Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krwawy Edward

Nie zakładam raczej tematów, ale mam coś dla DARKERA

Polecane posty

Moorland- Ale mnie tam jest w życiu dobrze, to ty chcesz mi wmówić że jestem nieszczęśliwy, a przecież stara zasada mówi:"Ożeń się, aby nie mieć lepiej niż inni". Akurat to się zgadza z życiem moich kolegów, niezazdroszczę im, jeden po rozwodzie, bo się mu żona puszczała, inny nawet na papierosy nie ma, bo mu żona kasy nie daje, jeszcze inny dziennie szuka żony po barach i każdemu chce po mordzie dawać, bo twierdzi że mu żonę uwodzi... A jego żona dziennie baluje po barach i się puszcza z kim popadnie, a nalepszy to mój kolega-pracocholik, który powiedział wprost, że on może po dniówce nawet za darmo pracować, bo bycie z żoną i dziecmi go zwyczajnie męczy a w pracy odpoczywa i czuje się szczęśliwszy niż w domu. Takie są fakty moorland, kobieta może i w związku jest szcześliwa, ale facet nigdy, jedynie seks nas cięgnie do kobiet.

Gość krwawnik
"Swoją drogą, trzeba być niezłym zj**em i mieć życie do d**y, aby całymi dniami siedzieć na kafeterii, jak Krwawy Edward" Lepiej siedzieć kilka lat pod kilkunastoma nickami oraz obraźliwymi orendżami. Masz rację:classic_cool:

BSA - to mnie nie dziwi. Mieszkasz w tym samym miejscu od lat, prawdopodobnie masz znajomych podobnych do siebie, czyli z jakąś nieciekawą przeszłością. Tacy ludzie często nie umieją życia sobie ułożyć. Sam narzekasz, że żadna Cię nie chce więc coś jednak w tym Twoim "szczęściu" nie gra. Mężczyzna też może być w związku szczęśliwy, jak umie takowy stworzyć.

Cóż, koledzy SAMI SOBIE TAKIE WYBRALI :D wiem, że prawiki lubią ten tekst ;) Btw muszą być słabi w łóżku :p Fajnych masz kolegów ciągnie swój do swego

Moorland- Gdzie ja napisałem że żadna mnie nie chce? W necie miałem nawet spore powodzenie. Trudno aby mnie któraś chciała, skoro żadnej nie podrywam, aby się przekonać czy jakaś mnie chce lub nie, to bym je musiał zacząć podrywać, a mnie tam samemu dobrze, wiec po co mam sobie szukać kłopotów?

To on nawet konta nie ma :D ? Ja nie siedzę całymi dniami ;) wchodzę od czasu do czasu, takie mam zajęcia, że czasem muszę przy kompie dużo siedzieć, ale czytanie idiotów relaksuje. zaraz poleci tekst że się tłumacze :D

Gość to edzia jest z nieprawego
loza? :D to jego matka niezle musiala dzialac za mlodosci :classic_cool:

Krwawy Edward- Gdybyś naprawdę miał swoją firmę, to byś wiedział czemu pracodawcy wypłatę płacą do ręki a nie na konto, na konto to mogą jedynie część wypłaty wypłacić... Ale widać że nie masz firmy i dlatego cię to dziwi, że szef płaci gotówka a nie na konto...

Gość dobre dobre dobre dobre
17:12 [zgłoś do usunięcia] Krwawy Edward Cóż, koledzy SAMI SOBIE TAKIE WYBRALI wiem, że prawiki lubią ten tekst Btw muszą być słabi w łóżku ­ to raczej twoja matka byla slaba w lozku albo za duzy przebieg miala ze ja tatus kopnal w dupe ze nawet ty go nie zobaczylas.

Gość IMO12335
Edzia - już się rozgrzałaś? Uważaj, bo znowu ktoś zelży Twoją matkę i będzie płacz, jak...na początku tego tematu. :D

W necie każdy może mieć powodzenie. Z dobrym przeszukaniem google pewnie znalazłby się homo sapiens pragnący umówić się z moim świętej pamięci chomikiem. To nie jest żaden wyznacznik. Poza tym kobiety też potrafią podrywać, a so far pochwaliłeś się tylko tym, że kobieta zadała ci pytanie o okolicę (na które ty odpowiedziałeś bez żadnych emocji). I tak, są rozwody, a mimo to ludzie ponownie biorą śluby. Najwyraźniej lubią mieć kogoś przy sobie. Inna sprawa - twoje upośledzenie w kontaktach z innymi ludźmi nie ogranicza się do kobiet. Ty wszystko byś ręcznie załatwiał.

Gość IMO12335
Tamari - nie krzyw się, bo Ci tak zostanie. :classic_cool:

Gość dobre dobre dobre dobre
17:21 [zgłoś do usunięcia] Krwawy Edward Nieźle jesteście j**nięci nie dziwie się że sami jesteście ­ A ty edzia dlaczego jestes sama ?

Gość krwawnik
Dokładnie, BSA sam pochodzisz z patologii wiec taką samą patologią jesteś otoczony. Nic dziwnego, że ciężko Ci uwierzyć, że większość ludzi żyje inaczej. ­ Notabene, BSA Twoja miejscowość ma ile? 14tys tak?

Krwawy Edward- Bo ty nie masz firmy, gdybyś miał, to byś musiał tak robić, inaczej by cię podatki zniszczyły i nie mógł byś konkurować. Płacenie gotówką powoduje to, że nie ma śladu i skarbówka się nie dowali, jak by ci szef przelał wypłatę na konto, to musiał by od tej sumy zapłacić podatek, zusy i inne podatki, a tak daje ci minimalna stawkę, a resztę wypłaca ci do kieszeni, ty jesteś zadowolony bo masz wiecej kasy i szef zadowolony bo ma mniejsze podatki.

Gość IMO12335
Edzia - mam nadzieję, że wielkość Twych cycków, porównywalna jest do ogromu Twojej hipokryzji. :classic_cool:

Krwawy Edward- A co to debilu ma do rzeczy? Jak byś komuś chciał dać 3000 tys zł, to musiał być faktycznie zapłacić 2000 zł pańśtwu, czyli łącznie 5 tys zł, a tak zapłacisz mu 3 tys zł, oficjalnie napiszesz że płacisz mu stawkę minimalną i jesteś w stanie mu te 3 tys zł zapłacić. Ale widać że taki debil jak ty, to nawet nie wie o co chodzi, a piszesz że firmę prowadzisz, jak byś tak ją prowadził, to dawno byś z torbami poszedł.

Gość krwawnik
BSA, wyobraź sobie, że większość ludzi odprowadza podatki...co Ty pierdolisz?