Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wioletamazurkiwsd

Czy wasi faceci rozmawiaja rozmawiali z dzieckiem jak bylo w brzuszku

Polecane posty

Gość wioletamazurkiwsd

dużo was po nim glaszcza? Mój nie robi tego wcale nie wiem o co chodzi :(

Gość mój mąż też
mało się brzuszkiem zajmuje..

Mój nie gadał z brzuchem ani za pierwszym ani za drugim razem. I nic dla mnie dziwnego w tym nie ma. Sama głaskałam itp., ale nie gadałam z brzuchem:P

Gość tak....... mój rozmawia...
O ostatnich notowaniach na giełdzie .Stuknięte nawiedzone ,nic dziwnego,że faceci od was uciekają.

Gość wioletamazurkiwsd
szczerze jakoś się wstydze i uważam ze to powinno od niego wypływać

Gość ojtam ojtam
a co mają mu mówić? bez przesady - mój czasem wieczorem coś powiedział ale bez przesady, to nie jest oznaka że nie kochają tego dziecka czy coś

czasami popukał i poklepał delikatnie w brzuch pytajac sie "jest tam kto" ale nie lubilam nigdy aby mnie mizial po brzuchu i do pępka rozmawial :)

Gość a myślalamze tu są poważni
trzeba miec cos z glowa zeby z brzuchem gadać:D

Gość justa ma dużego biusta
Mój za zaczoł.mówić jak wybraliśmy imie mówił np. Jak tam nasza Ola. Raz do czasu i nie nom stop bo bym wyszła z siebie. A lubiał czuć jak kopir, ale za głaskać to bym mu nie dała. Ja sama czasami coś tam powiedziałam do brzucha, ape tylko jak byłam sama w domu a tak to nie czułam potrzeby.

ja tam tez zbytnio z brzuchem nie gadalam :-P czasem jak chcialam zeby sie ruszyla albo jak mocno kopała :-P maz tez srednio mowil do brzucha w sumie... :) glaskał czasem ale gdy chcial poczuc kopniaka ale zeby jakos szczegolnie z nim rozmawial czy calowal to nieeee :)

ja tam tez zbytnio z brzuchem nie gadalam :-P czasem jak chcialam zeby sie ruszyla albo jak mocno kopała :-P maz tez srednio mowil do brzucha w sumie... :) glaskał czasem ale gdy chcial poczuc kopniaka ale zeby jakos szczegolnie z nim rozmawial czy calowal to nieeee :)

Gość hermenegilda ...
Tak moj rozmawial ;) .... glaskal, spiewal do niego i relcje z kazdego wyscigu F1 mu zdawal.... nawego go kiedys na mecz siatkowki wzial zeby lepsza wiez z potomkiem jeszcze przed urodzeniem nawiazac .... :D :D :D :D

Gość tere fere dutki....
"mój mąż też mało się brzuszkiem zajmuje.. " :O :O .... Wcale sie nie dziwie ze coraz wiecej samotnych mam w Polsce... naogladaja sie, idiotki, seriali i wydaje im sie ze to prawdziwe zycie :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość bghsvchsvcgdvgcdhg
tak