Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krwawy Edward

Nie zakładam raczej tematów, ale mam coś dla DARKERA

Polecane posty

Gość IMO12335
Kto mi tu wkleja linki z Pudelka?! Cycki mają być pierwsza klasa! Czyli minimum Playboy! :P ­ Muzland - zapłata w rozrywce. ;) ­ O nie! Toż to BSA! Chyba! Wszakże on chytry niczym Ślonski Lis, dlatego nigdy nie można być pewnym jego mistrzowsko zakamuflowanej obecności! :classic_cool:

Gość krwawnik
BSA zbiera teraz informacje nie tylko o kobietach? Czyżby zmieniał orientację pod wpływem uroku Krwawego?:classic_cool: Ma słabość do takich widać :D ­ No trochę deski były, ale zacne! W Plejboju takich nie ma :P

BSA - skoro już wyciągamy brudy opowiedz nam jeszcze raz jak to ojciec cię bił. To taka miła, rodzinna historia :)

Moorland- Jak to na wojnie bywa, to raz my bombardujemy a potem nas inni bombardują, u mnie było podobnie, mój staruszek nie przewidział, że jego geny tak szybko urosną i mu wpierdolą. Na wojnie trzeba wszystko przewidzieć, bo inaczej wojnę się przegrywa.

Gość krwawnik
Moor, ale to wiadomo, lepszy taki ojciec który Cię leje, przez którego być może się jąkasz i masz trudności w kontaktach międzyludzkich niż samotna matka. W dodatku pewnie z brązowymi oczyma.

Gość krwawnik
Wspomnienia o napier­dalaniu się z własnym ojcem muszą być naprawdę przyjemne:)

no tak, tak. Nie ma nic gorszego niż samotna, ale kochająca matka i udane dzieciństwo. Patologia w domu jest zdecydowanie lepsza....

Moorland- Przykład który podałaś, jest akurat bardzo dobrym przykładem, bo dzięki temu, że już jako dzieciak dostawałem ostro po mordzie, to wyrosłem na faceta a nie na pedała co nawet bić się nie umie. A w życiu trzeba być twardym, aby przeżyć, jak okażesz komuś litość, to już po tobie. Jak nie umiesz zadawać bólu i jesteś zbyt wrażliwa, to lepiej żebyś się wcale nie urodziła, zasada życia jest prosta: "Umieć zadawać śmierć i z honorem przyjmować śmierć".

BSA - jesteś jedną z największych ofiar na tym forum, kompletnie nieprzystosowany do życia wśród ludzi. Ciotą jest facet który potrafi sprawy załatwiać tylko ręcznie, bo brak mu zwykłej umiejętności negocjacji i rozmów z ludźmi.

Moorland- Oczywiście że jest lepsza, bo uczysz się na błędach. Dzięki temu jestem twardy, tym samym mam przewagę nad innymi, bo mnie się boją, do tego mam mocną psychikę i dzięki temu przykładowo nie tykam używek takich jak narkotyki czy alkohol, dbam o swoją kondycję, jestem gotowy do walki przez 24 h. Dzięki temu mam w życiu spokój i nie piszę bzdur jak inni, że "boją się wychodzić po zmroku". Bo ja sobie w nocy spacerują po lasach i niczego się nie boję, w szaliku drużyny piłkarskiej to mogę wejść nawet do baru obcej drużyny, jak byłem młody to kilka razy się zakładałem i zawsze zakład wygrywałem, raz tylko doszło do bijatyki

Gość IMO12335
Murland - spokojnie. BSA nie tylko te sprawy załatwia własnoręcznie. :classic_cool:

Moorland- Z Hitlerem też chcieli negocjować i "zmuszać" Hitlera do ustępstw, też prowadzono z nim politykę, Hitler się wkurzył i im pokazał na czym polega prawdziwa siła polityki.

Gość krwawnik
Tak czy owak strzelam, że Krwawy ze znalezieniem dziewczyny nie ma problemu, a Ty BSA i owszem...więc ta Twoja MĘSKOŚĆ bardzo Ci się przydała w Twoim smutnym, wypełnionym jedynie samotnością życiu...

BSA - ta? Masz silną psychikę? średnio po pięciu minutach wbijania ci szpileczek plujesz na monitor. Nie jesteś twardy, jesteś ofiarą i będziesz nią całe życie, bo teraz jako dorosły facet masz tą samą chorą potrzebę udowadniania kto jest silniejszy jak wtedy kiedy byłeś dzieckiem i dostawałeś wpierdol od tatusia.

Gość lkljhnk.
dostawałem ostro po mordzie, to wyrosłem na faceta " p bsa ty nawet z chuja strony nie przypominasz faceta :D bardziej pasujesz do pacjenta tworek lub skazanca zakladu karnego z wyrokiem potrojnedo dozywocia :o

Gość IMO12335
Przestańcie prowokować BSA! Temat jest o Edzi, nie o marzeniach niespełnionego wojaka. :classic_cool:

z tego co pamiętam strzelił sobie w końcu w łeb, masz podobne zapatrywania?

IMO - za późno, już mu puściło. Teraz będzie się rzucał między opowiadaniem o swojej aryjskości, ubliżaniem innym i obrażaniem się.

Gość IMO12335
Krwawy Edward "tak też można sobie tłumaczyć życiowe porażki bsa" ­ Edzia - widzę, że już Ci lepiej. :classic_cool:

Teraz zwalamy na cały świat. To nie wina BSA, że jest samotny, to kobiety są be. Jakoś tyle ludzi jest w związkach i są zadowoleni, ale to z nimi jest coś nie tak. BSA jest ok, to świat się na niego uwziął :) Prawie mi go szkoda, całe życie spodziewać się ataku, całe życie bać się ludzi i być na etapie maltretowanego dziecka.

Gość krwawnik
Przypominam, że Wasze matki, siostry i kuzynki urodziły się PO WOJNIE:)

Gość krwawnik
Mi też chorych psychicznie (czy też poważnie zaburzonych) zwykle jest szkoda, ale część sama w sobie budzi jednak awersję. ­ BSA, jeszcze mnie nie poznałeś, ze nie uraczyłeś osobistym, indywidualnym epitetem?:D