Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak testosteronu?

Dlaczego silna plec boi sie slabszej - kobiet ?! WHY?

Polecane posty

Gość bruk szmatami usłany
miara siły to sikanie na stojąco kobiety, do dzieła

Gość a co to facet maszyna
, że nie na odczuwać strachu czy mieć słabości. Kobieta też nie powinna w takim razie się bać podchodzić i zagadywać. No ale wy macie jakisę sfiksowane teorie, że jak pierwsze zagadacie to dacie się na tacy czy będziecie uznane za łatwe. Skoro tak to stójcie sobie same. Zresztą do innych kobiet mężczyźni sami idą, że autorke olewają to jej problem pewnie brzydka, głupia i ma paskudny charakter. No głupia napewno skoro takie debilne tematy zakłada

Gość Dr. Jones
jakijś pitce spodobał sie facet i ją olał, to założyła taki temat.

Gość rytryry
Kolejna pusta królewna z roszczeniową postawą wobec świata, dyktująca innym co mają myśleć i jak się zachowywać. Ja nie nadskakuję żadnej dziewczynie, bo mi to zwyczajnie w świecie nie pasuje, mam swoją dumę i honor. Jeżeli kogoś poznaję, to w naturalny sposób, na przykład przez znajomych. I jeżeli widzę zainteresowanie ze strony dziewczyny, to jeśli mi się podoba, to też wykazuję zainteresowanie. Powinno tak właśnie być, po równo. Mamy 21 wiek, a nie średniowiecze, zresztą same baby tak krzyczą o równouprawnienie. Tylko że one chcą z tego równouprawnienia tylko same korzyści, a tam gdzie trzeba by było się starać, wykazać, to rzecz jasna już nie, niech będzie po staremu. Ja na przykład nie szanuję w ogóle kobiet, które mimo tego że facet im się bardzo podoba, nic z tym nie zrobią, "bo to facet powinien zagadać". To jest zwykłe wygodnictwo i tchórzostwo. I beznadziejne odpuszczanie być może fajnej znajomości. Baby to dopiero tchórze.

"kobieta jak jojczy to ma powód np. fobia społeczna" A to facet nie może mieć fobii społecznej? No ale to normalne zachowanie i wieczne usprawiedliwianie kobiecego nieudacznictwa.