Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Agula85*

Problem z sexem

Polecane posty

Nie wiem co się ze mną dzieje. Już od kilku miesięcy nie mam ochoty na sex z mężem. Kochamy się raz, dwa razy w miesiącu. Unikam tego jak ognia. Nie wiem co się ze mną dzieje? Wiem że mąż cierpi, jest mu ciężko. Ogólnie to jest cudownym mężem i ojcem. Pomimo tego że wciąż mu odmawiam to on czeka cierpliwie, wciąż mi pokazuje jak bardzo mnie kocha. Jest naprawdę złotym człowiekiem, ale mówi jednocześnie że jest mu ciężko bez sexu ze mną. Nie wiem co ze mną jest nie tak. Nie mam wogóle ochoty, sex przestał mnie bawić, chce to zmienić ale nie potrafię!!! Co mam zrobić by to zmienić, chcę się częściej kochać ale nie wiem jak to zmienić!!! Co mi jest?

Gość john40
Może zmień partnera...

Gość kurcze mam tak samo:(
i tez nie wiem co robic....jestesmy malzenstwem od 8lat

Z partnerem jest wszystko ok, gdy się kochamy jest mi wspaniale. Ale to ja nie mam ochoty na sex. Najchętniej wogóle bym go nie uprawiała. Nie wiem jak nabrać ochoty... :(

Gość Izabelka......... ...:)
może musisz sie wybrac do seksuologa? a może podświadomie się czegos boisz? np. zajścia w ciąże?

Ciązy się nie boję, nawet planujemy jeszcze kiedyś drugie. Miałam nadzieję że podsuniecie mi jakieś "wasze" rady by nabrać ochoty bez konieczności wizyt u sexuologa

Gość 123ulijanka
Może ten seks jest monotonny? Może gra wstępna jest nie ciekawa? wybierzcie sie na Randke,podgrzej atmosfete kup sobie jakieś ładne perfumy bielizne.. Narazie wspieraj sie domowymi sposobami :)

hmm moze jakeis gadzety pomoga ? albo szczera rozmowa czego Ci w lozku brakuje badz co Cie tak naprawde podnieca.. ciezko mi pomoc bo nie wiem jak u Was wygladaja sprawy lozkowe czy oboje jestescie wyzwoleni czy raczej tradycojanlisci

Gość my mamy tyle
Macie jakieś problemy? Stosujesz antykoncepcję hormonalną?

Ja na Twoim miejscu wybralabym sie na romantyczna kolacje by milo spedzic razem czas. Wczesniej umow sie do kosmetyczki i np fryzjerki lub sama zrob sobie w domu mini SPA. Dluga relaksujaca goraca kapiel, seksowa bielizna np czarna koronka i do tego ponczochy. Jakies wino badz szampan. Nastrojowa muzyka, swiece w sypialni. Troszke wyobrazni :)

Gość john40
Powiedz temu twojemu żeby cię nakręcił a nie czekał bezczynnie aż nabierzesz ochoty

Gość ja tez tak miałam
hejka ja też tak kiedys miałam pomogła mi rozmowa z partnerem powiedziałam mu że chce żeby mnie pieścił w ... wiadomo gdzie swoimi palcami i cudownym jezyczkiem i zadziałało teraz to ja nie mogę wytrzymać bez seksu. A jezeli chodzi o sprawy intymne to zawsze przed sexem sie podmyje i jest wszystko ok.Może musisz też to sprawdzić.Jeśli mogłam pomóc to się cieszę

Gość john40
Właśnie.....rozłóż nóżki...Agusiu....hmmm;-)

Gość pandaaa86234
a może myślisz o innym

Gość NiuniAzGórr
Ja miałam podobnie i nie wiedziałam, co mi jest do czasu a przypadkiem poszłam na wizytę do ginekologa, po badaniach okazało się że mam cyste i to między innymi obniżało liczbę moich hormonów więc nie miałam ochoty między innymi ochoty sex.Może bierzesz tabletki antykoncepcyjne.

Gość pandaaa86234
john kobieta ma problem a ty spadaj stąd jak masz takie pierdoły pisać.Agusia może powiedz mu czego oczekujesz co cię podnieca a co odpycha , jeśli ci na nim zależy to nie bój się z nim o niczym rozmawiać on to doceni

Gość problem 123
Napisałaś że unikasz sexu jak ognia wiec może twój facet cie nie zadowala, ale to jak już to robicie to kochasz się z nim na siłę wiec może przez to że chcesz to zrobić szybko i na siłę nie masz ochoty

Gość john40
Widzisz pandaaa ...piszemy o tym samym tylko w innych słowach:-)

Gość liukajh 650098
ponawiam temat czekam na rady (:nie chce żeby mnie zostawił

Podnieca mnie dużo rzeczy ale tylko wtedy gdy mam ochotę na sex a w większości nie mam na niego ochoty. Mąż jak już pisałam bardzo się stara, ale widze że jego cierpliwość już powoli się kończy, bo ile można się starać gdy ja wciąż nie mam na to sił. Najczęściej mamy okazję kochać się wieczorem, a wieczorami niestety jest tak że ja marzę jedynie o tym by położyć się spać. Chciała bym to zmienić ale to jest silniejsze ode mnie.

Gość z długim stażem
a nie macie jakis problemow(nie seksulanych) pytam, bo mialam to samo jak mieliśmy problemy zupelnie innej natury, tylko to mialam ciagle w glowie i kazdy gest zwiazany z seksem nawet podtekst bardzo mnie irytowal, temat ogarnelismy i znowu wszystko jest ok:)

Nie, nie mamy żadnych problemów, mój mąż naprawdę jest wspaniały. Często myślę że nie zasługuje na taką kobietę ja ja :( Nie mam poprostu ochoty na sex a bardzo bym chciała. Niestety na siłę nie da się tego robić

Gość a umnie bylo od konca
minie Ci, moze jestes zmeczona całym dniem i stad nie masz ochoty

No może ten pomysł z filmami zadziała.. nie mam nic przeciwko... Tylko czasem gdy mam takie dni że poprostu nie mam ochoty nawet myśleć o sexie to nawet filmu nie chce mi się oglądać. Niestety takich dni jest coraz więcej :(

Gość xbdjkhcvgxsz
Mała czarna kawka 22 - potwierdzam :D winko plus film we dwoje zdziałają wiele :D