Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tatarinka

jak powiedziec NIE

Polecane posty

Nie chcę tu uprawiać sztucznej wózki Bó, ale naprawdę dla mnie jesteś osobą i nie bez kozery w Dniu Kobiet, właśnie w Twoim imieniu, bo na własnej skórze przekonałaś się jakie ze mnie chamidło, podziękować za wyrozumiałość, tolerancję i jakby na to nie patrzeć, jestem na damskim forume intruzem i tak już zostanie...

Cham prima sort. :)) Nowy wmieście wytarliśmy się i już możęmy konie razem kraść. Choćby nie wiem co. Choćby nie wiem jak i gdzie się działo. Stoję tuż przed tobą. :P I nie tylko konie kraść to znaczy. Możemy się rónie zdrowo ruchać bez ściemy Nowy w mieście. Po koleżeńsku, zwyczajnie. Weź się.

Lubienie wsadź sobie w dópę Nowy w mieście. Chcę pożądania, rwania kłaków z łba na samą myśl. Lubić to można bułkę z masłem. :/ Znów chcesz spierrddoolić sprawę?

Androgen mnie nie zauważa od jakiegoś czasu. Czy powodem jest moja postawa?

Niechcący już pierrdolę sprawę, Bó. Zupełnie nieświadomie, pan Androgen próbuje nawiązać przyjacielskie stosunki z moją skromną osobą i najwyraźniej onieśmielają Go moje kwieciste wywody. Bó jest kobietom do wyreperowania i chyba wyobraził sobie że nastaję na Twoją cnotę. :O Nieśmiały chłopak, ale Ty lubisz takich :D

Bó mnie onieśmiela. Oszukuje bardziej ode mnie co mnie wpędza w kompleksy i nie pozwala mi poczuć się przy niej swobodnie. Bo do tej pory to ja byłem najlepszy. To stąd wrażenie, że jestem nieśmiały :-)

No właśnie Nowy w mieście, co we mnie jest takiego, że tak mocno onieśmiela i kiełbie we łbie? Androgen ja nie chcę onieśmielać. Ja wiem, że wrażenie takie sprawiam. Zimnej, stanowczej, oschłej, niedostępnej. I ode mnie odchodzą. :/ Wsszyscy, wszyscy. Ja jestem zwykłą kobietą, najzwyczajniejszą. Oj wiem, że to tylko marzenia. Jestem specyficzna. To pewne. Może zaczniemy jeszcze raz się poznawać?

Może poszedłbyś ze mną na swingers party? Poznamy się ładnie. :) Coś wypijemy, pogadamy. Porobimy niestworzone rzeczy. :)

oooooooooo bo kochanie moje nieosiagalne :) zyjesz jeszcze??? swihgers party, powiadasz to idz :) zawsze to kolejne doswiadcenie, nowe nie, ale kolejne :) a poza tym to buziak

Ow, czołem! Oddaję buzi. :) No idę jakby jutro. Tak zapoznawczo. A co się wydarzy, niespodzianka. Lubię niespodzianki i liczę na wiele. :P Ada już wytyczne dała. Wiem jak się ubrać, wiem jak zachować i te sprawy.

Androgen nie wygłupiaj się. Rozumiem że chcesz zaprezentować jakąś powagę i dojrzałość, ale jesteś na forume a nie kandydatem na posła w sejmie. Bó dawno nie miała coś obcego w sobie i Jej odwala. Z litości napisałbyś że marzysz o tym, by pierrdolić się z Nią na wiosennej trawie. :P

nowy, ja wiem ze dzien kobiet byl wczoraj, ale nigdy nie zrozumiem, wylewania wlasnych strtesow na kobiety-jakie by one nie byly skoro jestes facetem co cierp w milczeniu i olej a nie wpisuj sie w 16 letnich gnoi nawet jesli dostales kopa w dupe bo no wiesz, to jest ta wlasnie nieosiagalna i czysta milosc---booosze chyba jestem pijanmy i pierdziele :D

ow(ow), ruszył duupę? Myślałem że to sytuacyjny nick na potrzeby telenoweli. :O I on chce na forume? Błechehehehheh

Nowy w mieście aleś ty głupi. :/ Ow, ja bardziej więc twoje słowa mi pasują jak najbardziej. :) Androgen, no to niech wam się wiedzie. :)

no comments naprawde czasem wydawales sei myslacy a tu taka reakcja zabolalo??? bo po glowce nie poglaskali??? jakie sa takie sa, ale jakies standardy obowiazuja wiem jestem debil i stary dziad ale kobieta, naweet "upadla" jest kobieta pomysl czasem

Poznałem już wielu miłych ludzi na kafe, ale Nowy jest na prawdę przesympatyczny. Myślę, że w ankiecie na najbardziej lubianego wygrałbyś w cuglach :-)

ow(ow) ? Co to ma niby być? Tyrka, zgnojenie, upokorzenie, bo naprawdę muszę zgadywać. Tzipy tak Cię rozpuściły że zaczynasz sobie malować paznokcie a jaja zakrywać stringami. :O Wróć lepiej zabawiać te niedorruchane biurwy zanim stanie Ci się krzywda. :O

andro "zboczencu, pedale i onanisto" :):) zostaw na prawdziwych twardzieli i fuckerow czasem nie ma rady poza olaniem i juz niech sie cieszy, moze kiedys dorosnie?

Bó to pisz wcześniej o takich sprawach. Żaden problem nabrać wody w usta i nie pisać ow/owych, jak o niepotrzebnym zbiegowisku. :O Tak wychodzę na intruza do potęgi.

Bó. :) 🖐️ I jak da radę to Twoje występy na Kafe mają być owiane prawdziwymi skandalami a nie a nie podpierdywaniem chronicznego onanisty ow/ow .

To nie tak jak myślisz kotku. :) Wino mi się skończyło, lisy za oknem i tyle. Nie biorę sobie do serca twoich sztuczek.

Gość Nowy ładnie z tymi cwelami
jedziesz :D trzymaj tak dalej, powodzenia :D

Idź już, daj iść innym. Nie truj. Buźka w kutasa.

Gość nowy gdzie ta twoja blondi
Spusciles suke że myczy czy sama się zerwala?

Gość nowy gdzie ta twoja blondi
To suka a chociaż dobra byla czy tylko pierdolila co to ona nie potrafi