Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ultimate goal

Resturacje za granicą godne polecenia

Polecane posty

A po co mam jechać do Azji, skoro już w niej jestem? Nie myślisz logicznie zabciu ;) I tak oczywiście, jestem ROR i kim tam sobie wymarzysz.

Gość ror nie ror
ale kretynka pierwszej klasy jest :D W notesiku sobie nazwy restauracji zapisuje :D:D:D:D i kwoty rachunkow :D Nie moge! Panna, czy jak ona woli niunia oprocz McDonalda chyba naprawde nigdzie nie byla :D Widac po tym zacietrzewieniu ludzi maluczkich i bez wartosci :D Lalka jest przezabawna. Gdyby byla ciut inteligentniejsza mozna by ja zatrudnic w cyrku do zabawiania ludzi :D

Gość macademian oil
Ale to chyba normalne ze w notesie sie zapisuje jakies wazne adresy, telefony i np.adresy restauracji . tym bardziej jak sie chodzi do restauracji służbowo i trzeba zawsze kogos wyciągnąć do dobrego miejsca.to takie dziwne? moj maz tez zapisuje sobie w notesie adresy dobrych knajpek itd.Widac ze gowno wiecie o zyciu co za wiesniaryyyyy :D i zazdrosc przez niektórych przemawia ze czuć na kilometr :D :D

Gość Bez pamięci
Oczywiście możesz zapisać nazwę dobrej restauracji z kraju w którym mieszkasz ( mieście w którym mieszkasz ) ale nie sądzisz ze zapisywanie nazw restauracji z każdego kontynentu swiata jest conajmniej przedziwne , no chyba ze jesteś businessmanem - milionerem wtedy rzeczywiście służbowo mozesz zapraszać ludzi do restauracji nawet każdego dnia w innym kraju . Azjatycka pani myśli ze ma tu do czynienia z imbecylami .

"Nie moge! Panna, czy jak ona woli niunia oprocz McDonalda chyba naprawde nigdzie nie byla" x Niunia to twoja ksywka. Wymysl sobie wlasna, niuniu ;) I oczywiscie, ze ja nawet w McDonaldzie nie bylam. Przeciez pisalas wczesniej, ze mnie na niego nie stac, wiec trzymaj sie faktow zabciu ;) xx xx "Gdyby byla ciut inteligentniejsza mozna by ja zatrudnic w cyrku do zabawiania ludzi" x Oj tam, oj tam. Gdyby Anglia dysponowala wieksza iloscia miotel, to moglabys ulice angielskie zamiatac od sniegu i smieci ;)

"ale nie sądzisz ze zapisywanie nazw restauracji z każdego kontynentu swiata jest conajmniej przedziwne" x A gdzie ja napisalam, ze zapisuje sobie restauracje z KAZDEGO kontynentu swiata? Czytanie ze zrozumieniem sie klania... ;) xx xx "no chyba ze jesteś businessmanem - milionerem wtedy rzeczywiście służbowo mozesz zapraszać ludzi do restauracji nawet każdego dnia w innym kraju ." x Naprawde uwazasz, ze trzeba byc biznesmenem-milionerem, zeby jadac sluzbowo w restauracjach? ;) O kurczaczki... ;) x No dobra, wyjasnie, bo widze, ze niektorzy naprawde nie maja zielonego pojecia o spotkaniach biznesowych. My z mezem pracujemy razem, w tej samej branzy - medycznej. Bardzo czesto mamy klientow zza granicy, ktorzy np. wspolpracuja z nasza firma w swoim kraju. Jesli dany klient/klienci przyleca do nas, mamy z nimi spotkania. Spotkania sa albo w biurze albo w bardziej prestizowym miejscu. Czasami taki klient chce do restauracji na spotkanie, a czasami juz po spotkaniu chce isc cos zjesc. Niestety, nie mozemy ich zabrac do jakiejs podrzednej knajpki, bo to nie wypada. Dlatego zawsze wiem gdzie kogo zabrac, bo mam w swoim notatniku adresy dobrych restauracji i tak samo jest rowniez gdy my z mezem jestesmy w innym panstwie w Azji. Tutaj kazdy z naszej firmy tak robi. I to jest rzecz zupelnie normalna, a przy tym profesjonalna oraz pokazuje, ze dbamy o klientow. Jesli chodzi o nas - my z mezem prywatnie chodzimy do skromniejszych restauracji, bo lubimy cicha atmosfere, a nie jakies kameralne wyjscia. Dziwne, ze musze wyjasniac rzeczy tak bardzo oczywiste... ;) xx xx "Azjatycka pani myśli ze ma tu do czynienia z imbecylami ." x Kochana, ja nigdzie nie nazwalam nikogo per "imbecyl". Jesli sama tak o sobie sadzisz, to juz nie moja broszka ;) Pozdrawiam i zycze milej niedzieli :)

Gość jak sie masz helloolll
widac ze zazdroscicie azjatyckiej pani ze zyje w azji i ma sie dobrze a wy musicie zapierdalac za minimum na szmacie :D Naprawde niektore komentarze tutaj sa tak zalosne i pokazuja typowa polska zawisc i zazdrosc o to ze ktos ma lepiej albo ze jada w lepszych miejscach.i jeszcze jedno;ja tam posty azjatyciej pani lubie od poczatku,pisze fajnie, z dystansem do siebie, inteligentnie a przy tym nikogo nie wyzywa tak jak wiekszosc z tego forum. i to wiekszosc boli,ze ona podchodzi do tego na luzie a wy sie pienicie pelne zazdrosci i jadu. a teraz mnie zjedzcie od gory do dolu zalosne zazdrosnice bo tylko to potraficie.spadam na sniadanie

Gość Bez pamięci
To Ty czytaj ze zrozumieniem , sama wymienilas restauracje z Europy i Azji , czyli dwóch rożnych kontynentów i jeszcze raz przeczytaj moj post wtedy zrozumiesz ze napisałam ze możesz bywać służbowo w restauracjach w każdym kraju innego dnia jeśli jesteś businessmanem milionerem . Poza tym Azjatycka pani aka ROR , nie rób z siebie światowa bo podejrzewam ze tak jak większość siedzisz w UK .

Gość branza medyczna :D:D:D
Wiesz co azjatycka , az ciezko uwierzyc ze czlowiek pracujacy w twoim zawodzie potrafi byc takim palantem,i tak sie zachowywcac jak ty tuaj . POmine juz fakt jakie ty masz podejscie do ludzi :D wymysl cos na SWOIM poziomie BO niepokazujesz nic jak durna nieszczesliwa kobiete,ktora mysli ze jest pepekiem swiata a reszta to zero Przykro mi bardzo z Twojego powodu wyrazy wpolczucie dla meza :D

"Naprawde niektore komentarze tutaj sa tak zalosne i pokazuja typowa polska zawisc i zazdrosc o to ze ktos ma lepiej albo ze jada w lepszych miejscach" x Im nie przemowisz :) Dlatego trzeba podejsc na tym forum z duuuzym dystansem, bo poraza glupota ;) xx xx "a tam posty azjatyciej pani lubie od poczatku,pisze fajnie, z dystansem do siebie, inteligentnie a przy tym nikogo nie wyzywa tak jak wiekszosc z tego forum. i to wiekszosc boli,ze ona podchodzi do tego na luzie a wy sie pienicie pelne zazdrosci i jadu." x Ja nigdy nikogo nie wyzywam. Nie czuje takiej potrzeby, poza tym przeklinanie u kobiet jest niekulturalne i swiadczy tylko o takiej kobiecie. Ale wiekszosc z tego forum lubi przeklenstwa, z tego co widze, wiec jak ktos tu nie przeklina, to tak jakby, wybiega poza koleczko ;) Pozdrawiam ;)

"możesz bywać służbowo w restauracjach w każdym kraju innego dnia jeśli jesteś businessmanem milionerem" x Innego dnia? Zlotko, ja juz trace sily na tlumaczenie co niektorym... Wieczor jest, wysiadam ;) xx xx "Poza tym Azjatycka pani aka ROR , nie rób z siebie światowa bo podejrzewam ze tak jak większość siedzisz w UK ." x To sobie podejrzewaj. Bardzo mi to powiewa. Jesli ktos ma jakies kompleksy i mysli, ze np. mieszkanie i praca na poziomie w Azji to cos nieosiagalnego dla Polaka, to niech tak bedzie. Jak dla ciebie, moge byc i nawet pania Zosia z Polski z miesnego lokalnego ;) xx xx "POmine juz fakt jakie ty masz podejscie do ludzi" x No jakie mam podejscie? Czekam na odpowiedz ;) xx xx "wymysl cos na SWOIM poziomie BO niepokazujesz nic jak durna nieszczesliwa kobiete,ktora mysli ze jest pepekiem swiata a reszta to zero" x To twoje zdanie. A kompleksy radze leczyc jak najszybciej. Nazywanie samej siebie "zerem" nie swiadczy o tobie jak najlepiej xx xx "Przykro mi bardzo z Twojego powodu wyrazy wpolczucie dla meza" x Maz ma sie swietnie! Oglada mecz. Pozdrowic? ;)

Gość wiekowa panienka:)))
Wiec odpusc kobieto!! Po co kometujesz wszystko? Badz ta madrzejsza ipokaz ze masz w dupie to co pisza do ciebie.No chyba ze cie bawia takie klutnie jak male dziecko, poza tym to brak kultury i szacunku wobec innych forumowiczow, kiedy sprowadzasz rozmowe nie na temat. Ale to pewnie tez masz gdzies :D czytajac co piszesz o sobie,jakos ciezko wierzyc w to ;)

"No chyba ze cie bawia takie klutnie" x Nie bawia mnie klOtnie. Bawi mnie to forum i juz o tym pisalam. xx xx " poza tym to brak kultury i szacunku wobec innych forumowiczow, kiedy sprowadzasz rozmowe nie na temat" xx Ja tylko weszlam na watek i napisalam to co trzeba. Polecilam restauracje, podalam adresy i ile mniej wiecej kosztuje rachunek za dwie osoby. Zaraz po moim poscie zlecialy sie moje adoratorki (tak jak zawsze) i zaczely mi ublizac, bo zzielenialy z jakiejs zazdrosci i nie wiadomo czemu, poczuly sie gorsze. Doszlo do tego, ze zaczeto mi wymyslac gdzie jadam oraz uwaga, dowiedzialam sie, ze mieszkam w UK :D Wiec jesli juz chcesz wydawac jakies poglady, badz obiektywna ;)

Gość Bez pamięci
Wydaje mi sie ze to Ty masz kompleksy , analizujesz każde zdanie w Twoja stronę , nie umiesz czytać podtekstów bo wszystko bierzesz do siebie personalne . Poza tym ROR Ty chyba męża nie masz , no nie ?! Za to urojenia masz , urojony mąż , urojona Azja , urojony zawód , współczuje .

"Wydaje mi sie ze to Ty masz kompleksy , analizujesz każde zdanie w Twoja stronę , nie umiesz czytać podtekstów bo wszystko bierzesz do siebie personalne ." x Problem polega na tym, ze tobie sie jedynie WYDAJE lub cos PODEJRZEWASZ. I na tym sie konczy. Wic ok. Pozwalam, zeby dalej ci sie cos tam wydawalo i podejrzewalo. P.S: Podteksty i kafeteria? Nie zartuj, zabcio ;) xx xx "Poza tym ROR Ty chyba męża nie masz , no nie ?! Za to urojenia masz , urojony mąż , urojona Azja , urojony zawód , współczuje . " x Zastanow sie zatem do kogo piszesz, do ROR czy do mnie? Ja zadna ROR nie jestem, ale ze ynteligencja forumowa tak sobie to zalozyla, to niech im bedzie. Aby poczuli sie lepiej. Ja litosciwa jestem ;) I tak oczywiscie, klamie jak Pinokio. Meza nie mam (wow!maz to musi byc cos!), w Azji nie mieszkam, bo to tez rzecz nieosiagalna dla twojego mozgu, zawod - wymyslony, bo i tego rowniez nie ogarniasz. Tak! Przejrzalas mnie, zabko ;) Teorie spiskowe na tym forum co do mojej osoby z kazdym dniem sa coraz bardziej powalajace. Juz uslyszalam kiedys, ze mam meza "muslima", potem ze sama jestem muzulmanka i nosze burke, potem, ze mieszkam w Polsce i zazdraszczam bogatym Polakom w UK, ze chodza do McDonalda, a teraz kolejna niunia swiruje i pisze story na moj temat. Slodziutka jestes ;) Pisz dalej. Twoje teorie mnie bawia ;)

Gość wiekowa panienka:)))
Nie mowie przeciez o Twoich wypowiedziach na temat :) ale tych ktore sa zbyteczne tutaj i w innych tematach tez, myslalam ze jestes wiecej blykotliwa:D poza tym nie mam nic do Ciebie.

A teraz wybacz zabko, ide zjesc kolacje. Moge? ;) W miedzy czasie wymyslaj kolejne historie na moj temat. Posmieje sie przed snem ;)

-----Nazywanie samej siebie "zerem" nie swiadczy o tobie jak najlepiej ----- :D:D nie tylko siebie ;)) Krytykowanie ludzi po kazdej wypowiedzi nie swiadzczy tez najlepiej o czlowieku ...:P

Poza tym mysle ze krytykujesz wszytkich,poniewaz sama masz wiele niedoskonalosci i chcesz je ukryc pod ta krytyka innych. Krytukujac innych,otwierasz im drzwi do krytykowania Ciebie ;) Krytykowac zeby krytykowac? Jaki to ma sens :D Troche duzo o tej krytyce,ale niestety to jest problem z pania Azjatycka. pozdrawiam i smacznego ;P

Gość Bez pamięci
Hmmm kolacje powiadasz , jesz kolacje o 1 rano ??? ( bo gdy pisałas tego posta w Azji była mniej wiecej 1 rano ) , zaraz pewnie napiszesz ze obecnie jesteś w Europie Lol

Gość do ror nie ror
Ja sie tylko wtrace ze w azji nie jest jeden i ten sam czas.zalezy jakie panstwo.np. teraz w tej chwili w niektoruch panstwach azji jest 1 w nocy. ty laska chyba liczyc nie umiesz :o skompromitowalas sie nie ma co :o Poza tym robicie off topa bo topik jest o polecanych restauracjach

Gość do ror nie ror
A wracajac do tematu to chcialam polecic fajna restauracje w Edinburgh.to hiszpańska restautacja. Jest na Jeffrey Street, na Old Town Nazywa sie Barioja

Gość Bez pamięci
Tak różnice czasu sa rożne w zależności od kraju w Azji ale jak pisała tego posta w Korei było po 1 rano , w Chinach po 23 , w Malezji po 24 , na Filipinach tez po 24 itd . ogólnie czas kolacji to nie był .

Gość kafeteria ocenia
Te,znawczyni od czasow powyzej. :D w Chinach, Malezji i Filipinach jest ten sam czas. PierdOlisz jak potluczona.widac ze zero edukacji

Gość No cozzzzz
Nawet na temacie o knajpach musicie po sobie jeździć.

Gość Bez pamięci
Hahaha , to Ty sie doucz baranie , Filipiny , Chiny i Malezja sa 8 godzin do przodu .

Gość kafeteria ocenia
No wiem ze sa 8 do przodu od anglii wiec po chuj piszesz inny czas w chinach a inny no. W malezji skoro tam taki sam czas? Pisesz ze w chinach po 23, a w malezji po 24. Zostalas ogloszona dałnem roku na kafeterii :D

Gość Bez pamięci
Hahaha , głupio Ci teraz , mi tez by bylo glupio , trzeba być imbecylami żeby ne wiedzieć ze sa 8 godzin do przodu , ta moja mała pomyłka rzeczywiscie zasługuje na potępienie hahaha , idź popatrz trochę na mapę , żebyś na przyszłość sie nie osmieszal/a . Druga rzecz , ile Ty masz lat ze d dałnow ludzi wyzywasz ?

Gość kafeteria ocenia
No widzisz ty musisz sprawdzac mape zeby zobaczyc jaki czas na swiecie jest a ja nie musze bo ja to wiem.poza tym jestes jakas maniaczka zeby sprawdzac kto gdzie mieszka i jaki tam aktualnie jest czas? Zal ci dupe sciska mutancie?:D bo cos widze ze chyba scidka :D :D I poza tym pewnie nie wiesz ale poza tymi krajami ktore wymienilas sa jeszcze inne w azji w ktorych czas jest inny. ale idiotka :D dawno tu takiej nie bylo

Gość Bez pamięci
Kafeteria ocenia jesteś mistrzynią w oczernianiu, brawo , jestem dałnem , idiotka , mutantem i manaczka , a Ty za pewne inteligentna , edukowana , światowa , slownictwo masz pierwsza klasa , musisz być z siebie dumna :))))))