Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krwawy Edward

Nie zakładam raczej tematów, ale mam coś dla DARKERA

Polecane posty

Ja rozumiem, twoja że prawicza frustracja sięga zenitu, że nie bez przyczyny wszystkie laski, cie olewały, rozwaliłeś sobie łapę itd... Możesz mnie nazywać jak chce, ale nigdy PRZENIGDY, nie pozwolę abyś sugerował to, że moja mama jest dziwką!!!!!! Idiota, nie masz innych argumentów, tylko się musisz do takiego poziomu zniżać ?? Daj jej spokój, nikt nie będzie jej obrażał :o Jak coś masz do mnie to mi napisz i tyle, a nie moich bliskich będziesz opluwał !

Gość normalny czl.tak nie postepuje
nie ladnie z jego strony

Gość jprd
nie przejmuj się nim, tu masa jest frustratów, co ich jedynym osiągnięciem życiowym jest obrażanie kogoś tutaj :o np ww darker jest kupą gówna i jakoś musi odreagowywać niepowodzenia.

Gość IMO12335
I co zrobisz Edzia? Pokażesz mu cycki? Czy jeśli ja nazwę Twoja matkę dziwką, to mi też pokażesz? :classic_cool:

Gość zamartwiasz się przez takiego
zyeba Niech patrzy na siebie. Bardzo źle się zachował, kiedyś był nawet w miarę.. ale teraz to tragedia

Gość jprd
imo spierdalaj, kolejny... skąd się tacy biorą :o

Gość IMO12335
Edzia - sztuczny tłok pod pomarańczą jest średnio skuteczny. :classic_cool:

Gość ebfvvvvvvvvvvvvvfsdklm
skąd się tacy biorą x takich wlasnie dziwki rodza:o

Gość krwawnik
Edward, bierzesz to forum zbyt serio. Nie wdawaj się w dysputy z frustratami. ­ Niemal każdy tutaj próbował z nimi rozmawiać, byli ludzie co wierzyli, że to są nieszczęśliwe duszyczki, które potrzebują motywacji by "wygrywać życie". Część nadaje się już tylko do porządnego leczenia psychiatrycznego i nic z tym nie zrobisz. Więc wyluzuj, bo hańbisz krwawe nicki :P

Gość krwawnik
"I co zrobisz Edzia? Pokażesz mu cycki? Czy jeśli ja nazwę Twoja matkę dziwką, to mi też pokażesz? " Kolejny frustrat?:classic_cool:

Gość IMO12335
ebfvvvvvvvvvvvvvfsdklm "takich wlasnie dzi**i rodza" ­ Dość tego! W tej chwili lecą założyć temat, gdzie będę wściekle bił pianę na wulgarność losowych forumowiczów, których wcześniej sam sprowokowałem! Cóż za ludzie!! :O ­ :classic_cool:

Gość IMO12335
krwawnik "Kolejny frustrat?" ­ Koneser. :classic_cool:

Uderz w stół... ­ Ja nie znam ani ciebie ani twoich bliskich ale dobrze pamiętam, że wypłynąłeś na tym forum jadąc po takich jak ja więc nie widzę powodu abym się z tobą cackał. Nie wiem co twoja stara porabia - spytaj skąd pomarańcza ma taką informację. Może wie więcej niż ty.

Gość krwawnik
"Koneser" Męskich biustów? Twój już Ci nie wystarcza?

z tą różnicą, że nie pisze tu o swoim życiu osobistym w przeciwieństwie do prawików, wiec co nieco wiem i nie obrażam ich rodziny :o

Gość IMO12335
Powtarzam. Co zrobisz Edzia? Założysz mu sprawę? Jeśli tak, to polecam konsultację z WomanInTheFog. :classic_cool:

Oni tu potrafią obrazić nawet złotą rybkę jak przyznasz, że masz. I co? Siedzi ofiara losu przed komputerkiem i cieszy się, że "obraziła" czyjąś matkę. Ignoruj to.

Gość trzeba byc naprawde
edzia sie zaraz rozplacze... podac chusteczke?

Gość IMO12335
Murland - to klasyczna karuzela Kafe. Przychodzi Edzia/Noxa/Kciukiem (itd) czepia się i prowokuje. Nagle prowokowani się odgryzają i co gorsza odgryzają się trafnie. I co dalej? Ano płacz i udawanie ofiary. Potem przylatują obrońcy i oskarżyciele i zaczyna się cyrk. :D

Gość IMO12335
Edzia - opanuj się. Ponoć pokazanie cycków jest świetnym sposobem na relaks. :classic_cool:

darker, dziś dzień kobiet, więc także i edzi! ­ bądź dziś dla niego miły i kup mu chusteczki z kwiatkiem na otarcie łez :P ­ swoją drogą, edzia ma dystans do kafe, że hohoho :D

Krwawy Edward- Sam pisałeś że nie masz ojca i nigdy go nie znałeś, a twoja mama podobno należała do dzieci kwiatów i szlajała się po polsce, wiec prostytucja w jej wypadku to nic szokujacego, wiele prostytutek zostaje samotnymi matkami, a skoro ty nie miałeś ojca, to twoja matka porzadną nie była.