pracujesz w urzedzie, skoro w tak podstawowych sprawach nie umiesz nawet pomyśleć.

Gość ciotka Jóźka
Bezimienne wzgórze - co to płacenia pracownikowi pensji do ręki : masz rację, jest dokładnie tak jak piszesz, mój mąż jest zarejestrowany na najniższej, pensję dostaje do ręki wyższą

ciotka Jóźka- Bo dziś każdy tak musi robić, inaczej by firma nie utrzymała sie na rynku. Gdyby twój mąż miał taką stawkę na papierze, ile dostaje, to musiał by zarabiać znacznie mniej, bo większość jego obecnej pensjii poszła by na opłaty do państwa.

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
ciotka Jóźka Bezimienne wzgórze - co to płacenia pracownikowi pensji do ręki : masz rację, jest dokładnie tak jak piszesz, mój mąż jest zarejestrowany na najniższej, pensję dostaje do ręki wyższą x ciotka i bsa, zobaczycie jak bedziecie cieszyc sie gdy juz nalicza wam emeryture :D

Nie ma co brać do Siebie opinii jaki by nie patrzeć osób nieznanych ...to nie Twój przyjaciel ,znajomy itp wypowiedział dane słowa -;)

buhahahahaaaaaaaaaaaaa- O ile emerytury dożyjemy, ja wolę kasę na emeryturę sam zainwestować, niż dać ją ZUSowi i liczyć na to że nie zbankrutuje. ZUS to system Argentyński i twoja kasa idzie do innych, przykładowo ty płacisz składki i idziesz na emeryturę w wieku 67 lat i dostajesz zaledwie 1200 zł, a górnik należy do tego samego ZUSu i idzie na emeryturę w wieku 43 lat i dostaje 3,500 zł, wiec trzeba być debilem, aby płacić na ZUS po to, aby górnik czy policjant miał swoja emeryturę w wieku 43 lat, a ty masz na nich charować do 67 roku życia. Nie lepiej abyś sama te pieniądze co mają iść do ZUSu zagospodarowała? Zobacz ile kasy się nazbiera, ja w wieku 67 lat będę miał 52 lata pracy, policz ile to jest kasy co wpłacisz do ZUSu, musiała byś chyba żyć z 120 lat, aby tą kasę odzyskać. Górnik pracuje 25 lat, a emeryturę pobiera średnio ok 30-40 lat w kwocie ok 3-4 tys zł, do tego jeszcze ma darmowy węgiel i dopłatę do wczasów, a wszystko z twojej kasy wpłacanej do ZUSu.

Gość też kubię Blur
❤️ dobrej muzy słuchasz Edward

Gość też kubię Blur
Nie przejmuj się Edwardzie, moja mama też była prostytutką, da sie z tym żyć.

Gość też kubię Blur
fajny podszyw 🖐️

Gość ktoś prostym robolom
na odcisk nadepnął :D

Gość a ja wolę co innego
coldplay *.*

"Nie, po prostu nie pozwolę, żeby ktoś obrażał moją mamę !" x edzia to naprawdę ciekawy przypadek. najpierw udaję "luzaka" co to mu wszystko zwisa i "dla ubawu" sobie "jedzie po prawikach" w najbardziej prostacki i ordynarny sposób w jaki potrafi. a za chwilę płacze że mu mamę obrażają :D no po prostu boki zrywać. edzia, ty mając w stopce tekst "prawiki na kafe to dno" który przecież nie jest niczym innym tylko próbą "zgnojenia" ludzi za to jacy są, teraz ośmielasz się tu wylewać żale bo ktoś pojechał po twojej rodzinie? weź się chłopie "ogarnij" bo wizerunek jaki tu próbujesz nam serwować jest tak niespójny że szkoda słow.

"Btw robol mnie pouczać nie będzie..." x o proszę. oto przykład wypowiedzi "wrażliwca" który założył temat żeby się poskarżyć jak to niedobrzy ludzie mu mamę obrażają. jesteś chłoptasiu tak śmieszny że aż żałosny.

Gość jprd
sam się ogarnij, jest różnica - gnoić prawiczka, który się non stop użala i pisze farmazony, niż obrażanie czyjejś matki ...

Gość jprd
a zresztą, wszyscy jesteście siebie warci 🖐️

Gość Zuzanna Amelia & 8
Edzia - pisz pod swoim czarnym nickiem. Bedzie wygodniej.