Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 brak testosteronu?

Dlaczego silna plec boi sie slabszej - kobiet ?! WHY?

Polecane posty

Go艣膰 brak testosteronu?

jak sie facet boi podejsc i zagadac do obcej kobiety to jest ciota馃槶 .... niewatpliwie. Zastanawiajac sie nasuwa sie pytanie: Jak w ogole silniejsza plec moze sie bac slabszej i??!! No smieszne to jest. Nie wiem czy tu sie dalej smiac czy jednak plakac馃槶 Tacy pseudo-faceci chyba nie maja testosteronu tylko mentalna cipe:O Oni maja progesteron w nadmiarze ze z nimi tak zle? Pewnie tez boja sie ciemnosci i z kazdym problemem biegaja po pomoc do mamusi:O Straszne. :O Jak mezczyzna dorosly moze zyc z mamusia i trzymac sie jej rad cale zycie , jak ??? bo nie rozumiem tego:( przeciez taki "facet" to dziecko nieusamodzielnione, a jest takich sierot coraz wiecej!!! Straszne.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 roslinnosc syberyjska
tobie sie cos chyba pomylilo... id藕 i odbierz lwicy lub niedxwiedzicy mlode skoro uwazasz ze samice to s艂absza plec

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 siatkarz 23krk
bo wole facet贸w buhaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 silna p艂e膰 odnosi si臋 do si艂y
fizycznej kobieto niedorozwini臋ta. Zreszt膮 psychicznie to te偶 jeste艣cie s艂absze bo nie zagadujecie bo gdyby艣cie us艂ysza艂y odmow臋 to pewnie by艣cie si臋 pocie艂y i nie wychodzi艂y z domu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 druid_Panoramix
sila fizyczna ma sie nijak do sily psychicznej i niejeden fizol sie zagial na psychicznej czasoprzestrzeni odmowe czego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 brak testosteronu?
kobieta to slaba plec, fizycznie i psychicznie, wiec ma slabosci - logicznie, a od faceta wymaga sie wsparcia, bezpieczenstwa, bo reprezentuje silna plec, silniejsza niz kobieta, tylko w rzeczywistosci co drugi facet to ciota, niemeska cipa, ze az zal na to patrzec ... jakby kobiety chcialy kolezanki to by ja sobie znalazly wsrod kobiet a nie mezczyzn i razem ryczaly i sie wzruszaly, od was wymagaja ofermy sily fiz i psychicznej, ktorej wielu z was nie ma

Udost臋pnij ten post

Po pierwsze to wi臋cej po偶ytku z psa ni偶 z kobiety a po drugie pozostawcie wychowanie waszych dzieci m臋偶czyznom - ten temat udowadnia, 偶e za co si臋 nie we藕miecie to spierdolicie

Udost臋pnij ten post

A ile trzeba mie膰 aby m贸c si臋 wypowiada膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 buhahah___
Bo kobiety KIEDYS byly plcia slaba a ze sie teraz wielu w glowach poprzewracalo i nie wiedza czego chca i robia co chca to i faceci poglupieli.

Udost臋pnij ten post

darker, zamieniles sie w zuze? x wracajac do tematu, to ktora czesc twojego zycia opiera sie o doswiadczenie w posiadaniu kobiety lub psa? czy moze opowiadasz o poprzednim wcieleniu?

Udost臋pnij ten post

Po prostu wi臋cej rado艣ci w 偶yciu mia艂em z posiadania zwierzaka (psa) ni偶 z kontakt贸w z kobietami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m臋偶czyzna jest tylko
cz艂owiekiem i te偶 ma s艂abo艣ci. Ale walczy z nimi, rozwija si臋 a kobieta c贸偶 bez m臋偶czyzny nie tylko wariuje ale i nie potrafi nie tylko 偶y膰 ale i zdoby膰 czegokolwiek w 偶yciu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lubi臋 piwo i ...
Ciekawa teoria. Ale do mnie pasuje tylko pocz膮tek. Boj臋 si臋 podej艣膰 bo uwa偶am 偶e to g艂upie i robienie z siebie idioty, o艣mieszanie si臋. A dlaczego mam nadskakiwa膰 do ksi臋偶niczki? Jak mnie zaprosi gestem, s艂owem to nawi膮偶臋 kontakt i dalej go poprowadz臋. Kobieta powinna okaza膰 ch臋膰, zainteresowanie m臋偶czyzn膮 wtedy on mo偶e podj膮膰 starania 偶eby j膮 pozna膰 i je艣li go naprawd臋 zainteresuje to zacznie j膮 adorowa膰 pokazuj膮c swoje zalety i mo偶liwo艣ci zapewnienia jej bezpiecze艅stwa, rozrywki, szcz臋艣cia w 偶yciu codziennym itd. Gdybym mia艂 zaczepia膰, zagadywa膰 do ka偶dej kobiety kt贸ra mi si臋 podoba i wst臋pnie uwa偶am j膮 za interesuj膮c膮 to by mi dnia brak艂o na takie podchody.

Udost臋pnij ten post

no dobrze, jest wprawdzie dowcip o zamknietych w bagazniku kobiecie i psie ale bez jaj, jak chcesz porownywac posiadanie psa z byciem z kobieta?? wydawalo mi sie, ze nie jestes az tak pierdolniety jak reszta "prawikow"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bo zupa byla za slona
ta.... poglupieli, co racja to racja :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

powiem Ci, 偶e nie zawsze jest tak jak piszesz (tzn. 偶e to niem臋skie), ale na tym forum jak m臋偶czy藕ni jojcz膮 to a偶 偶al po艣ladki 艣ciska czasem :O masz racj臋, przynajmniej je艣li chodzi o kafe.

Udost臋pnij ten post

i generalnie bardziej oni tu jojcz膮 ni偶 kobiety. co to si臋 dzieje

Udost臋pnij ten post

i generalnie bardziej oni tu jojcz膮 ni偶 kobiety. co to si臋 dzieje x bardziej nie, ale faktycznie wali to po oczach, ja zakladam, ze wiekszosc tych "przypadkow" to jednak prowokacje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jakie prowokacje ?
to tematy kobiet na roznych forach tez mozna uznac za prowokacje, zeby sie usprawiedliwiac, zalosni faceci馃槾same cioty na tym kafe w zyciu, bojazliwe sieroty i lamagi w obchodzeniu sie z kobietami

Udost臋pnij ten post

posluachaj nierozgarnieta pomaranczo, w zyciu nie spotkalem ani jedego faceta przypominajacego swoimi wypowiedziami tutejsze "prawiki" zatem zakladam, ze to prowokacje

Udost臋pnij ten post

kobieta jak jojczy to ma pow贸d np. fobia spo艂eczna. a facet pisze, 偶e nie mo偶e, bo jest prawiczkiem:O ja pierdol臋.

Udost臋pnij ten post

mam nadziej臋, 偶e to tylko tak na kafe. w og贸le mam nadziej臋, 偶e wiele rzeczy jest tylko na kafe:)

Udost臋pnij ten post