Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrek KrK

Delikatna sprawa... Dziewczyna z którą się spotykam powiedziała mi że ma dziecko

Polecane posty

Gość Piotrek KrK

Nie ukrywam, że jest to dla mnie problem, nie chcę kobiety z przychówkiem jak to się mówi, powoli się w niej zakochiwałem, ale nie chcę być już teraz tatuśkiem, poza tym ona mnie okłamała, bo nie była ze mną szczera od początku... Dziewczyny, powiedzcie jak z nią łagodnie zerwać kontakt? Nie chcę jej ranić, ale nie chcę też z nią być

Gość Goldi 2011
Powiedz prawdę dlaczego z nią nie chcesz być.

Gość kierowca rosomaka
powiedz wprost :P, :P, :P moj znajomy spławił wyrachowana dupe przychodzac na randke z trojgiem pozyczonych od siostry córeczek zadziałalo :classic_cool:

Gość Piotrek KrK
Nie chcę jej zranić, ale nie chcę wchodzić w związek z samotną matką...

Gość Goldi 2011
No niestety, prawda często rani.

"poza tym ona mnie okłamała, bo nie była ze mną szczera od początku" 🌻 To, że nic nie powiedziała nie znaczy, ze cię okłamała. Przede wszystkim, jak długo się spotykacie? Miesiąc? Dwa? Trzy? Sorry, ale to za krótko, żeby miała ci się zwierzać i opowiadać o swoim życiu (być może cholernie ciężkim i trudnym). 🌻 Tak czy inaczej cienkie prowo. Tak -10/10.

" Sorry, ale to za krótko, żeby miała ci się zwierzać i opowiadać o swoim życiu (być może cholernie ciężkim i trudnym)." x no bez jaj. to kiedy jest "dobry moment" na to żeby wspomnieć że się ma dziecko? sorry ale to powinien być temat na pierwszym spotkaniu a nie "miesiąc, dwa, trzy".

Nocna Furia - Wybacz ale ja również bym wolał wiedzieć na czym stoję, chciałbym wiedzieć czy dziewczyna ma bachora czy nie, bo to zmienia wszystko.

Gość Julian25i
%-) też bym nie chcia kobiety z dzieckiem ,niewiem czemu ?no z jednym to jeszcze ok.ale z dwójką i każde z innym świadczy tylko o kobiecie że jest atwa i naiwna a taką na poważnie to tylko ruchacz by chcia na pare numerów na nie dużej niż rok do poruchania i zabicia czasu dopóki nie znajdzie normalnej kobiety;-)

powiedz jej wprost o powodach, cenię ludzi, którzy mają odwagę mówić prawdę, najbardziej nei lubię trzymania w neipewności

życie z taką laska to wieczna poczekalnia po uwagę, uczucia, czas... uciekaj skoroś młody

Gość pani domu
też bym nie chciała mej połówki z przychówkiem