Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tatarinka

jak powiedziec NIE

Polecane posty

Gość Tatarinka

Facet ktorego ostatnio poznalam , jest naprawde fajny, nic mnie z nim nie laczy aczkolwiek on pisze ze chce sie ze mna spotykac choc nie wiem na jakim stopniu , ostatnio ciagle gada o kolacji ze sniadaniem i w kolko o seksie . Jak dac mu jasno do zrozumienia ze nie szukam kogos na powaznie a nie do łóżka?

oezu :( zwyczajnie, po prostu mówisz nie i już 🖐️

Gość ale pytanie sranie
i nic z tego

Arnold, pokaż mi swoje cycki.

Na poważnie to się w grobie leży. W tym przypadku potrzeba zdecydowania i silnej postawy. Zadbaj o to by być po prostu zimną suką. Takich fircyków to zniechęca, a pobudza prawdziwych samców. :P Niestety tego nie można się nauczyć. ...

Gość ale pytanie sranie
kurna

Ej, chciałam stanowcze Nie! Ty jedna, ty podstępna. Dobra, daj, pokaż, wystaw się, zaprezentuj, daj poznać swój smak, zrobię to w tej chwili.

Gość zboczuchy nie bede
was czytac

Lagunastópki dzięki ;) i wzajemnie :) Nowy... zimne suki podniecają wszystkich ale tylko hadkorowcy pachają w zamrażalnik tak by lody puściły rozlewając się ciepłym strunieniem po kostkach :D

Doprawdy pomarańczo? Niech się tylko Bó rozkręci, to się uzależnisz :P :P O ile potrafisz czytać ze zrozumieniem? :P :P :P A jeszcze między wierszami hehehheheheh

lubiękiedy, gra warta jest świeczki, ale ja nie jestem hardcorem i zlewam takie lodowe posągi, bo to oszuści i kłamcy. Szerokim łukiem omijam też ludzi z kamienia, to dopiero są zjeeby. :O Tak, czy siak czekam na wiosnę, jak podejrzewam każdy. :)

Nowy w mieście chcę do ciebie.

Yyyy jak się kynologiczne zrobiło :D Bawcie się, tylko na przypadkowe ogonki uważajcie by się Wam w ząbki nie zaplątały ;)

W sumie jak się spiszesz, mogę być twoja. Cała. Z całą zawartością. To jak, ślesz swoją cipkę? Cycki, sutki, pośladki, biodra, nogi? Hym? Nawijaj mała.

Wkleja, :O .... :( "Zaliczyć" ? Co Ty sobie wyobrażasz, lubiękiedy że chodzę w krótkich spodenkach jak gimgówno w zimie. :D :D Miałem to szczęście i jeszcze większą przyjemność, że ... Przepraszam, ale jak nigdy wypierrdala mnie z sieci i zamiast sobie spokojnie filozofować, martwię się o "wirusy, trojany" :P Może dla Bó zdążę zadać 🌼 bo jak nikt inny w Jej towarzystwie, zima nie straszna... Przepraszamy za usterki :(

nie "mogę być Twoja" tylko masz być moja!!! tylko pod tym warunkiem pokaże Ci moje ciało i pozwolę się zerznąć językiem

Kwitek to ja ci wystawię za tę dworcową kawę panie siurku.

No. :) Zdaje się, że tylko jeden chłop mnie obchodzi. Nowy w mieście. Ty, żaden kórrwysyn mnie kwiatów nie ofiarował. Nie czułam się kobieco dzień cały. Teraz, po paru setkach Zycie znów nabiera kórrwa kształtów. Nowy w mieście! Jak dobrze, żeś ty mi się ostał.

Arnoldzie Szwarcenegerze, ja Bó uroczyście oświadczam, że mój język bedzie w tobie, moje palce i moja mycha złączona z twoją mynią. ;] A Nowy w mieście niech się zamknie i nie komentuje. Rozumiemy się Nowy w mieście? Fajno.

ej no bez takich, albo jesteś moja albo się wypinasz nowemu 😴 i to za co? za kawę? na dworcu? za korva różowe serce? :( smutno mi bó, serio :(:( idę stąd 🖐️

Arnold, też mi smutno. :( :( Przytul na do widzenia. :( :(

To powiedz mu, że interesuje Cię jedynie stały związek. On Ci przysięgnie miłość po grób. Zerżnie a rano kiedy się obudzi powie: "kłamałem" :-)