Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sabibi

Dziewczyny poświntuszymy ?

Polecane posty

Gość Spragniona namietnego seksu
Chodz do mnie, chce Cie wycalowac...

Już pedze . Wcześniej mi ucieklas i teraz jestem taka . . .

Bardzo przepraszam :-( Jaka jestes? Odwroc sie do mnie tylem, rozmasuje kark i szyjke. Ugniatam delikatnie skore i jednoczesnie zblizam usta do szyjki... Czujesz na niej moj goracy oddech, pocalunki... Jestem coraz bardziej zachlanna...

Jestem strasznie napalona . Już miałam się położyć spać . Jestem tylko w bieliźnie

Twoje piekne cialo w bieliznie piesci moje oczy. Dlonie wedruja dalej, do przodu. Spotykaja Twoje okryte biustonoszem piersi. Wodze opuszkami palcow na jego granicy, odrobinke dalej. Caluje kazdy milimetr Twojej szyjki...

Rób tak kotku. Wiesz czego pragnę . Och jak mi robi się błogo i ciepło . Wiesz gdzie . Mmm

Gość GOGUS 31
Ile razy dziennie dochodzicie?

Ujmuje Twoja dlon w swoja i zblizam do warg. Caluje, wsuwam palec do ust i oblizuje go. Druga dlon kieruje w Twoje majteczki... Odpinam stanik i wyrzucam go...

Ujmuje Twoja dlon w swoja i zblizam do warg. Caluje, wsuwam palec do ust i oblizuje go. Druga dlon kieruje w Twoje majteczki... Odpinam stanik i wyrzucam go...

Odwróc się do mnie chce odwzajemic się daj mi swoje twarde sutki . Łapie cię za tyłek i dociskam mocno do siebie aż nasze gniazdka się połączą

Ooo tak, tak. Ocieram sie cipka o Twoja. Czujesz, jaka jestem podniecona? Dzieki Tobie! Caluje miedzy piersiami, zblizam jezyk do sutka, zataczam nim kola wokol niego. Biore go do ust i ssie namietnie, patrzac Ci w oczy!

Widzę twoje podniecenie . Zamglone oczy , szybki oddech . Dobrze ci . Moja ręka masuje twój guziczek a druga nadal dociska . Nasze ciała złączone w jedno . Jest wspaniale

Czujesz na swoich pieknych piersiach moj goracy i przyspieszony oddech. Masuje zdecydowanie, coraz mocniej ssie sutki, lekko przygryzam. Zdejmuje majteczki, rozchylam delikatnie uda... Caluje coraz nizej i nizej...

Czuje każdy twój dotyk , oddech . Rób tak . Jesteś wspaniała . Zajmij się proszę moja mokra cipka albo połózmy się obok siebie i piescmy się nawzajem . Chce czuć smak twoich soczkow . Moja cipka pulsuje z podniecenia

69? Z Toba kotku zawsze! Wolisz byc na gorze, czy na dole?

Mogę być na dole . Usiadz mi na twarzy . Pozwól niech włoże ci palec do środka . Mm ale gorąca i mokra , przykucnij troszkę chce dotknąć językiem twego skarbu

Oooo tak! Wypinam moj seksowny tyleczek nad Twoja sliczna twarza, zblizam twarz do Twojej cipki, rozchylam jej platki, delikatnie draznie wydychanym powietrzem... Caluje uda, rozchylam usta, wysuwam jezyk i pieszcze ja zmyslowo, masuje palcem wejscie do pochwy, wsuwam delikatnie palec do srodka...

Ach robisz to wspaniale . Nie przestawaj proszę :-) a a a chyba nie długo dojde . Chce żebyś doszła mi na twarzy wkładam ci język do środka ssie słodka cipke mm . Jest super .

Gość on z byd
wali was nie lepiej sie umówić i zrealizować pragnienia takie sapanie przy klawiaturze to dziecinada

Ssie podniesiona lechtaczke, wsuwam dwa palce do pochwy. Wsuwam i wysuwam, coraz szybciej mmm... jest taka slodka, te soczki...Jestem taka napalona i podniecona. Robisz to tak cudownie, mocniej, mocniej kochanie!

Już moje paluszki posuwają cię od tylu . Biodra twoje zaczęły taniec . Trzesz mocno o moja twarz . Która już ocieka od twoich soczków . Jak wspaniale . Nie wytrzymam dooochodzę . Och . . . :)

Wbij swoje usta w moje intymne wargi... Taaak! Taaaaak! Mocniej dopycham palce, zasysam lechtaczke, nie moge zlapac oddechu, slyszysz moj krzyk rozkoszy!

Odplynelam kochanie . Było naprawdę bosko . Jeszcze mi się nogi trzęsą .

Gość zawiedziony1410
tak, umyj podloge bo cala mokra