Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ultimate goal

Resturacje za granicą godne polecenia

Polecane posty

Gość przeciez kazdy zna ror i
azjatycka:O To jedna i ta sama osoba co widac nie po cytowaniu a po slownictwie i argumentach. malo tego ta osoba pisala sama ze soba wiec zdrowa nie jest. Mi tam jest jej szkoda, bo podejrzewam, ze Azje to ona palcem po mapie zwiedzala.

Gość kafeteria ocenia
Ja jestem facetem idiotko :D Mistrzynia w oczernianiu jestes ty a w dodatku wyjatkowo tepa jestes bo nie dosc ze liczyć nie umiesz to nawet mapy poprawnie sprawdzic nie potrafisz . Zegnam

Gość Aparat007
@macademian oil - Masz ode mnie wirtualnego buziaka w policzek. Ja np nie zapisuje restuaracji w notesie ale dodaje sobie do kontaktow w telefonie. Ale ci ludzie nie wiedza co to spotkanie biznesowe itd, za duza przepasc jest pomiedzy nami a nimi. @osa- czy ja kiedykolwiek napisalem,z e mi jest gdzies za tanio ? powtarzam Ci 50 raz, temat jet o restauracjach a nie o budach,. nie dostrzegasz roznicy? a moze nie potrafisz czytac po polsku ? Na pamietam kto ale niektorzy wydaja sie rozumiec subtelna roznice. @Azjatyca, wiedze ze lubiszz good argument. ;) Ja tez lubie czasem powkurzac tylko zapompleksiencow. Apropos kogos gdzie maz pracowal u gordona, to na pewno nie byl szefem kuchni, chyba nie ten serial ogladalas, na pewno zapierdala za 10-15k robil jakies sosy albo zmywal gary. Nie przesadzaj, smiech na sali. odnosnie wyplat, to zawsze i wszedzie polakow wkurwialo jak inni zarabiaja wiecej. Zazdrosc ludzka nie zna granic, jestescie bez znajmosci jezek, zadnych umeijetnosci a pensja chcialbyscie miec z kosmosu. Jestes tu latwo zrobic miliony, ale musisz miec przede wszytkim rozum. i tym optymistycnym akcentem ;) Pozdrawiam inteligetnych ludzi. P.S a ktos polecal restauracjw Dubroniku, dzieki, za to bo czesto latam do Chrwacji.

Gość lkjhgfdsdfghjklkjhg
A ten to pewnie ten palant aparat :D:D:D:D zxaloze sie ,biedaczek ,nie ma co robic ti ubliza dziewczynom na forum :D nozz wspanialy mezczyzna na obczyznie :D

Gość Bez pamięci
No to sie już teraz nie dziwie temu oczernianiu , ty polaczek buraczek jesteś Lol

Aparat- mi lata kolo dupy jak ty nazywasz sobie miesjca gdzie mozna jesc. Nie zalozyles tamtu wiec daruj sobie palancie, nie czytaj jak ci nie pasi..! Polecam miejscas gdzie jest dobre jedzenie ,a twoje zdanie mam gleboko wiesz gdzie.. ;)

Gość Aparat007
oj ugodzilem nozem w zakompleksion serce polskiej patologi. Idz po nerwosol bo jeszcze przypadkiem mozg wychodujesz jak sie te twoje 2 ostatni szare komorki zdrza :D:D

Gość Aparat007
@kurwa reklamy tchibo wywoluja - gowniany masz ten nick a odpowiedz bardzo fajna. Chetnie posluchalbym o tych restauracjach nad morze we Francji. zapraszam do dyskusji a na "muchy " nie zwracaj uwagi :D:D

uu poplacze sie tak mi dojebales :D ale wiesz co moze pokazym twoja niewyjsciowa morde....a niech zobacza wszyscy z kim mamy do czynienia..jak wygladaja polskie wsioki....buhahah

Gość upupupupup pupupu
Uppppp

Gość bfghfg
drgggggggggg

Gość upupupupup pupupu
Aparat007 go go go go! Lubie cie :)

Gość bkmjnbjnjkljkj
kjljl

Jesli chodzi o scislosc to nie OSA pisala o budach tylko ja :P Zanim zaczniesz ublizac komus ,fajnie by bylo pisac do odpowiedniej osoby :D A jak tak bardzo nie posauje co tu pisza,to zaloz sobie swoj temacik ,tak jak ktos tutaj radzil.

Gość usa la la la la la
o matko! ale mam nadzieje, ze takim jezykiem nie poslugujecie sie w tych ekskluzywznych restauracjach? :) bo jesli tak, to ktos inny moze sobie zapisac cos w notesie na Wasz temat :) tchibo z kuurwa --- a mozesz polecic cos fajnego wlasnie w PL? ja zawsze w Warszawie na Starowce - standard - ale moze cos innego fajnego? ostatnio bylismy w Hard Rock, w tarasach - ale jak dla mnie sztywno, kolnierzykowo tam bylo. Ja na biznessowe lunche tez zapraszac nikogo nie musze a do fajnej knajpki lubie wyjsc. Dla mnie fajna knajpka wcale nie musi miec wybornego jedzenia. Ostatnio bylismy w rosyjskiej restauracji na Brooklynie (NY - to tak co do geografii w ostatnich wypowiedziach :) ) jedzenie - raczej seafood ale takie sobie - za to sama knajpa rewelacja - podane pieknie, kelner stoi przy stoliku i jest na kazde zawolanie (albo i nie). No i w kolacje wliczony jest show. No wiec gorace kobiety tancza na scenie - jak Broadway show po prostu. Super klimat, super knajpa - ale generalnie jedzenie takie sobie.

"Hmmm kolacje powiadasz , jesz kolacje o 1 rano ??? ( bo gdy pisałas tego posta w Azji była mniej wiecej 1 rano ) , zaraz pewnie napiszesz ze obecnie jesteś w Europie Lol " x Padam dzisiaj ze zmeczenia, ale mam jeszcze resztki sil na odpisanie dociekliwym, ale jednak malo bystrym pannom ;) Kochaniutka, jak pisalam do ciebie ten post wczoraj, byla godzina 23. Skad ty wytrzasnelas 1 w nocy? O.O Zazwyczaj kolacje jemy o 22. Wyjatkowo wczoraj zjedlismy po 11 wieczorem, bo nam sie zwyczajnie nie chcialo szykowac. Masz z tym jakis problem? Zamierzasz mowic nam o ktorej powinnismy jesc kolacje, niunia? ;)

Gość Karola28222
A ja zawsze zaglądam na bloga z recencjami z restauracji, jego autorzy dużo podróżują po świecie i przesyłają notatki z wielu fajnych krajów - podają ceny i wklejają fotki jedzenia :) http://www.tasteaway.pl/category/kuchnia/